Sari la conținut

0761040520 - Daria

Postări Recomandate

Postat

pai oferta mea tine strict de impacarea, echilibrul si constiinta ta. adica, zic eu ca daca tu ai fi sincer in primul rand cu tine, te vei impaca mai bine cu propria-ti persoana.....si ca atare si cu noi, sau ma rog, cei pe care ii tot ofensezi si care la randul lor iti raspund pe masura. eu nu pot sa declar nimic impotriva ta, ptr ca nu mi-ai facut inca nimic (cel putin cu acest nume de utilizator).

ce zici de oferta mea??? :)

later edit: uite gabi ce zice...sau ma rog...sugereaza...ca tu ai fi unul si acelasi cu un alt utilizator, din trecut, dar care inca mai apare pe aici, care ar avea o legatura cu cifra aia...480.

• Oras:bangkok
Postat

Ce are sula cu prefectura? Ia mai citeste o data ce am zis si randuieste-ti gandurile. Ma lasi in pula mea sa fiu critic? :) Din cate vad eu pozele libidinosului sunt publice. Da sau nu?

critica valentine, nu ne suparam  pe tine, vrei si tu ca si colegul nostru constantean poze mai clare?  am sa tin cont de gusturile voastre la urmatoarele sedinte foto si am sa le fac asa cum vreti voi. sa le puteti vedea mai bine .  

si te anunt ca majoritatea fetelor sint multumite de poze, cu mici exceptii , dar nu pot fi intodeauna pe placul oricui.

uite ,in semn de apreciere pentru critica adusa voi posta una mai clara cu columbianca pe care am futut-o simbata, sper sa te satisfaca.

daca doresti ,te poti masturba, merita,sincer.

post-58400-0-56929300-1422462110_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:aici
Postat

critica valentine, nu ne suparam  pe tine, vrei si tu ca si colegul nostru constantean poze mai clare?  am sa tin cont de gusturile voastre la urmatoarele sedinte foto si am sa le fac asa cum vreti voi. sa le puteti vedea mai bine .  

si te anunt ca majoritatea fetelor sint multumite de poze, cu mici exceptii , dar nu pot fi intodeauna pe placul oricui.

uite ,in semn de apreciere pentru critica adusa voi posta una mai clara cu columbianca pe care am futut-o simbata, sper sa te satisfaca.

daca doresti ,te poti masturba, merita,sincer.

:slap2 :slap2  Tu tii din tot dinadinsul sa atingi culmea penibilului. Libidinosule, imi arati o curva pe care ai platit-o, du-te-n pula mea cu curva ta :laugh2

Si inca o chestie, pai tu nu ai pula cu ce sa futi :laugh2 si tu imi arati pizda, marsi! :no2 :laugh2

• Minus 1
  • Oras:B
Postat

:slap2 :slap2  Tu tii din tot dinadinsul sa atingi culmea penibilului. Libidinosule, imi arati o curva pe care ai platit-o, du-te-n pula mea cu curva ta :laugh2

Si inca o chestie, pai tu nu ai pula cu ce sa futi :laugh2 si tu imi arati pizda, marsi! :no2 :laugh2

Obiective, lasa-l ma in nemernicia lui, chiar nu se merita! Are el "pula" cu ce sa futa. Uite ce face cu gasca lui de ...dosnici

Postat

De ce nu se cearta pe un teren neutru  cum ar fi: http://nimfomane.com/forum/topic/32384-andra-bruneta-19-ani-0734327090/page-15

Sincer acel topic are nevoie de astfel de discutii :)

Am sa-ti explic. Periodic, DDpof-ta-n cui, ataca anumiti membrii ( printre care si eu ) pe anumite topice. Acum ca exista un anumit interes ca acel topic sa fie mereu in atentie sau o face aleatoriu, n-am stat sa cercetez. I s-a recomandat sa faca asta la socializare chat, dar nu prea ii place. Mult mai interesant si mult mai vizibil e pe topice. 

Postat

vali ,dragalasule, azi nu ti-ai luat pastilele sau te-a enervat curva mea ca are pasarica putin neingrijita?

vrei sa-ti arat si mataringa mea? ti-as posta o poza dar mi-e frica sa nu te indragostesti de ea si sa nu mai scap  de tine.

Postat

Am sa-ti explic. Periodic, DDpof-ta-n cui, ataca anumiti membrii ( printre care si eu ) pe anumite topice. Acum ca exista un anumit interes ca acel topic sa fie mereu in atentie sau o face aleatoriu, n-am stat sa cercetez. I s-a recomandat sa faca asta la socializare chat, dar nu prea ii place. Mult mai interesant si mult mai vizibil e pe topice. 

Pula mea, e o parere. Poti sa ti-o bagi direct in rect (sa fie cu rima) :) Am atacat doar blegii forumului, prostii, nebunii, pestii inchipuiti... panaramele in general. :)

O sa o fac in continuare. Somn usor! :) Ne mai citim.

• Minus 1
Postat

Pula mea, e o parere. Poti sa ti-o bagi direct in rect (sa fie cu rima) :) Am atacat doar blegii forumului, prostii, nebunii, pestii inchipuiti... panaramele in general. :)

O sa o fac in continuare. Somn usor! :) Ne mai citim.

CONCLUZIE, esti cel mai idiot din curtea scolii. Marsh bah si ia-ti medicamentele ca esti un cacacios de doi lei NIMICULE!

Postat

vali ,dragalasule, azi nu ti-ai luat pastilele sau te-a enervat curva mea ca are pasarica putin neingrijita?

vrei sa-ti arat si mataringa mea? ti-as posta o poza dar mi-e frica sa nu te indragostesti de ea si sa nu mai scap  de tine.

:mellow:  :) :laugh2  =))

Postat

CONCLUZIE, esti cel mai idiot din curtea scolii. Marsh bah si ia-ti medicamentele ca esti un cacacios de doi lei NIMICULE!

=)) Ba dez-advanced, chestia cu scoala a fost pentru confortul tau, pula mea. De fapt tu nu esti curtea scolii acum.

ps: Ghici unde esti? =))

• Minus 1
Postat

=)) Ba dez-advanced, chestia cu scoala a fost pentru confortul tau, pula mea. De fapt tu nu esti curtea scolii acum.

ps: Ghici unde esti? =))

Hai ca esti "simpatic" mai da-te-n pula mea de sclav! Ba robule, sune-le celor care te supravegheaza la balamuc sa iti dea medicatia potrivita ca vad ca au gresit. Tu suferi de prostie si tampenie nelimitata. Esti un terminat bah! Am gasit si o poza cu tine pe net, acum chiar se explica totul!

post-114235-0-11843500-1422610582_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 2
Postat

bai alex, invata mai si tu sa injuri si sa jignesti intr-un mod mai inedit. mai schimba si tu placa din cand in cand...nu fi asa uniform cu toti, ca eu unul am mai auzit melodia asta de la tine...si nu prea este slagar. de dragul divertismentului, mai vino si tu cu ceva nou...original si funny. tu mi-ai copiat pana si poza cu aurolacul pe care am postat-o eu lui ?de ce?~!!! ce urmeaza...aia cu pufuletzii???!!! 

:laugh2  :laugh2  :laugh2

later edit: eu in locul tau nu as zgandari glume cu substrat de medicamentatie~!!! ;)

• Like 1
Postat

chiar nu am vazut ca ai postat si tu poza asta. Dar oricum, este de bine daca ai postat-o tot pentru el, inseamna ca il percepem in acelasi fel! :laugh2

bai alex, invata mai si tu sa injuri si sa jignesti intr-un mod mai inedit. mai schimba si tu placa din cand in cand...nu fi asa uniform cu toti, ca eu unul am mai auzit melodia asta de la tine...si nu prea este slagar. de dragul divertismentului, mai vino si tu cu ceva nou...original si funny. tu mi-ai copiat pana si poza cu aurolacul pe care am postat-o eu lui ?de ce?~!!! ce urmeaza...aia cu pufuletzii???!!! 

Postat

Hai ca esti "simpatic" mai da-te-n pula mea de sclav! Ba robule, sune-le celor care te supravegheaza la balamuc sa iti dea medicatia potrivita ca vad ca au gresit. Tu suferi de prostie si tampenie nelimitata. Esti un terminat bah! Am gasit si o poza cu tine pe net, acum chiar se explica totul!

=)) Vezi cum iti asezi cuvintele in propozitie ca te injuri. Eu stiam ca p-aci sclav ii numai fotografu'. Tu esti trepadusu si babalau forumului. Cand am chef sa dau o flegma te iau in colimator. :)

• Minus 1
Postat

chiar nu am vazut ca ai postat si tu poza asta. Dar oricum, este de bine daca ai postat-o tot pentru el, inseamna ca il percepem in acelasi fel! :laugh2

Ce ti-e frica de detectivul john? Hai nu fii miel! =))

• Minus 1
Postat

@ alex,

eu nu lui i-am postat-o...ci cu mult timp in urma..intr-o discutie similara...dar cu utilizatorul "de ce"~!!!

@ ddpof,

sa stii ca nu esti chiar atat de funny. incerci tu sa copiezi pe cineva care mie imi era drag...dar nu te apropii tu de finetea lui xoxo~!!! ;)

Postat

=)) Vezi cum iti asezi cuvintele in propozitie ca te injuri. Eu stiam ca p-aci sclav ii numai fotografu'. Tu esti trepadusu si babalau forumului. Cand am chef sa dau o flegma te iau in colimator. :)

Tantalaule, nicio flegma nu poti da pentru ca iti vine pe fata. Defapt, esti tot numai o flegma basinosule

Postat

@ alex,

eu nu lui i-am postat-o...ci cu mult timp in urma..intr-o discutie similara...dar cu utilizatorul "de ce"~!!!

@ ddpof,

sa stii ca nu esti chiar atat de funny. incerci tu sa copiezi pe cineva care mie imi era drag...sa nu te apropii tu de finetea lui xoxo~!!! ;)

Aha, ok! =))

Postat

pai xo este expert in a jigni, un mare si unic poate talent~!!! o face intr-o maniera atat de fresh...de iti vine sa razi chiar si daca tu esti tinta atacurilor lui. eu unul apreciez jigniri de o mare finetze~!!!  :laugh2

:slap2  Sa mor daca inteleg ceva. Nu sunt vreun joker venit sa distrez castelu nici macar cartelu. Iti explica gabriel! Altceva? =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...