Sari la conținut

cele mai frumoase fete sunt din MOLDOVA

Postări Recomandate

Vizitator memol
Reputație: 0
Postat

Da ma sunt cele mai frumoase moldovencele,dar nu alea de la voi de la Iasi ci alea de la Chisinau :rax2  :crazylove

Reputație: 279
  • Oras:Bucuresti
Postat

cu ukrainienii, nu cu rusii. oricum, kiev > chisinau > ro

• Like 1
  • Oras:Sevilia
  • Oras:Sevilia
Postat

femeile sunt frumoase toate, pana si cea mai urata isi gaseste un barbat care sa o placa sau sa ii placa macar ceva la ea. nu exista urat sau frumos, sunt doar 2 notiuni abstracte ce incoseteaza trairi personale.

Postat

politically correct crap.

in mod cert fiecare sac isi gaseste petecul - kinda; dar a afirma ca totul tine de trairile personale si ca nu exista frumos sau urat e borderline feminist brainwash. GL fucking landwhales & fuglies!

• Like 2
Postat

Nici eu nu suport tampenia asta cu "e chestie de gust"! Exista femei frumoase/dragute si femei urate iar treaba cu gustul inseamna ca unora le plac (si) uratele. Punct!

• Like 2
Postat

Exista un standard de frumusete a femeilor care se schimba in functie de vremuri (sa nu uitam ca acum cateva sute de ani femeile grase, plinute erau considerate frumoase, uitati-va la picturi celebre) si in functie de zona (ce este considerat frumos in Asia nu este considerat frumos in Africa sau Europa).

• Like 1
Postat

Nici eu nu suport tampenia asta cu "e chestie de gust"! Exista femei frumoase/dragute si femei urate iar treaba cu gustul inseamna ca unora le plac (si) uratele. Punct!

:iagree  nu se putea spune mai bine

Postat

Exista un standard de frumusete a femeilor care se schimba in functie de vremuri (sa nu uitam ca acum cateva sute de ani femeile grase, plinute erau considerate frumoase, uitati-va la picturi celebre) si in functie de zona (ce este considerat frumos in Asia nu este considerat frumos in Africa sau Europa).

Da, normal, dar noi traim in prezent, 2014, Romania/Europa :) si suntem un popor omogen etnic, nu ca americanii unde gusturile pot diferi sa zicem functie de originea fiecaruia.

Postat

JackBlack, am mai auzit teoria asta cu grasele si e falsa. Pentru fiecare pictura cu o obeza exista 5x tablouri cu femei normale pentru acele vremuri. Sa nu uitam ca mancarea nu era pe toate drumurile, deci toata lumea avea ceva mai multa grasime. Dar obezele erau evitata de majoritatea barbatilor, cei cativa pictori care preferau balenele fiind exceptii, exact ca in ziua de azi.

In Africa se moare in continuare de foame, nu cred ca are rost sa ne comparam cu ei dar asiaticii au gusturi asemanatoare cu ale europenilor.

Postat

Asiaticii sunt innebuniti dupa "caucaziene", chinezoaicele isi fac operatii de indreptare a "oblicitatii" ochilor...

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Da, normal, dar noi traim in prezent, 2014, Romania/Europa :) si suntem un popor omogen etnic, nu ca americanii unde gusturile pot diferi sa zicem functie de originea fiecaruia.

Gusturile fiecarui individ in primul rand se formeaza in copilarie,  la primele experiente sexuale, si  de media si moda mai tarziu

Postat

Asiaticii sunt innebuniti dupa "caucaziene", chinezoaicele isi fac operatii de indreptare a "oblicitatii" ochilor...

Cred ca ai vrut sa spui ca asiaticele sunt innebunite dupa caucazieni.

Oare de ce? :D

Postat

Cred ca ai vrut sa spui ca asiaticele sunt innebunite dupa caucazieni.

Oare de ce? :D

Nu, chiar asta am vrut sa zic ca barbatii asiatici adora europencele si de aia asiaticele le copiaza ca sa fie pe placul barbatilor asiatici. Cunosc lucrurile astea din interior, nu din reviste.
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

JackBlack, am mai auzit teoria asta cu grasele si e falsa. Pentru fiecare pictura cu o obeza exista 5x tablouri cu femei normale pentru acele vremuri. Sa nu uitam ca mancarea nu era pe toate drumurile, deci toata lumea avea ceva mai multa grasime. Dar obezele erau evitata de majoritatea barbatilor, cei cativa pictori care preferau balenele fiind exceptii, exact ca in ziua de azi.

In Africa se moare in continuare de foame, nu cred ca are rost sa ne comparam cu ei dar asiaticii au gusturi asemanatoare cu ale europenilor.

Nici, nici, e vorba despre obiceiurile culinare, oameni de atunci preferau carnea fiindca era considerata sanatate curata, numai saraci erau slabi si mai toata lumea umbla manga de la vin si bere.

Postat

Cine are timp sa mearga vara in Chisinau, o sa va pice ochii la cum se imbraca fetele acolo.. :snappy

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...