Sari la conținut

roxana90 ...telefon 0747643863

Postări Recomandate

Imi cer scuze! Fii mai insistent data viitoare. Poate eram ocupata... pupici

nu sunt genu am totuși un bun simt,ma bucur ca nu întorci apelu ,e bn ce faci cu siguranță voi veni la tn daca faci treaba buna,pune si tu poze mai îndrăznețe,cu siguranță succesul ar fi mai mare..pooop

Link spre comentariu
  • Oras:bacau

Am si eu o fantezie . Dominare prin facesitting pe tocuri imbracata intr-un catsuit sau ciorapi si o lenjerie frumoasa .. ce zici ma poti ajuta ?  :) daca da .. sapt viitoare sunt la tine ..

Suna si discutam mai multe la fata locului :*:*

Link spre comentariu

Bai cocalarule...invata si tu sa scrii corect...analfabetule...trei sferturi din tara asta sunt tampi si idioti asa ca tine..de asta suntem unde suntem

In privinta banilor nu sunt de acord cu tine cucu71 ca sunt persoane care a 2 finalizare o are foarte greu in timp scurt,dar in privitinta unor analize recente ale Roxanei eventual si a colegei ei ar fi de mare folos atat pentru linistea lor cat si pentru a noastra a clientilor,asta chiar daca pana acum nu s-a semnalat nici o problema in cazul lor,dar vorba aia mai bine sa previi decat sa tratezi...sa speram ca fetele vor tine cont de sfatul nostru...o zi buna tuturor va doresc

• Minus 1
Link spre comentariu

Mâine ași fi în Bacău între 17:30 și 21:00 , am tot încercat azi să vă contactez la telefon ! Se poate o întîlnire fierbinte cu amândouă ? Cînd să revin cu un telefon pt o confirmare ? Mulțumesc !

ne poti suna astazi pentru programare....

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...