Strigoiul Reputație: 230 Postat Mai 17, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Mai 17, 2014 Ce se intampla, vad din ce in ce mai des dungi negre peste numele vostru, e de la ciuperci sau tr sa imi schimb ochelarii? Mai nou la-u ars si pe ardeleanu roacker, DE CE?, surica xanax, de ce? PS: Eu si cu sotia mea DEEANA vrem sa ne banezi. Pisi ne dai si noua o dunga, asa zestre de cununie. Link spre comentariu
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 xoxo nu e mort/xoxo se transforma Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Mai 17, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Autor Partajează Postat Mai 17, 2014 Rock-MachineCurvar UcenicMembru Banat36 Postari:Inscris la:15 mei 2014Locatie:Malibu A MAI CAZUT UN BRAV OSTEAN Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Mai 17, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Autor Partajează Postat Mai 17, 2014 Ce se intampla, paca acum stiam de ce sunt banati userii, acum plm, dispar ca mustele dupa ploaie. Link spre comentariu
amfitze Reputație: 410 Postat Mai 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2014 you re next ! )) Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Mai 17, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Autor Partajează Postat Mai 17, 2014 you re next ! )) eu si cu Diana, presimt Link spre comentariu
deep river Reputație: 410 Postat Mai 17, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Partajează Postat Mai 17, 2014 Ce se intampla, paca acum stiam de ce sunt banati userii, acum plm, dispar ca mustele dupa ploaie. 1 Link spre comentariu
JackBlack Reputație: 1026 Postat Mai 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2014 Mai da chiar e zona crepusculara pe aici. Deep river s-a retras? Strigoiul AKA Ventrino de ce a fost banat?Era sa uit: si Oly/Avocatul s-a retras? Link spre comentariu
clock Reputație: 0 Postat Mai 17, 2014 Oras:Padure Oras:Padure Partajează Postat Mai 17, 2014 mai nou si Oly Link spre comentariu
clock Reputație: 0 Postat Mai 17, 2014 Oras:Padure Oras:Padure Partajează Postat Mai 17, 2014 Jack pe metal music ai ramas singur Fredostarr banat , ventrino banat , Beraru s-a retras ai ramas tu , macar dul mai departe Link spre comentariu
JackBlack Reputație: 1026 Postat Mai 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2014 Jack pe metal music ai ramas singur Fredostarr banat , ventrino banat , Beraru s-a retras ai ramas tu , macar dul mai departe Da mai asa-i, imi baneaza Pisic toti metalistii N-are nimic,I'll keep on rocking Link spre comentariu
clock Reputație: 0 Postat Mai 17, 2014 Oras:Padure Oras:Padure Partajează Postat Mai 17, 2014 Pai asta e ,pe un forum de manelari noi stricam treburile Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2014 Si eu sunt metalist daca tot veni vorba, am si postat o data o melodie cu specific pt forum, Within Temptation - Angels Link spre comentariu
JackBlack Reputație: 1026 Postat Mai 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2014 Si eu sunt metalist daca tot veni vorba, am si postat o data o melodie cu specific pt forum, Within Temptation - Angels I-auzi! Mai pune si pe topic ce melodii iti plac, mai amestecam si noi gusturile Link spre comentariu
Marele Inchizitor Reputație: 2 Postat Mai 17, 2014 Oras:Sevilia Oras:Sevilia Partajează Postat Mai 17, 2014 muie, muie sa-mi sugi pula si iar muie cu tamaie. fut in cur si fut in gura, vreau ban, da te in puala mea. Ia sa vedem daca merge , sunt tare curios. 1 Link spre comentariu
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 17, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Partajează Postat Mai 17, 2014 muie, muie sa-mi sugi pula si iar muie cu tamaie. fut in cur si fut in gura, vreau ban, da te in puala mea. Ia sa vedem daca merge , sunt tare curios.nu asa se face trebuie sa-l futi in gura pe Pisicuts daca esti un adevarat..dar esti cacat la cur ...va e frica de EL ...de asta spun ca forumul este plin cu omeni cu probleme grave . fara creier ,fara puuulaaaaaaa. vb de barbati exclusiv.... injura-l daca vrei BAN... paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Mai 17, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Mai 17, 2014 Stefa, cred ca glumesti! Eu l-am implorat sa ma baneze (e drept ca nu-mi face placere sa trec la injurii si prefer sa pastrez un vocabular elegant si bogat in cuvinte decente si respectuoase) si tot n-a vrut sa ma baneze. Ne este frica doar de Dumnezeu! Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 17, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 17, 2014 Mie imi e frica de Stefa. Nu stiu de ce, dar am senzatia ca pune pozele ei, doar pentru mine Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Mai 17, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Mai 17, 2014 pai daca esti futilizatorul lunii, cred si eu eu iti voi recunoaste acest merit, doar dupa ce dai visinata aia mai repede, ca mi s-a uscat gatlejul Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 18, 2014 Pune-o de un maraton la Constanta si bag visinata la rece. Link spre comentariu
Marele Inchizitor Reputație: 2 Postat Mai 18, 2014 Oras:Sevilia Oras:Sevilia Partajează Postat Mai 18, 2014 voi astia de administrati puroiul asta de forum sa va fut in cur si in gura pana vomitati. Link spre comentariu
Postări Recomandate