dominoplayer Reputație: 193 Postat Mai 17, 2014 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Mai 17, 2014 RESTUL SUNT URATE
Vizitator memol Reputație: 0 Postat Mai 17, 2014 Postat Mai 17, 2014 Da ma sunt cele mai frumoase moldovencele,dar nu alea de la voi de la Iasi ci alea de la Chisinau
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2014 Oho! Daa! Corceala cu rusoaice da un aspect f sexy!
zwat Reputație: 279 Postat Mai 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2014 cu ukrainienii, nu cu rusii. oricum, kiev > chisinau > ro 1
Marele Inchizitor Reputație: 2 Postat Mai 18, 2014 Oras:Sevilia Oras:Sevilia Postat Mai 18, 2014 femeile sunt frumoase toate, pana si cea mai urata isi gaseste un barbat care sa o placa sau sa ii placa macar ceva la ea. nu exista urat sau frumos, sunt doar 2 notiuni abstracte ce incoseteaza trairi personale.
zwat Reputație: 279 Postat Mai 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2014 politically correct crap.in mod cert fiecare sac isi gaseste petecul - kinda; dar a afirma ca totul tine de trairile personale si ca nu exista frumos sau urat e borderline feminist brainwash. GL fucking landwhales & fuglies! 2
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2014 Nici eu nu suport tampenia asta cu "e chestie de gust"! Exista femei frumoase/dragute si femei urate iar treaba cu gustul inseamna ca unora le plac (si) uratele. Punct! 2
JackBlack Reputație: 1026 Postat Mai 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2014 Exista un standard de frumusete a femeilor care se schimba in functie de vremuri (sa nu uitam ca acum cateva sute de ani femeile grase, plinute erau considerate frumoase, uitati-va la picturi celebre) si in functie de zona (ce este considerat frumos in Asia nu este considerat frumos in Africa sau Europa). 1
yonix Reputație: 349 Postat Mai 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2014 Nici eu nu suport tampenia asta cu "e chestie de gust"! Exista femei frumoase/dragute si femei urate iar treaba cu gustul inseamna ca unora le plac (si) uratele. Punct! nu se putea spune mai bine
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2014 Exista un standard de frumusete a femeilor care se schimba in functie de vremuri (sa nu uitam ca acum cateva sute de ani femeile grase, plinute erau considerate frumoase, uitati-va la picturi celebre) si in functie de zona (ce este considerat frumos in Asia nu este considerat frumos in Africa sau Europa).Da, normal, dar noi traim in prezent, 2014, Romania/Europa si suntem un popor omogen etnic, nu ca americanii unde gusturile pot diferi sa zicem functie de originea fiecaruia.
zwat Reputație: 279 Postat Mai 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2014 JackBlack, am mai auzit teoria asta cu grasele si e falsa. Pentru fiecare pictura cu o obeza exista 5x tablouri cu femei normale pentru acele vremuri. Sa nu uitam ca mancarea nu era pe toate drumurile, deci toata lumea avea ceva mai multa grasime. Dar obezele erau evitata de majoritatea barbatilor, cei cativa pictori care preferau balenele fiind exceptii, exact ca in ziua de azi.In Africa se moare in continuare de foame, nu cred ca are rost sa ne comparam cu ei dar asiaticii au gusturi asemanatoare cu ale europenilor.
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2014 Asiaticii sunt innebuniti dupa "caucaziene", chinezoaicele isi fac operatii de indreptare a "oblicitatii" ochilor...
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 18, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 18, 2014 Da, normal, dar noi traim in prezent, 2014, Romania/Europa si suntem un popor omogen etnic, nu ca americanii unde gusturile pot diferi sa zicem functie de originea fiecaruia. Gusturile fiecarui individ in primul rand se formeaza in copilarie, la primele experiente sexuale, si de media si moda mai tarziu
roberto Reputație: 4138 Postat Mai 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2014 Asiaticii sunt innebuniti dupa "caucaziene", chinezoaicele isi fac operatii de indreptare a "oblicitatii" ochilor...Cred ca ai vrut sa spui ca asiaticele sunt innebunite dupa caucazieni.Oare de ce?
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2014 Cred ca ai vrut sa spui ca asiaticele sunt innebunite dupa caucazieni.Oare de ce? Nu, chiar asta am vrut sa zic ca barbatii asiatici adora europencele si de aia asiaticele le copiaza ca sa fie pe placul barbatilor asiatici. Cunosc lucrurile astea din interior, nu din reviste.
beverlihils Reputație: 185 Postat Mai 19, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Mai 19, 2014 da,moldovencele sunt cele mai frumoase femei
cpt.picard Reputație: 777 Postat Mai 19, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 19, 2014 Exista un standard de frumusete a femeilor care se schimba in functie de vremuri (sa nu uitam ca acum cateva sute de ani femeile grase, plinute erau considerate frumoase, uitati-va la picturi celebre) si in functie de zona (ce este considerat frumos in Asia nu este considerat frumos in Africa sau Europa). JackBlack, am mai auzit teoria asta cu grasele si e falsa. Pentru fiecare pictura cu o obeza exista 5x tablouri cu femei normale pentru acele vremuri. Sa nu uitam ca mancarea nu era pe toate drumurile, deci toata lumea avea ceva mai multa grasime. Dar obezele erau evitata de majoritatea barbatilor, cei cativa pictori care preferau balenele fiind exceptii, exact ca in ziua de azi.In Africa se moare in continuare de foame, nu cred ca are rost sa ne comparam cu ei dar asiaticii au gusturi asemanatoare cu ale europenilor.Nici, nici, e vorba despre obiceiurile culinare, oameni de atunci preferau carnea fiindca era considerata sanatate curata, numai saraci erau slabi si mai toata lumea umbla manga de la vin si bere.
jan01 Reputație: 105 Postat Mai 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2014 Cine are timp sa mearga vara in Chisinau, o sa va pice ochii la cum se imbraca fetele acolo..
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2014 Cine are timp sa mearga vara in Chisinau, o sa va pice ochii la cum se imbraca fetele acolo.. Eu merg an de an din 92 si inca mai vad bine
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum