futbine31 Reputație: 762 Postat Mai 19, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 19, 2014 BLONDA NOUA PE SITE OFER SEX ORAL NEPROTEJAT CU FINALIZARE ORALA, SEX NORMAL IN ORICE POZITIE SI ALTE FANTEZII: CUNNILINGUS,ANNILINGUS, POZITIA 69, ETC; TOTUL FARA GRABASI CU MULTA PASIUNE. A fost vizitata de cineva?
cosmin2281 Reputație: 44 Postat Mai 19, 2014 Telefon: cosmin2281 Oras:deva Telefon: cosmin2281 Oras:deva Postat Mai 19, 2014 BLONDA NOUA PE SITE OFER SEX ORAL NEPROTEJAT CU FINALIZARE ORALA, SEX NORMAL IN ORICE POZITIE SI ALTE FANTEZII: CUNNILINGUS,ANNILINGUS, POZITIA 69, ETC; TOTUL FARA GRABASI CU MULTA PASIUNE. A fost vizitata de cineva?un numar de telefon teas cauta vin zilnic la alba
roberto Reputație: 4138 Postat Mai 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2014 un numar de telefon teas cauta vin zilnic la alba Tu du-te la Alba si cand esti acolo o suni. Iti fac eu rost de numar cat esti pe drum
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 19, 2014 Oras:. Oras:. Postat Mai 19, 2014 60 L DIANA, blonda, ofer sex oral si normal domnilor generosi oral cu fin. 120 L ora, diferite fantezii si pozitii accept cunn., ann., 69, masaj fara graba, daca iti place propunerea mea astept sa ne cunoastem, 19 May 12:59 0765.209.635 Bucuresti 1 1
futbine31 Reputație: 762 Postat Mai 19, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 19, 2014 Imi cer scuze ca nu am pus poze dar am deschis topicul cu tel si nu aveam aceasta optiune.Nr de tel l_am pus in titlul topicului.Sper sa revina cu detali Cosmin.Salutari.
futbine31 Reputație: 762 Postat Mai 19, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 19, 2014 Imi cer scuze ca nu am pus poze dar am deschis topicul cu tel si nu aveam aceasta optiune.Nr de tel l_am pus in titlul topicului.Sper sa revina cu detali Cosmin.Salutari.
dom_bibicu Reputație: 115 Postat Mai 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2014 Blonda este binecunoscuta Diana - a trecut pe la Obor, Unirii/Horoscop, Zepter etc - confirmata telefonic pe baza unor amintiri comune din locurile pe unde am prins-o.Pleaca si vine din tara - mai culege capsuni si cand se plictiseste mai trage o tura prin Bucuresti. Referinte: locatia Obor - https://nimfomane.com/forum/topic/8469-diana-0723977183-obor/locatia Horoscop - https://nimfomane.com/forum/topic/15000-diana-horoscop-0732994364/?hl=%2Bdiana+%2Bhoroscop Spor si energie! 1
futbine31 Reputație: 762 Postat Mai 19, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 19, 2014 Multumesc de raspuns.
robert123456789 Reputație: 3 Postat Iulie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 29, 2014 Mersi am văzut ea este Diana zepter
robert123456789 Reputație: 3 Postat August 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2014 Salut Pisik si futbine31 am fost astăzi la Diana da nu e Diana frate la locatie era una care semăna de ne e nici o Diana zepter dezamăgit deci help am fost astăzi la ea are locatia la munci fata in fata cu benzinăria Agip la etaj 5 da nu e ea in poza da a fi ea da era o fata asemănătoare nu e Diana zepter deci incaodata HELP CINE ȘTIE DE DIANA ZEPTER
robert123456789 Reputație: 3 Postat August 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2014 Astept Răspunsuri de la voi stimați dragi confutaciosi va doresc o zi placuta
okios Reputație: 85 Postat Septembrie 2, 2014 Postat Septembrie 2, 2014 Salutare,Am fost si eu la Diana cand lucra prin zona zepter un bloc de pe bdul unirii intr o garsoniera pe care o impartea cu alte doua fete (nimic notabil la ele) ....asta a fost unul dintre minusuri...faptul ca eu am asteptat sa il termine pe confratele ce venise inaintea mea, in bucatarie cu aceste doua tipe care ab legai doua cuvinte...in fine sa va pov despre diana...Tipa arata ca in poze, f mica de statuta insa fiind cocotata pe niste mari tocuri nu prea m a deranjat aspectul acesta...o tipa simpatica la fata cu un corp bine cladit si f important cu o carne ffff tare...sai superbi foarte dar f putin lasati...fata este usor timida insa poti lega o conversatie cu ea..Actiunea:Primit prosop, nu bagana in foc ca amFost primul care l a folosit in ziua aceea, mers la baie, apoi mers si ea si revenit in camera.AmInceput cu un oral neprot (important face fin orala doar la varianta o ora, nu si la var finalizare) bine executat, apoi ea deasupra, recomand pt privelistea la sanii superbi, apoi doggy si finalizare in balon...Nr doi dupa igienizare a inceput cu un masaj din partea ei, bunicel Zic eu...apoi un oral si o finalizare in gurita..Note:Aspect: 8Igiena: 9 fara mirosuri, epilata coresp, a facut dush inainte si intre numereOral: 8 mai are de lucrat se vede ca nu e f veche in bransaNormal: 8 da mici contre, sta cum o puiLocatie: 6 pt ca o imparte cu inca doua fete...altfel baie ok camera actiune cat de cat ok (oricum inteleg ca acum nu mai presteaza la locatia asta)Decartat 120 ron pt o ora 2 finConcluzie:raport calitate pret bun...de revenit 8
okios Reputație: 85 Postat Septembrie 2, 2014 Postat Septembrie 2, 2014 Sorry pt greselile de typing am scr de pe telefon 1
Postări Recomandate