futacios_man Reputație: 6008 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Octombrie 3, 2014 De la Siana i se trage Siana fu femeia fatala. Gasesti explicatiile exhaustive pe topicul ei. nu intru in troaca aia.numai numele siana imi provoaca impotenta intelectuala 3 Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2014 nu intru in troaca aia.numai numele siana imi provoaca impotenta intelectuala Bine ca nu-ti provoaca impotenta fizica,era mai grav 1 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2014 fmm iti dai quote singura Ba, nu te injur de mortii sau famile'' Da bagati-ai pula-n ma-t a.....ca mie mi-e silaFutu-te-n gura sa te fut de .. cyurli burliAIi belit,o.... minca-mi-ai pula... 1 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Xoxo, e grav: ALI BELIT, O...! Ba picpoc, io mi-s mai din topor, nu stiu multe subtilitati. Una si cu una fac doua: daca, asa cum sustin unii colegi, esti fostul user (fosta user-itza, enfin) Sophie, las-o balta cu "n-u sti s-a scri" ca nu tine. Presupun ca toti isi aduc aminte ca Sophie scria perfect, sau ma rog, in orice caz mai corect decat 90% dintre noi. Stiu ca "trolling is A art", si la o adica evident ca scrii cum vrei, ma doare in mod respectuos in p*la, doar te anunt ca deja nici agramatismul asta fortat nu mai are haz. Acuma daca nu gasesti altceva mai inspirat de trollat, poftim, poti lua la puricat textul meu.Da, recunosc de pe-acuma, parca suna mai bine varianta ta. O seara faina! Later edit: nu apucasem sa citesc si prin alte parti; vad ca intre timp picon a zis-o si el, mult mai elegant si cuprinzator decat mine... 3 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Ba, nu te injur de mortii sau famile'' Da bagati-ai pula-n ma-t a.....ca mie mi-e silaFutu-te-n gura sa te fut de .. cyurli burliAIi belit,o.... minca-mi-ai pula... fa esti proasta ?pai iti iau mortii si familia si copii si tot ce vrei tu in fiecare ziin sculare si-n culcareiti iau in pula si englejii si mancarea aia proasta de la fast food pe care o mananci zilnicsi ma pis pe laptopul ala cu bani scosi la imprimanta si pe cheile alea doua din obor luate cu 20 de lei bucata d-alea de lumineaza si curenteaza, stii ce zic ? nu prea face sens sa te iei gura-n pula cu mine, ca eu asta fac zilnic 1 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 3, 2014 si deten mortii tei ca sunt suparat ca am pierdut 45 de mii de lire la rulota Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 3, 2014 ti-as pune o poza sa-ti arat dar nu merge sa dau MORE REPLY OPTIONS. nu stiu ce pula mea are Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Octombrie 3, 2014 nu merge sa dau MORE REPLY OPTIONS. nu stiu ce pula mea are E calculator sau telefon/tableta/etc?Daca-i socotitoare... un restart, asa simplu si ciobanesc...? 1 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 3, 2014 nu mergea cand eram albastru, acum ca dau bani merge orice Link spre comentariu
qristi2222 Reputație: 29 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 4, 2014 Atunci rectific : SI de la Siana i se tragecorect....ea a fost focarUL(de infectie), dar s au mai inhaitat inca 2 care ma iubesc mult....dar si eu pe ele.....oricum, de inchis gura,nu mi o inchide nimeni,ce am de zis, zic..... 1 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Octombrie 4, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 4, 2014 corect....ea a fost focarUL(de infectie), dar s au mai inhaitat inca 2 care ma iubesc mult....dar si eu pe ele.....oricum, de inchis gura,nu mi o inchide nimeni,ce am de zis, zic.....ti-o inchide un moderator cat de curandnu de alta, dar daca nu o inchide nimeni, imputi toata atmosfera stand cu ea deschisapute rau de tot..a kktinchide gura ca intoxici aiurea si scuteste-ne de ifosele tale de amanta parasita! Link spre comentariu
qristi2222 Reputație: 29 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2014 ti-o inchide un moderator cat de curandnu de alta, dar daca nu o inchide nimeni, imputi toata atmosfera stand cu ea deschisapute rau de tot..a kktinchide gura ca intoxici aiurea si scuteste-ne de ifosele tale de amanta parasita!ar trebui sa fii obisnuita cu mirosul de kkt,la cat halesti.....unde te crezi cu textele astea de centura,in sufrageria ta? circula mai departe! Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Octombrie 5, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Acest este ascuns pentru ca ai ales sa ignori posturi de la qristi2222. Vezi chiar si asa? Mars! Link spre comentariu
qristi2222 Reputație: 29 Postat Octombrie 5, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2014 pe loc repaos! relaxeaza te,sa nu faci vreo apoplexie Link spre comentariu
ppanameaaa Reputație: 17 Postat Octombrie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Pisicuts, acum ca s-a lamurit situatia cu proxenetul dubist, imi primesc si eu contul facut vip prin munca cinstita, inapoi ? Ar fi o dovada de respect si stai linistit, nu astept scuze. Link spre comentariu
Vizitator Batranul George Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Cum s-a lamurit?Tu crezi ca daca postezi peste tot rezolvi ceva? Link spre comentariu
ppanameaaa Reputație: 17 Postat Octombrie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 28, 2014 A fost o gluma. Incerc... Adica imi place sa cred ca nu e japca atat de mare si atat de ordinara. Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Cum ? BREAKING NEWS!!!ATENȚIE: BĂI JOIȘTIII CU.... MUMUESTE CINEVA DINTRE VOI..CARE SE PLĂNGE ..CĂ SUNTETI .....ATĂRNACHE !!!! :wavey DUBIȚĂ NU-TI MAI MERGE SMECHERIA..NU MAI ”PRODUC” FETELE... ”ATĂRNI” PE LA MESE ȘI NU FACI PLATA!!!http://forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/bash.gif Link spre comentariu
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:homeless Oras:homeless Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Fitilistule, mai ai bombe ori s-au fasait toate?bye 2 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 NEXT..... Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 DACA DAU” BOMBA” ..UNA DUPA ALTA ...AȘA REPEDE ... NU SE MAI INTELEGE ...... NIMIC!!! http://forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/boxing.gif Link spre comentariu
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:homeless Oras:homeless Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Ok lasam topicul.Concentreaza-te!bye 2 Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 DACA DAU” BOMBA” ..UNA DUPA ALTA ...AȘA REPEDE ... NU SE MAI INTELEGE ...... NIMIC!!! http://forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/boxing.gifBombe au fost la inceput, cand ai dat 2-3. In ultima vreme nu sunt decat petarde care fac fasss. Ok lasam topicul.Concentreaza-te!bye 1 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Noiembrie 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 Bombe au fost la inceput, cand ai dat 2-3. In ultima vreme nu sunt decat petarde care fac fasss. Mare imbarligator esti Vrei totodata !!!http://forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/bash.gif 1 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Noiembrie 12, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 NU SE POATE! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum