picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2014 fmm iti dai quote singura fa, ma-ta e constienta da tine ?? pe zdreanta asta o fute cineva ? cat platesti fa sa te futa cineva ? siano, mai taci fa du-te-n pula mea ca nu mai ai niciun haz sa faci boala ? sa-i iau fata in pula.. ca sa fie on topic Pitziponcule, ca tot suferi de smecherie ,altceva mai cunosti din limba romana! Replici de boschetar............... Ca tot suferi de smecherie facem un tête–à–têtet (virtual) amandoi... Incep tu sau eu! 1 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Pisicuts, eu cred ca ar trebui sa muti saraciile astea de topice la DG (de fapt ar trebui mutate la GUNOI dar inca nu avem aceasta optiune ), nu fac bine imaginii forumului la Regulament si Anunturi Administrative. Cum deschide un utilizator nou forumul da de idioteniile acestei cretine, isi pune palma-n cap si se duce invartindu-se... Oamenii noi nu stiu, nu inteleg ca exista capuse si lepre de care nu scapi cu una cu doua... Gluma gluma dar parca isi pierde tot hazul, este deja prea mult. Parerea mea, tu faci cum vrei... 7 Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Octombrie 3, 2014 facem un tête–à–têtet (virtual) amandoi...Incep tu sau eu! Tin eu scorul. *tete-a-tete*Incepi P.S. De Buretelul Bob stii ceva? 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Fey picpoaco, ce fel de tete-a-tetet vrei? In gura? Si pentru ca tot veni vorba: fey distruso, pacat de pojghita aia de cultura pe care o ai (ai scris corect, ai pus accentele perfect, ai pus un "t" in plus, ca sa pari analfabeta), daca te cobori la un razboi cu tot forumul, mai ales cu apropiatii stii tu cui, pentru o amoare neimpartasita. Fratilor, picpoaca nu e de loc o inculta, chiar deloc, e fomeie umblata prin lume, stie limbi (straine), incearca doar sa para analfabeta, doar-doar nu ne vom dea seama cine e. Dar aceste detalii, pentru cine e un pic atent si mai ales pentru cine o cunoaste, sunt relevante. Picpoaco, un sfat: nu te mai razboi cu lumea, ca nu vei castiga. Esti prea mica pentru un razboi asa de mare!Si nu uita:- mortul de la groapa nu se mai intoarce;- razbunarea e arma prostului. Deci: sezi bland, cugeta si ia decizia potrivita. Bafta! 9 10 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Octombrie 3, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 3, 2014 si ce legatura are xoxo cu mine sau cu a mea pasarica?suferi grav picpocule...de mania persecutieisi când nu ta baga nimeni in seama...ai tu grija sa te bagi singuresti penibil hai mod1, scapa de acest user !!!!!!!!!!!!!permanent!!!!!!!!!!!!!fa un bine acestui forum si mai starpeste din gunoaie 1 Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2014 o pula Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Incep tu sau eu! Mie asta mi-a placut )) Incep TU sau Eu )) Ahahahaaaaa....) Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Ba ce plm aveti cu xoxo? pa bune acum Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2014 XOXO vad ca te dai la ...ooAm sa incep EU.....Deci...... 5 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Si-o dedicatie pt boss pisicutz. 1 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Ahahahaaaaaa...ba, moooooorrrrrr...DUOAMNEEEEEEEE:))))))))))))))))))))))))))))) Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 3, 2014 hhahahaahah Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 3, 2014 ba esti bulangiu ? Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 3, 2014 nu merge sa dau more reply options Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 3, 2014 ia fa o dedicatie pentru tine, ca poze nu pot sa pun o fi fro eroare de la mine ? Link spre comentariu
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Xoxo, recunoaste ca picpoaca ti-a dat rusine.... Tu te ai pozat cu din alea mici de 50, ea a venit cu din alea 'bin laden'. 2 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 3, 2014 recunosc, baga-mi-as pula in cresterea ei Link spre comentariu
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Fă picpocule, pentru banii astia ai infipt pioneze in coaiele fraierilor? )) 4 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Octombrie 3, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Fey picpoaco, ce fel de tete-a-tetet vrei? In gura? Si pentru ca tot veni vorba: fey distruso, pacat de pojghita aia de cultura pe care o ai (ai scris corect, ai pus accentele perfect, ai pus un "t" in plus, ca sa pari analfabeta), daca te cobori la un razboi cu tot forumul, mai ales cu apropiatii stii tu cui, pentru o amoare neimpartasita. Fratilor, picpoaca nu e de loc o inculta, chiar deloc, e fomeie umblata prin lume, stie limbi (straine), incearca doar sa para analfabeta, doar-doar nu ne vom dea seama cine e. Dar aceste detalii, pentru cine e un pic atent si mai ales pentru cine o cunoaste, sunt relevante. Picpoaco, un sfat: nu te mai razboi cu lumea, ca nu vei castiga. Esti prea mica pentru un razboi asa de mare!Si nu uita:- mortul de la groapa nu se mai intoarce;- razbunarea e arma prostului. Deci: sezi bland, cugeta si ia decizia potrivita. Bafta! Penibil! Pentru pretentiile pe care le ai, uneori vorbesti din butoiul prostiei condimentat cu nesimtire...Te-a atacat, de ce mai raspunzi? Mai ales asa.... Jalnic si penibil, mai ales cand incerci sa spui cuiva ca este mai prejos ca tine...Momentan "picpoaca" este in avans. :laugh2 2 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 3, 2014 ia uite fa pe ce joc eu carti 1 Link spre comentariu
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Joci poker pă masă! 3 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 3, 2014 dă bani, nu zici nimic? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 3, 2014 Amada, fara suparare ... te-a intrebat cineva ceva? Ia nu te mai baga in treburi ce nu te privesc, pe care nu le cunosti si cu cu care nu ai treaba! Ca am sau nu am pretentii, e fix treaba mea, nu-ti fa tu griji, ok? Sau vrei ca cei atacati sa stea cuminti si sa inghita galusca? Stiu ca ti-ar conveni, ca si tu ataci aiurea, din senin cand ti se pune pata ca si picpoaca asta. Am stat, la inceput nu am ripostat, apoi am raspuns "cuminte", dar vad ca nebuna nu se potoleste. Stii bine ca asa procedez, in fond la cat m-ai jignit tu, raspunsurile mele au fost alizeu de primavera, fie si numai ca pentru ca nu pot uita ...Deci, te rog, nu mai mi te adresa, nu are rost. Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Octombrie 3, 2014 fa picpoaco, tu ai tamblar ca mine ?? http://rogerbombardieru.tumblr.com/ 1 Link spre comentariu
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2014 Partajează Postat Octombrie 3, 2014 dă bani, nu zici nimic?Acum i am vazut, scuze. Ma uitam la farfuria aia )Invita pe picpoc la una mica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum