johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 30, 2015 dar va rog....nu intrerupeti dezbaterea din cauza mea.......let's get it on~!!!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 30, 2015 Sa mor daca inteleg ceva. Nu sunt vreun joker venit sa distrez castelu nici macar cartelu. Iti explica gabriel! Altceva? pai nu este greu de explicat ca sa intelegi. de fapt, pe un alt topic eu te-am cam invitat sa imi spui si mie care este targetul tau. sincer, nu inteleg motivul ptr care tu duci aceste discutii cu colegii mei...dar ma amuza de cele mai multe ori si sunt curios care va fi finalitatea. gabi nu mi-a explicat nimic pana acum, dar nici nu este important. am presupus de mult timp ca tu faci asta cu un anumit scop, asa ca vezi-ti de treaba ta, pana descoper si eu despre ce este vorba~!!!
advanced Reputație: -2693 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:B Oras:B Postat Ianuarie 30, 2015 ioane, daca esti curios ce este cu personajul, poti sa incepi de pe la pagina 282, 283 pe socializare/chat. Posturi sub numele de rastamardui, macayu, etc.
johnholmes Reputație: 4731 Postat Ianuarie 30, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Ianuarie 30, 2015 mai, eu sunt sigur ca el nu este boboc pe aici...cum de altfel sunt sigur ca urmareste ceva. nu prea inteleg ce anume??? gabi a transmis niste indicii, precum ca el tinteste anumite topicuri...dar eu unul tot nu inteleg scopul. presupun ca timpul ne va dezvalui aceste aspecte, iar cum spuneam, pe mine ma amuza divergentele acestea si tot trafic se numeste. rugamintea mea este doar ca ele sa nu folosesca un limbaj plictisitor, boring~!!! va rog, injurati daca asa simtiti, dar faceti-o intr-un mod de apreciat cu privire la partea cu jignitul.
ddpof Reputație: 12 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:aici Oras:aici Postat Ianuarie 30, 2015 Pur si simplu ma distreaza sa imi bat joc de anumiti membrii. Extrem de funny feedback-ul primit. Altceva?
ddpof Reputație: 12 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:aici Oras:aici Postat Ianuarie 30, 2015 Pentru Azi Nu, esti maaaaare DOBITOC! Tu imi dai puncte negative crezand ca ce? O sa ma descurajezi sa mai postez? Arunci cu pietricele ca un fatalau ascuns dupa perdea. fatalaule care esti tu fatalau. ban o sa primesc o sa te simti satisfacut? o sa ma recunosti imediat la urmatorul cont, iti promit. lasa pietricele si treci in fata, fetita.
ddpof Reputație: 12 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:aici Oras:aici Postat Ianuarie 30, 2015 ioane, daca esti curios ce este cu personajul, poti sa incepi de pe la pagina 282, 283 pe socializare/chat. Posturi sub numele de rastamardui, macayu, etc.Bulangiu nebun, aici ziceai tu? am si eu o mica urare ptr unii dintre voi.....(care va simtiti) In anul care-a trecut,ai futut cum ai putut...cand mai bine, cand mai rau,nu prea a fost anu' tau! Dar in anu' care vine,iti doresc sa futi mai bine...blonde, brunete, virgine. Ca sa nu te las la greu,iti doresc sa le fut eu!de odihna sa ai parte,las' ca le fut eu pe toate! Azi, in zi de sarbatoare,sa ai grija la mancare...nu manca multe sarmale,ca se face pula moale. Sa ai grija la salata,daca vrei s-o vezi sculata...sa nu gusti deloc friptura,ca atunci, adio pula! Fara prajituri cu nuci,daca vrei sa dai la buci...deci, apuca-te si bea,la multi ani in pula mea!!! Atentie cui te-ai adresat... să-ți fie de suflet! Ai atata răutate si ești atât de nesemnificativ incat poți sa îți pui ștreangul de gat. Spuneai ca ești retras... astă îți prieste retragerea, concetățenii tai și-au dat deja seama ca nu reprezinți nimic!! Mai fuți si tu o .. laba, o amintire, ești trist! Prin postarea ta ai dovedit ca ești un NESIMTIT! Niciodată nu ai fost altfel nulitate! evident cineva s-a simtit, cu toate ca unde dai si unde crapa cu tine!!! la multi ani alexandru...si eu iti sunt apropiat nu? nostalgicule!!! fie ca anul tau nou sa fie mai bun decat cel ce a trecut...cu mai putine pastile, daca e posibil. dar...guess what....I'm baaack!!! imi era dor de tine, iar tot ce lipseste e ca si amelia si patrick sa spuna "la multi ani" pe aici si toata gasca e refacuta!!! nu te bucuri??? ia o pastila repede, ca trece!!! p.s. am uitat sa te intreb...tu de la amelia ai mai fost in stare sa futi si altceva??? asta ca tot ai adus vroba de laba. Evident ca ești un taran prost! Nu m-ai jignit pe mine, jignești bunul simt prostule! Fufa ta este terminata pt mine, din cate am înțeles o pupi in cur in continuare. Epava, Constanta este mai frumoasa fara frustrarea ta! Un gunoi ai fost și tot așa mori neterminatule! Trăiește nenica din amintiri, oricum nu ai tupeu sa îți anunți prezenta, bârfești in spate ca o coarda penala ce esti labagiule!!! Cine traiste din amintiri? Frustratule! Vezi ca singurătatea strica in cazul tau, te-a părăsit fufa, ai început sa îți dai muie singur. Haidi pa terminatule, îmi pierd timp aiurea cu tine si nu meriti. Mergi in pula ta ca îți arați fata de gunoier! De la gerul asta ti s-a lipit mana cu tot cu pula de gura. Așa este când o iei la laba si îți ștergi si mucii! Si tie La multi ani Oana! Păcat ca mai sunt fosile care uita ca am trecut intr-un nou an si, in loc sa revină cu capul sus, rămân tot niste nimicuri ancorate in propria lor mizerie!
ddpof Reputație: 12 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:aici Oras:aici Postat Ianuarie 30, 2015 Mi-a fost lene sa mai caut.
obiectiv Reputație: 5314 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Ianuarie 30, 2015 da ba obiective, lasa-ma bine mai valentine, te las dar VEI REGRETA, tocmai doream sa iti trimit o reteta de sushi cu wasabi, daca esti fraier,nu stii ce pierzi.
ddpof Reputație: 12 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:aici Oras:aici Postat Ianuarie 30, 2015 bine mai valentine, te las dar VEI REGRETA, tocmai doream sa iti trimit o reteta de sushi cu wasabi, daca esti fraier,nu stii ce pierzi.Ma eu cred ca tu ma detesti. sushi e o mizerie
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 19, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 19, 2015 se pare ca daria a revenit, anunturi pe constanta sex, cu acest nr de tel. 0737176409de aceasta data cu numele de scena natalia
krama Reputație: 18 Postat August 19, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 19, 2015 Am fost si eu la domnisoara daria vara trecuta in repetate randuri prestatia ei e ok e undeva la mediu nu vazusem topicul atunci dar ii dau achm niste noteOral 7Normal 8 (nu comenteaza cum o pui) Igiena 9Locatie 5 De revenit asa doar ca sa feci prezenta:)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum