Sari la conținut

roxana90 ...telefon 0747643863

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Buna seara un weekend frumos..

'' Astazi, 15:34

Buna seara un weekend frumos.
:laugh2
  • Like 2
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Poate la 15.30 nu era, dar acum cand citesc eu, la 17.39 chiar este seara ( mai am verificat o data si chiar este intuneric).

• Oras:bacau
Postat

Asa este... Unii au ce fa ce practic... Altii stau pe PC. Nu mai stati pe PC baieti. Veniti la noi si poate asa o sa aveti ce povesti. Ha ha ha ...

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Buna Dimineata! Imi pare rau dar nu accept 2 barbati odata. Mai cauta in alta parte poate gasesti ce iti doresti. Pooop si o zi minunata.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Accept eu si doi barbati odata, daca cel putin unul dintre voi imi face sex oral. Dar... Anal nu fac... Sau ..depinde de dimensiune. . pt ca nu sunt asa experimentata in aceasta privinta.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Postat

Eu ma gandeam sa vin cu doi prieteni la una din voi...sau poate cu amandoua! Acceptati CIM sau COF?

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ieri am facut o scurta vizita fetelor. Locatia aceeasi, decenta, baie ok cu tot ce este nevoie. Dupa ce am schimbat cateva amabilitati am stabilit ca merg cu amandoua. Dupa ce am facut dus, mers in camera de actiune  si am asteptat sa faca si fetele dus. Actiunea a inceput cu un masaj din initiativa lor ( au tinut minte ca sunt un amator de masaj). Masaj foarte placut. Dupa ce am fost " framantat" bine am fost intors cu fata in sus unde fetele au continuat cu sarutari pe corp, mangaieri, ON, cand una cand cealalta, ma rog pana cand am finalizat . Relaxare totala. Facut dus si luat la revedere. Nu am incercat inca un numar deoarece e mai greu pt mine intr-o ora doua numere. si nici nu-mi place sa abuzez de timpul cuiva.

Ca si note:

aspect fete : 8 - 9 ( acum depinde de gusturi)

masaj: 10

ON: 10

Cadou: 400 ron

Numai bine!

• Like 7
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Roxana, accepți sa vin cu prietena la tine si la colega ta, sa o facem toți 4? Multumesc.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Buna Roxana

As vrea sa va vizitez pe amandoua si as vrea sa stiu cat e halatul

Tu arati minunat dar colega ta cum arata ?

Ceva poze cu ea !

Nr de tel e cel din titlu ?

Mersi si te pup dulce

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Salut. Saptamana trecuta am fost si eu la Roxana. Ghidat de ea am ajuns in locatie undeva imediat derivat din banca nationala, pe colega ei o stian si am intrat cu Roxana. Dupa dusurile de rigoare am intrat in camera de actiune unde a inceput un oral foarte bun urmat de normal in diferite poz. Nr 2 a fost in aceeasi ordine dar cu poz mai variate.

Note

Locatia 8 baie cu de toate, papuci dar usor incomoda salteaua( de recomandat un pat)

Fata 9 slabuta' 1,65 simpatica si foarte amabila

Oral 9 cu atentie la zonele adiacente si tendinte de deep se poate nep in functie de igiena

Normal 9 se implica, nu comenteaza la schimb de pozitii

Halatul 250 cu 2 fin in decurs de o ora

M-am simtit foarte bine in compania ei, sper ca si ea, deci e de revenit.

• Like 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buna Roxana90, as vrea sa ne vedem saptamana viitoare, cred ca joi dupa amiaza pot eu, se poate ce zici, dar sa fie si ana cu tine daca se poate, ok? Astept un raspuns... Te pupici.

• Like 1
Postat

Noul meu nr de telefon este 

telefon 0747643862

rog adminii sa imi schimbe numarul in titlul topicului

Imi cer scuze fata de cei care m au vizitat si ma stiu cu numarul vechi

dar a trebuit sa imi schimb numarul de telefon

m am certat cu prietenul meu cel care imi asigura protectie 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...