Strigoiul Reputație: 230 Postat Mai 17, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Mai 17, 2014 Hai Aloha! Pai ba pisi,adica eu am "fortat-o" vreo cateva luni,pe aicişa ca tu sa te pipi pe mine la modul porc? ...glumesc,ai fost prompt,felicitari! Totusi,care a fost motivul?...nu de alta,dar am mai cerut sa fiu banat de vreo cateva ori si nu "te-ai supus"! ...te-a deranjat faptul ca am presupus cum ca ai fi gay?sau "te-a durut" cand am afirmat ca nu te futi dimineata?sau ca esti bandit si ca te joci cu "vietile" unora,fiindca ai acces la anumite informati si in felul asta,manipulezi? sau ca m-am luat de valetii tai? ...sau ai raspuns printr-o aroganta la 'aroganta' mea?...manelist inteligent ce esti si english speaker! Deci,daca m-ai RONat doar pentru 24 ore atunci zic pupati-as talentu' tau ...stii de ce? ...am uitat,in penisul meu,ca vreau sa iau legatura cu anumiti membri cu care mi-a facut o deosebita placere sa interactionez...Berarule,nu am uitat dar am fost prins cu munca...nu mai sta retras! ...daca m-ai banat forever atunci sa fie in bafta ta ,gasesc eu o metoda sa iau legatura cu ei,sper! Am vazut ca ai dat drumu'la banari...cheers for xoxo,era probabil singurul lucru de care putea fi afectat,deci a primit palma!o sa se intoarca si o sa produca accelasi trafic! Cioran,vad ca ai inceput sa postezi balarii,din nou!esti om batran,fi mai intelegator si mai putin comuna! Pisi,hai noroc! Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 17, 2014 Hai Aloha! Pai ba pisi,adica eu am "fortat-o" vreo cateva luni,pe aicişa ca tu sa te pipi pe mine la modul porc? ...glumesc,ai fost prompt,felicitari! Totusi,care a fost motivul?...nu de alta,dar am mai cerut sa fiu banat de vreo cateva ori si nu "te-ai supus"! ...te-a deranjat faptul ca am presupus cum ca ai fi gay?sau "te-a durut" cand am afirmat ca nu te futi dimineata?sau ca esti bandit si ca te joci cu "vietile" unora,fiindca ai acces la anumite informati si in felul asta,manipulezi? sau ca m-am luat de valetii tai? ...sau ai raspuns printr-o aroganta la 'aroganta' mea?...manelist inteligent ce esti si english speaker! Deci,daca m-ai RONat doar pentru 24 ore atunci zic pupati-as talentu' tau ...stii de ce? ...am uitat,in penisul meu,ca vreau sa iau legatura cu anumiti membri cu care mi-a facut o deosebita placere sa interactionez...Berarule,nu am uitat dar am fost prins cu munca...nu mai sta retras! ...daca m-ai banat forever atunci sa fie in bafta ta ,gasesc eu o metoda sa iau legatura cu ei,sper! Am vazut ca ai dat drumu'la banari...cheers for xoxo,era probabil singurul lucru de care putea fi afectat,deci a primit palma!o sa se intoarca si o sa produca accelasi trafic! Cioran,vad ca ai inceput sa postezi balarii,din nou!esti om batran,fi mai intelegator si mai putin comuna! Pisi,hai noroc! Pisicuts trage-i o dunga si Fantasmei , o merita din plin. Link spre comentariu
BEBBE Reputație: 133 Postat Mai 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2014 Pisicuts trage-i o dunga si Fantasmei , o merita din plin. Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 17, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Mai 17, 2014 Cea mai tare aroganta! DE CE? si-a dat muie singur! Bravo fantasma tacanita, iti place sa iti lingi coaiele singur. Link spre comentariu
Postări Recomandate