rr92 Reputație: 147 Postat Iulie 16, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 16, 2014 Salutare . Am vizitat ieri fetele din poze au locatia la trocadero . Am intrat in apartament totul f curat gasesc o domnisoara roscata draguta in chiloti si tatele goale apoi dupa draperie inca o bruneta f frumoasa eram impreuna cu un prieten am vizitat baia curat tot dar lipsea prosopul . Am ales cate un numar fetele pareau sociabile caterica. Bun am intrat cu bruneta frumoasa are suni nr3 sa zic frumosi chip frumos cur frumos . Ce strica toata treqba comportamentul graba ... ma rog pentru un fast e buna acum ca note Locatie : 8Oral : 7 graba si multa vorba in aplicarea luinormal : 7 vorba niste gemete slabe Anal nu amm intrebat De revenit ? Nu la banii asta gasesti cv mai bun . Doar in cazul in care invata sa se poarte . 6 1
catalin99 Reputație: 151 Postat Iulie 18, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2014 Experienta mea cu cea bruneta a fost JALEA. De cand am intrat pe usa a inceput sa injure pe cineva cu 'mortii lui de sclav' 'vrei la mine sau la colega imi e indifirent, zi ce faci?' se pune perpendicular pe tine cand stai intins pe spate la oral si incepe sa faca un oral de toata jena, mai si raspundea la telefon in timp ce practica, dupa ma intreba pe mine ce a vorbit cu ala etc. La normal se suie deasupra, ii cer alta pozitie cu ea deasupra imi raspunde intr-o fractiune de secunda "n-ai sa vezi" si multe altele, am finalizat in pozitia clasica de fuga, capra, si am plecat instant. Oral- 0 Normal- 6 De revenit ? doar daca vrei sa iti bati joc de banii tai in cel mai josnic mod 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum