Sari la conținut

roxana90 ...telefon 0747643863

Postări Recomandate

• Oras:bc.
  • Oras:bc.
Postat

#ionut1606 , ai intrat sa dai un " up " la topic ul ei ?

ai 3 postari si toate 3 fix in topicul ei ?

hmmmm

multe semne de intrebare ...

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

buna Roxana dar acum sunteti trei? Daca da care sunt tarifele cu toate trei?

• Oras:bacau
  • Oras:bacau
Postat

Imi pare rau dar colega noastra a plecat! Daca o sa mai revina in bc va anuntam si o sa ne gandim si la un tarif cu toate trei:*:*

• Oras:Undeva in Romania
  • Oras:Undeva in Romania
Postat

Acu' cateva zile in urma am facut o noua vizita la fete.Am sunat, stabilit ora cu Roxanik si m-am prezentat la fete.Ajuns in locatie barfim putin,trec dupa la dus urmat de fete.Intru in camera cu Roxana, cat timp a fost colega la dus ne-am relaxat putin cu masaj si pupicei pe spaticul si funduletul care te infierbanta cand il atingi.Apare si Ana si trec fetele la treaba...incep cu un oral de m-a apucat tremuriciu:D.

Dupa montatul caciulitei trecem la treaba ... Roxanik se misca foarte bine cand o lasi sa faca ea treaba ...bine a fost dar timpul scurt:(, Ana: ii place caprita:p.altele nu mai detaliez ca deja cad din pat, devin agitat cand ma gandesc ce bine e langa fete.Dupa toate nebuniile facute cu fetele pe saltea trec fetele din nou la oral pentru finalizare.Despre fete ce pot sa zic...Roxanik o brunetica cu fumdulet sexy,sanii cu soldateii pe pozitie de atac si de guritza...buzele te omoara.Ana :sanii pe pozitie de joaca,fundul in caprita...ai o priveliste super tare si o privire de felina,putin nebunatik(in sensul bun:D)...frumusele foc fetele.

Note...

Roxanik:oral-9.9

normal-9.9

Ana: oral-9.9

normal-9.9

Igiena si locatie 10.

Am dat 9.9 si nu 10 sa nu mai sara altii in sus.

Pot sa zic doar ca am 5-6 vizite facute la fete si o sa revin cu o mare placere de cate ori o sa reusesc sa ajung in bc.

Va pup fetelor

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...