Sari la conținut

0761040520 - Daria

Postări Recomandate

• Oras:bangkok
Postat

of ce dor imi este de constanta si de dragalasele fete , dar, sacu-i gol si trebuie umplut. 

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

of ce dor imi este de constanta si de dragalasele fete , dar, sacu-i gol si trebuie umplut. 

Cere si tu marirea salariului (tarifului), poate se umple sacul mai repede!  :laugh2

Postat

Cineva spunea cam asa : " doar eu sunt in masura sa pun pretul pe care il cred eu corect pt ceea ce ofer " .  Probabil ca l-a citat pe unul din sefii lui Obi. :D 

acum 15 ani cind nu aveam concurenta ,imi fixam singur pretul.si cistigam destul.

in ultimii 5 ani de cind au navalit est europenii, in special polonezii si concurenta e mare, muncesc pe bani mai putini si ma adaptez la situatie.cheltui mai putin.si muncesc mai mult.

sarcasticule.

Postat

acum 15 ani cind nu aveam concurenta ,imi fixam singur pretul.si cistigam destul.

in ultimii 5 ani de cind au navalit est europenii, in special polonezii si concurenta e mare, muncesc pe bani mai putini si ma adaptez la situatie.cheltui mai putin.si muncesc mai mult.

sarcasticule.

Nu sint sarcastic, doar atrageam atentia la un aspect. Fiecare este liber sa hotarasca pe ce pret " se vinde " numai ca realitatea ne arata ca de obicei nu hotaram noi care e pretul, ci cel care plateste este cel care hotaraste daca e pretul convenabil.

Daca eram atat de sarcastic, te-as fi intrebat daca acum muncesti mai putin sau mai prost decat acum 15 ani. :D 

Postat

fac munca pe care o faceau 3 persoane acum 15 ani ,singur.

si trebuie sa o fac bine ,altfel ma autoelimin.

dar asa imi trebuie ,daca nu mi-a placut la scoala , acum trag din greu.

• Like 2
Postat

fac munca pe care o faceau 3 persoane acum 15 ani ,singur.

si trebuie sa o fac bine ,altfel ma autoelimin.

dar asa imi trebuie ,daca nu mi-a placut la scoala , acum trag din greu.

Pai, dupa cum observ eu, acum muncesti de trei ori mai mult si mai bine si esti platit mai putin ca in trecut, cu toate ca meriti macar de doua ori mai mult. Ce inseamna asta ? Inseamna un singur lucru. Indiferent de cat de mult meriti, piata dicteaza pretul si nu cel care presteaza. Deci frazele de genul " doar eu sint cel mai in masura sa hotarasc cat merit pentru ceea ce ofer " in realitate nu prea au acoperire. Sau ma rog..... daca cineva ar tine mortis sa aplice acea fraza, se va elimina de pe piata din scurt. 

• Oras:constanta
Postat

update:

Daria s-a mutat intr-un apartament intre eden si galeriile soveja. este mai aerisit, mai placut. nu mai are pisica aia alba (cica nu o lasa proprietarul). locuri de parcare mai usor de gasit, sta tot singura, tarife clasice, 50 ron halatul. ea curata si miniona. de vizitat, macar din timp in timp.

Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

CRED CA ASTA E DARIA SI CA POZELE SUNT REALE.

Mie mi-a raspuns si mi-a dat alt nume la tel. si cred ca e colega cu Antonia

PS: sper sa nu ma insel si sa-i fi poluat degeaba topicul acestei fete

Poate sa confirme careva existenta acestei fete?

Exista sute de anunturi pe nr asta 0737176409

http://anunturi.cugetliber.ro/imagini/anunturi/original/femei-cauta-barbati-constanta-1072900372861695-9b1dd80d.jpg

http://anunturi.cugetliber.ro/imagini/anunturi/original/femei-cauta-barbati-constanta-1074368772861696-0f456227.jpg

Sunt o pustoaica rafinata, cu experienta si deschisa la noi provocari. Invit domnii rafinati si pretentiosi intr-un ambient placut pentru a petrece momente superbe de relaxare. Suna-ma si vei descoperii tainele ascunse ale amorului. Pozele sunt reale,
Judeţ
Constanta (CT)
Telefon
0737176409

http://anunturi.cugetliber.ro/imagini/anunturi/original/femei-cauta-barbati-constanta-1073619572861695-064c45ea.jpghttp://anunturi.cugetliber.ro/imagini/anunturi/original/femei-cauta-barbati-constanta-1073612472861695-b7956869.jpg

Postat

pare a fi daria. si antonia avea locatia intre soveja si tomis 3 , combinatie buna daca e adevarat, doua fete in regula

Postat

din ce pare a fi ea? parul nu prea seamana, tatuaje nu apar in poze, sanii nu seamana, pe fund are un semn din nastere cafeniu care nu se vede in poze (bine, nici pozitia pozelor nu e buna pt a depista acest semn)

..... nu stiu ce sa zic......

poate doar daca sunt poze vechi si foarte retusate......

Postat

Salutare! mai stie cineva ceva de fata asta? nu cred ca nu a mai fost cineva pe la ea. am sunat eu si nu lucra in seara respectiva 21-01

vad ca are anunturi de actualitate, please some help:)!

• Telefon: 0766559657
  • Telefon: 0766559657
Postat

Nu sunt sigur daca este aceasta fata in poze,cert este ca Daria este o fata frumusica,miniona,ascultatoare si sta asa cum o pui.Merita vizitata periodic,dar din cate stiu eu are program de vizita pana la ora16 mai putin sambata si duminica.La mai multe...

• Like 1
Postat

multam claudiu!! deci asta e, ca nu pot sa dau de ea oricand , eu tot sunam seara ... ok inteles mai incercam:)

Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

Nu sunt sigur daca este aceasta fata in poze,cert este ca Daria este o fata frumusica,miniona,ascultatoare si sta asa cum o pui.Merita vizitata periodic,dar din cate stiu eu are program de vizita pana la ora16 mai putin sambata si duminica.La mai multe...

"io" nu am reusit sa dau de 'ia' in ultima perioada (cam de o luna)

mai activeaza?

Postat

La mine a raspuns instant cu scuze ca nu poate vb. A fost f ok la tel . Apoi am mai incercat seara dar inchis cred ca trebuie incercat p lumina

• Oras:aici
Postat

pare a fi daria. si antonia avea locatia intre soveja si tomis 3 , combinatie buna daca e adevarat, doua fete in regula

Zi batrane cand o sa fii in stare sa faci poze gen post #63?

Mai cizeleaza-te in pula calului si lasa efectele alea jenante de "paint". Tine aparatul ala in mana drept, ia-ti un dslr, schimba lentila, pula mea. Fa si tu un curs foto sa afli si tu cu ce se mananca arta fotografiei. In schimb te doare la basca atata timp cat proastele astea pun botu. Este?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

mars și fa și tu niște poze în care sa vedem cine se ascunde după ușa de fiecare data, dacă merita sa bați un drum pana la cineva acasă sau nu

aduci zero valoare forumului dar comentezi de parca asta e un forum de fotografie nu de curve

• Like 1
Postat

mars și fa și tu niște poze în care sa vedem cine se ascunde după ușa de fiecare data, dacă merita sa bați un drum pana la cineva acasă sau nu

aduci zero valoare forumului dar comentezi de parca asta e un forum de fotografie nu de curve

Ce are sula cu prefectura? Ia mai citeste o data ce am zis si randuieste-ti gandurile. Ma lasi in pula mea sa fiu critic? :) Din cate vad eu pozele libidinosului sunt publice. Da sau nu?

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...