maya&deea92 Reputație: 180 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Decembrie 22, 2015 am inteles ca faceti si FK?Da facem FK. * 1 Link spre comentariu
cipp! Reputație: 3 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:vs Oras:vs Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Un pachet de servicii cu toate trei de sarbatori aveti? Link spre comentariu
roxana90 Reputație: 248 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Un pachet de servicii cu toate trei de sarbatori aveti?Ne gandeam si noi la o astfel de varianta. Suna pt. detalii. Link spre comentariu
zukerbacau Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 pe 29 , o programare dupa ora 14 - 15 se poate la voi ? Link spre comentariu
roxana90 Reputație: 248 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Desigur.. suna pt o programare... Link spre comentariu
Vizitator Kaiser25 Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Uro practicati?ISedinte de dominare faceti? Link spre comentariu
marku19 Reputație: 2 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Miine, lucrezi?, ce program, vreu si eu o programare sa sun cu un nr de afara ca nu am de rom, daca se poate, mersi mult Link spre comentariu
marlorob Reputație: 35 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Ianuarie 1, 2016 Ce frumos ar fi daca ar si raspunde la telefon. De 2 ori am vrut sa merg la ea si nu a răspuns la telefon . 1 Link spre comentariu
fratele... Reputație: 356 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:bc. Oras:bc. Partajează Postat Ianuarie 1, 2016 Ce frumos ar fi daca ar si raspunde la telefon. De 2 ori am vrut sa merg la ea si nu a răspuns la telefon .Confirmeste extrem de neserioasa . De EVITAT . 3 Link spre comentariu
roxana90 Reputație: 248 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Disponibila:* Link spre comentariu
deluxdavio Reputație: 17 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Confirmeste extrem de neserioasa . De EVITAT .eu am fost de trei ori la ele.au fost cat se poate de promte de fiecare data am vb la tel si a fost ok NU TREBUIESC EVITATE ca nu stiti ce pierdeti Link spre comentariu
fratele... Reputație: 356 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:bc. Oras:bc. Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Miroase a " fish " ? ultimele postari le - ai " nimerit" tocmal la tepara Roxana90 ? 2 Link spre comentariu
fratele... Reputație: 356 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:bc. Oras:bc. Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 cu mai multe programari nerespectate facute la ea , nu pot spune decat TREBUIE EVITATA . 2 Link spre comentariu
maya&deea92 Reputație: 180 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 )) Se vede de la un km. cine spune adevarul... )) 1 Link spre comentariu
marku19 Reputație: 2 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Eu nu pot sa zic decat ca am sunat pe 30 si a raspuns imediat, am facut programare in 10 min si sant super multumit si de servicii si de tot, cu siguranta o sa revin, foarte amabile fetele. 1 Link spre comentariu
joe black Reputație: 412 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 "sant" ?? Link spre comentariu
vis335 Reputație: 31 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:everywhere Oras:everywhere Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 "sant" ?? Ne-prietene Kojac-kblack, confirm spusele altora, de mai sus, fetele sunt puse pe capatuiala.Le intereseaza doar banii! Pe care ii ia macroul.Ismaile nu te baga!Eu am sunat si a raspuns un barbat, de n... ori.In fine, a raspuns si o femeie. Ziceau ca sunt numai ele si am sunat iurea. Ca de unde barbat?La ore rezonabile!Au zis sa vin in zona Bancii Nationale.Cand am ajuns, ce credeti?Evident!Nu a mai raspuns nimeni. La distanta de 5 minute.de la primul tel.Concluzia? Primul venit....Ori nu...?In bacau este penurie de fete serioase.Am scris intr-un post anterior ce insemnau fetele acum 10 ani, din Bacau.Total, elegante, stiau ce inseamna banul. Nu isi bateau joc.Acum daca e asa de multi prosti cu bani, e altfel!Stima tuturor! 1 Link spre comentariu
cucu71 Reputație: 1673 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Ne-prietene Kojac-kblack, confirm spusele altora, de mai sus, fetele sunt puse pe capatuiala.Le intereseaza doar banii! Pe care ii ia macroul.Ismaile nu te baga!Eu am sunat si a raspuns un barbat, de n... ori.In fine, a raspuns si o femeie. Ziceau ca sunt numai ele si am sunat iurea. Ca de unde barbat?La ore rezonabile!Au zis sa vin in zona Bancii Nationale.Cand am ajuns, ce credeti?Evident!Nu a mai raspuns nimeni. La distanta de 5 minute.de la primul tel.Concluzia? Primul venit....Ori nu...?In bacau este penurie de fete serioase.Am scris intr-un post anterior ce insemnau fetele acum 10 ani, din Bacau.Total, elegante, stiau ce inseamna banul. Nu isi bateau joc.Acum daca e asa de multi prosti cu bani, e altfel!Stima tuturor!bine de stiut ... desi , cine stie sa '' citeasca '' printre randuri , din ce e scris pe forum despre ele si a format parerea necesara , de mult timp . 1 Link spre comentariu
cucu71 Reputație: 1673 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Miroase a " fish " ? ultimele postari le - ai " nimerit" tocmal la tepara Roxana90 ?da , interesant ... 1 Link spre comentariu
joe black Reputație: 412 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Ne-prietene Kojac-kblack, confirm spusele altora, de mai sus, fetele sunt puse pe capatuiala.Le intereseaza doar banii! Pe care ii ia macroul.Ismaile nu te baga! eu evidentiam o greseala de ortografie ... nu am nimic de impartit cu cineva sau cu fetele (cu toate ca am fost la ele si am fost multumit de servicii, insa nu le-am mai vizitat din motive de gust) Link spre comentariu
fratele... Reputație: 356 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:bc. Oras:bc. Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 )) Se vede de la un km. cine spune adevarul... ))bine , pestisorule ... "fraier " e acela care umple buzunarele proxenetilor 2 Link spre comentariu
vat69 Reputație: 3014 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 mi-e greu sa cred activitatile de acest gen nu sunt vamuite ... 3 Link spre comentariu
drogba Reputație: -374 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Ai frustrări grele prietene ... Link spre comentariu
drogba Reputație: -374 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Cu toate ca nu meriți sa intru in polemica cu tine ca deja ai început cu jignirile o sa iti dau exemplu pentru care spun eu ca tu esti frustrat : ai postat de minim 10 ori același lucru , pe topicul unor fete pe care nici măcar nu le cunosti , in care ne explici tu ca Pisicuts e nu stiu cum si nu stiu ce ... Eu nu il cunosc personal pe Pisicuts si nu stiu dacă așa o fi sau nu , dar nu cred ca esti tu in măsura sa ne spui asta . Si de asemenea nu esti in măsura sa le spui fetelor sa facă alta meserie ca așa vrei tu ? Da cine esti tu ? Hai ca deja pierd timpul , ti am dat deja 2 exemple ca esti frustrat , cred ca e de ajuns ! 10 Link spre comentariu
deluxdavio Reputație: 17 Postat Ianuarie 9, 2016 Oras:bacau Oras:bacau Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Ne gandeam si noi la o astfel de varianta. Suna pt. detalii.poti te rog sa detaliezi ce pachet de servicii te gandesti sa faci de sarbatori cu toate trei? care trei ca eu stiu doar doua? si eu am fost de sarbatori la tine si nu ai zis nimik de un pachet cu toate ca te-am intrebat.iar serviciul facut atunci eu t-i l-am intors, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum