Sari la conținut

Blondina ... 0731581011

Postări Recomandate

• Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Sexy, dragutza si atenta la detalii... . Nu exista metoda mai buna de relaxare decat sa petreci cateva ore cu mine. Pot sa te fac sa te relaxezi complet si sa devii total dezinhibat. Te invit alaturi de mine intr-un cadru intim si discret pt. a cunoaste o fata tanara, cu forme frumoase ce te va scoate din rutina zilnica. Nu o sa fii dezamagit. Nu ezita sa ma suni! Poze reale 100%

post-67610-0-96961100-1400357710_thumb.jpgpost-67610-0-30287600-1400357711_thumb.jpgpost-67610-0-63761300-1400357711_thumb.jpgpost-67610-0-93024500-1400357711_thumb.jpg

Am sunat la nr afisat si nu raspunde, suna dar nu raspunde fata....ma poate ajuta cineva?

• Oras:RO
Postat

v-am mai zis....fata e in alt topic cu altele....una era de pe strada dupa cum spunea un membru prieten cu noi.....

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

v-am mai zis....fata e in alt topic cu altele....una era de pe strada dupa cum spunea un membru prieten cu noi.....

tu zici de aia care a stat pe strada si care a stat vizavi de City Park la parter? aia acum e la in Faleza Nord la Pitici cu inca o blonda care nu pare sa fie asta din poza

Postat

da dar acum blonda din poze nu mai sta cu aia dd la city...asta e pe undeva pe la capitol din cate mi a zis la tel...da n am fost la ea

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.