Sari la conținut

Cum enervezi un ardelean??

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

Da, asta ii caracterizeaza, chiar daca sunt mai inceti, au tot respectul meu! Cat il priveste pe domino.... lasa impresia ca e cam nefutut/a

• Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

Da, asta ii caracterizeaza, chiar daca sunt mai inceti, au tot respectul meu! Cat il priveste pe domino.... lasa impresia ca e cam nefutut/a

Si tu lasi impresia ca esti dornic de afirmare.Nu te supara dar esti de ....KK

Postat

Si tu lasi impresia ca esti dornic de afirmare.Nu te supara dar esti de ....KK

nu am cum sa fiu de .... KK pentru ca il mananci tu pe tot!

• Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

pe mine in calitate de venetic pe acilisea prin Bucuresti si fiind originar de acolo din Ardeal ma enerveaza contaranii mei care imi servesc de cate ori ma duc acolo, ca Boc era bun dar miticii l-au corupt. inebunesc cand aud asta, despre un pitic care era inebunit sa dea in pizda la fetele doamnei Marta. Apropo este cineva care a servit din bunaciunile care vor ajunge avocate in curand, si care erau pe statul de plata a lui Codrut?.. Sau este secret de serviciu?

Postat

pe mine in calitate de venetic pe acilisea prin Bucuresti si fiind originar de acolo din Ardeal ma enerveaza contaranii mei care imi servesc de cate ori ma duc acolo, ca Boc era bun dar miticii l-au corupt. inebunesc cand aud asta, despre un pitic care era inebunit sa dea in pizda la fetele doamnei Marta. Apropo este cineva care a servit din bunaciunile care vor ajunge avocate in curand, si care erau pe statul de plata a lui Codrut?.. Sau este secret de serviciu?

Alea se fut pe circuit inchis!

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Ardelenii fut ca melcii!

Vrei sa enervezi pe cineva? =))

Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

@Son-of-Odin, eu as zice mai degraba un topic simpatic la inceput, care a ajuns sa fie fara sens doar datorita unor orgolii prea infierbantate...

• Oras:graveyard
  • Oras:graveyard
Postat

@Son-of-Odin, eu as zice mai degraba un topic simpatic la inceput, care a ajuns sa fie fara sens doar datorita unor orgolii prea infierbantate...

lasa-l pe reinventatul de sibian sa isi spuna oful

• Oras:Rai
Postat

Cum enervezi un ardelean?...Punel sa alerge dupa un melc....nu il prinde niciodata :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Oras:aer
Postat

Ma uitai azi la T.V si vad pe unu', stand up comedy...zice ca-i dintr-un sat din Transilvania,ca ei il au pe Dracula, a mai continuat cu niste prostii, in engleza maghiara, si apoi la sfarsit zice asa, ca a avut odata, un show in Romania si ca nu s-a dus...a mai stat putin si zice a asta a fost toata gluma...la revedere, o seara placuta!

Pai pula mea, asa gandesc unii prin Ardeal? Ca Romania e Ungaria?...

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Ma uitai azi la T.V si vad pe unu', stand up comedy...zice ca-i dintr-un sat din Transilvania,ca ei il au pe Dracula, a mai continuat cu niste prostii, in engleza maghiara, si apoi la sfarsit zice asa, ca a avut odata, un show in Romania si ca nu s-a dus...a mai stat putin si zice a asta a fost toata gluma...la revedere, o seara placuta!

Foarte nostim....tu te auzi prosteo?

Postat

Recunosti afirmatiile?

"Uita-l si pe DEMENTU' asta!!! :)))

Ba frate, ce dracu aveti ma in capul ala? FUCKING HELL!!!"

Ti-se cam potrivesc....oare cine o fi autorul? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Foarte nostim....tu te auzi prosteo?

Prosteo? :)))...eu scriu ce am vazut la T.V, nu vreau sa ma aud!

Postat

Recunosti afirmatiile?

"Uita-l si pe DEMENTU' asta!!! :)))

Ba frate, ce dracu aveti ma in capul ala? FUCKING HELL!!!"

Ti-se cam potrivesc....oare cine o fi autorul? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Vezi ce faci cu cratimele alea...si nu, nu MI-SE potrivesc! :)

Postat

Vezi ce faci cu cratimele alea...si nu, nu MI-SE potrivesc! :)

bine ba profu' lu peste....parca era cratima....daca tot esti profesor...o cratima ...doua cratime....si conform tie trei cratimele :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

PS:stii versurile" ma-ta are cratima"....nu cratimele :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...