de ce? Reputație: 234 Postat Mai 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2014 Cum vad eu o curva desteapta... Fata aia discreta,eleganta,care vaneaza doar PRADA usoara,cu carne dulce si hartii importante in diplomat...PRADA?...acei "lachei",care printr-un bulan inimaginabil,au profitat de bani murdari,multi,dar care au uitat sa fie OAMENI,care nu au trait nimic din viata,nu vor trai...dar care au nevoie de sustinere sentimentala,de curva care sa ii faca,de "sugative interesante"!Te poti numi o curva adevarata,fata aia care stai in genunchi in fata unui "jeg" care iti umple cavitatea bucala cu cantitati mari de lichid "inuman" ?,fata aia care mirosi cacat(la propriu),din cauza flocilor flacailor ciobani sau care vezi jeg,pe bucile flocoase ale ciobanilor flacai ?fata aia care nu ofera...care nu ofera...care nu ofera...???...si totul pentru doar, maximum, 300??? Deci...eu zic sa lasati dracu' sechelele cauzate de rechinii vostrii de balta,sa uitati sa fiti limitate,sa va ingrijiti mai mult...si sa nu uitati,in ultimul rand,sa fiti oameni,si nu masini de futut,industriale!!! Voi cum o vedeti,pe "fata curva"? 1
BEBBE Reputație: 133 Postat Mai 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2014 Cum vad eu o curva desteapta... Fata aia discreta,eleganta,care vaneaza doar PRADA usoara,cu carne dulce si hartii importante in diplomat...PRADA?...acei "lachei",care printr-un bulan inimaginabil,au profitat de bani murdari,multi,dar care au uitat sa fie OAMENI,care nu au trait nimic din viata,nu vor trai...dar care au nevoie de sustinere sentimentala,de curva care sa ii faca,de "sugative interesante"!Te poti numi o curva adevarata,fata aia care stai in genunchi in fata unui "jeg" care iti umple cavitatea bucala cu cantitati mari de lichid "inuman" ?,fata aia care mirosi cacat(la propriu),din cauza flocilor flacailor ciobani sau care vezi jeg,pe bucile flocoase ale ciobanilor flacai ?fata aia care nu ofera...care nu ofera...care nu ofera...???...si totul pentru doar, maximum, 300??? Deci...eu zic sa lasati dracu' sechelele cauzate de rechinii vostrii de balta,sa uitati sa fiti limitate,sa va ingrijiti mai mult...si sa nu uitati,in ultimul rand,sa fiti oameni,si nu masini de futut,industriale!!! Voi cum o vedeti,pe "fata curva"? esti rujat dar ai creier
cain aus Reputație: 4 Postat Mai 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2014 Fata fara tate fara cur, femeia snur ! Mie imi place alea care este nespalate in cavitatea bucala si care are urme de sapun sub brat de la rollstick ieftin. Alea care are unghiile roase pana la carne, alea care isi aranjeaza doar mufa si puta, restul detalii neimportante )
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 14, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 14, 2014 De ce oare te vad eu ca pe o curva.... proasta? Stiu! Pentru ca esti! 1
de ce? Reputație: 234 Postat Mai 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 14, 2014 De ce oare te vad eu ca pe o curva.... proasta? Stiu! Pentru ca esti! Te rog frumos sa nu imi mai trimiti mesaje de amenintare cum ca imi rupi capul daca ma prinzi! ...deja am vorbit cu cineva...esti vizat! Nu te mai baga in seama cu mine,cu japca!Nu te plac!Esti un comediant de cacat,cu glume de cacat!
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 14, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 14, 2014 ce prost e asta rujatuleeee, nu te mai faci bine!!
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 14, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 14, 2014 Amaratule, esti penibil. Cine te-a amenintat? 'Ai vorbit tu cu cineva'? ))) Merg prostiile astea la tine in cartier? Nu esti uns deloc. Doar cu sloboz!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 14, 2014 Te rog frumos sa nu imi mai trimiti mesaje de amenintare cum ca imi rupi capul daca ma prinzi! ...deja am vorbit cu cineva...esti vizat! Nu te mai baga in seama cu mine,cu japca!Nu te plac!Esti un comediant de cacat,cu glume de cacat!
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 14, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 14, 2014 De ce esti ca tiganca aia care se jura ca-si arunca propriul copil la vederea politiei? Unde ti-e jmekeria? Parca-l indemnai pe prietenul tau Fred sa-mi dea o flegma verde in gat ! Ierbivorule, iti dau eu tie carne....
Postări Recomandate