g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 19, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 19, 2014 ARDELENI SUNT OAMENI ASEZATI,CUMPATATI SI FOARTE PAROLISTI Oh da !
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 19, 2014 Oras:B Oras:B Postat Mai 19, 2014 Da, asta ii caracterizeaza, chiar daca sunt mai inceti, au tot respectul meu! Cat il priveste pe domino.... lasa impresia ca e cam nefutut/a
jonny23 Reputație: -458 Postat Mai 19, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Mai 19, 2014 Da, asta ii caracterizeaza, chiar daca sunt mai inceti, au tot respectul meu! Cat il priveste pe domino.... lasa impresia ca e cam nefutut/aSi tu lasi impresia ca esti dornic de afirmare.Nu te supara dar esti de ....KK
ola_jhon Reputație: 2 Postat Mai 19, 2014 Oras:Honolulu Oras:Honolulu Postat Mai 19, 2014 Topicul asta trebuie inchis ca celelalte de scandal 1
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 21, 2014 Oras:B Oras:B Postat Mai 21, 2014 Si tu lasi impresia ca esti dornic de afirmare.Nu te supara dar esti de ....KKnu am cum sa fiu de .... KK pentru ca il mananci tu pe tot!
real terente Reputație: 133 Postat Mai 21, 2014 Oras:romania Oras:romania Postat Mai 21, 2014 pe mine in calitate de venetic pe acilisea prin Bucuresti si fiind originar de acolo din Ardeal ma enerveaza contaranii mei care imi servesc de cate ori ma duc acolo, ca Boc era bun dar miticii l-au corupt. inebunesc cand aud asta, despre un pitic care era inebunit sa dea in pizda la fetele doamnei Marta. Apropo este cineva care a servit din bunaciunile care vor ajunge avocate in curand, si care erau pe statul de plata a lui Codrut?.. Sau este secret de serviciu?
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 21, 2014 Oras:B Oras:B Postat Mai 21, 2014 pe mine in calitate de venetic pe acilisea prin Bucuresti si fiind originar de acolo din Ardeal ma enerveaza contaranii mei care imi servesc de cate ori ma duc acolo, ca Boc era bun dar miticii l-au corupt. inebunesc cand aud asta, despre un pitic care era inebunit sa dea in pizda la fetele doamnei Marta. Apropo este cineva care a servit din bunaciunile care vor ajunge avocate in curand, si care erau pe statul de plata a lui Codrut?.. Sau este secret de serviciu?Alea se fut pe circuit inchis!
Sfantu Reputație: 34 Postat Mai 21, 2014 Oras:Rai Oras:Rai Postat Mai 21, 2014 Ardelenii fut ca melcii!
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Mai 21, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Mai 21, 2014 Ardelenii fut ca melcii! Vrei sa enervezi pe cineva?
Son-of-Odin Reputație: 35 Postat Mai 21, 2014 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Mai 21, 2014 Un topic fara sens
Sfantu Reputație: 34 Postat Mai 21, 2014 Oras:Rai Oras:Rai Postat Mai 21, 2014 Un topic fara sens zise ardeleanu din tine :laugh2 :laugh2
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 21, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Mai 21, 2014 @Son-of-Odin, eu as zice mai degraba un topic simpatic la inceput, care a ajuns sa fie fara sens doar datorita unor orgolii prea infierbantate...
s0rin1978 Reputație: 441 Postat Mai 21, 2014 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Mai 21, 2014 @Son-of-Odin, eu as zice mai degraba un topic simpatic la inceput, care a ajuns sa fie fara sens doar datorita unor orgolii prea infierbantate...lasa-l pe reinventatul de sibian sa isi spuna oful
BASZOKBELE Reputație: 65 Postat Mai 21, 2014 Oras:. Oras:. Postat Mai 21, 2014 Ardelenii fut ca melcii! Gresit.....melcii fut ca ardelenii 1
Sfantu Reputație: 34 Postat Mai 21, 2014 Oras:Rai Oras:Rai Postat Mai 21, 2014 Cum enervezi un ardelean?...Punel sa alerge dupa un melc....nu il prinde niciodata :laugh2 :laugh2
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 21, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 21, 2014 Ma uitai azi la T.V si vad pe unu', stand up comedy...zice ca-i dintr-un sat din Transilvania,ca ei il au pe Dracula, a mai continuat cu niste prostii, in engleza maghiara, si apoi la sfarsit zice asa, ca a avut odata, un show in Romania si ca nu s-a dus...a mai stat putin si zice a asta a fost toata gluma...la revedere, o seara placuta!Pai pula mea, asa gandesc unii prin Ardeal? Ca Romania e Ungaria?...
BASZOKBELE Reputație: 65 Postat Mai 21, 2014 Oras:. Oras:. Postat Mai 21, 2014 Ma uitai azi la T.V si vad pe unu', stand up comedy...zice ca-i dintr-un sat din Transilvania,ca ei il au pe Dracula, a mai continuat cu niste prostii, in engleza maghiara, si apoi la sfarsit zice asa, ca a avut odata, un show in Romania si ca nu s-a dus...a mai stat putin si zice a asta a fost toata gluma...la revedere, o seara placuta!Pai pula mea, asa gandesc unii prin Ardeal? Ca Romania e Ungaria?...Foarte nostim....tu te auzi prosteo?
Sfantu Reputație: 34 Postat Mai 21, 2014 Oras:Rai Oras:Rai Postat Mai 21, 2014 Ma uitai azi la T.V si vad pe unu', stand up comedy...zice ca-i dintr-un sat din Transilvania,ca ei il au pe Dracula, a mai continuat cu niste prostii, in engleza maghiara, si apoi la sfarsit zice asa, ca a avut odata, un show in Romania si ca nu s-a dus...a mai stat putin si zice a asta a fost toata gluma...la revedere, o seara placuta!Pai pula mea, asa gandesc unii prin Ardeal? Ca Romania e Ungaria?...Recunosti afirmatiile? "Uita-l si pe DEMENTU' asta!!! ))Ba frate, ce dracu aveti ma in capul ala? FUCKING HELL!!!" Ti-se cam potrivesc....oare cine o fi autorul? :laugh2
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 21, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 21, 2014 Foarte nostim....tu te auzi prosteo? Prosteo? ))...eu scriu ce am vazut la T.V, nu vreau sa ma aud!
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 21, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 21, 2014 Recunosti afirmatiile? "Uita-l si pe DEMENTU' asta!!! ))Ba frate, ce dracu aveti ma in capul ala? FUCKING HELL!!!" Ti-se cam potrivesc....oare cine o fi autorul? :laugh2 Vezi ce faci cu cratimele alea...si nu, nu MI-SE potrivesc!
cpt.picard Reputație: 777 Postat Mai 21, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 21, 2014 Foarte nostim....tu te auzi prosteo?S-a enervat un ardelean?
Sfantu Reputație: 34 Postat Mai 21, 2014 Oras:Rai Oras:Rai Postat Mai 21, 2014 Vezi ce faci cu cratimele alea...si nu, nu MI-SE potrivesc! bine ba profu' lu peste....parca era cratima....daca tot esti profesor...o cratima ...doua cratime....si conform tie trei cratimele :laugh2 :laugh2 PS:stii versurile" ma-ta are cratima"....nu cratimele :laugh2 :laugh2
BASZOKBELE Reputație: 65 Postat Mai 30, 2014 Oras:. Oras:. Postat Mai 30, 2014 http://youtu.be/OFG9tWdzsSk 1
Fredostar Reputație: 57 Postat Mai 30, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Postat Mai 30, 2014 Frumos video , mi-a placut
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Iunie 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat Iunie 2, 2014 Vorbesti repede si se enerveaza....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum