Sari la conținut

0731737371 masaj "ayuristic" as zice eu

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Iata si informatiile obtinute telefonic: 

- masaj 'general' cu diferite aparate (scuzati nu le-am retinut pe toate pe care le-a enumerat, se pare ca n-am retinut niciunul :laugh2  )

- la final are loc si o finalizare prin oral protejat!!!

- aceeasi locatie de pe langa stadionul Rapid / Calea Giulesti

- ora - 100

- incearca un upsell spunand ca trebuie sa faci minim 2 ore ca sa te simti cu 'adevarat' relaxat, o ora fiind prea putin, si nu uita sa precizeze ca tariful este 2ore x 100  

Asteptam si prima recenzie 2016!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Multumim pentru actualizare servicii si tarife.

Este un cistig pentru piata masajelor ca a revenit si Andreea....tipa arata bine si este frumoasa la fata...dar locatia este cam peste mina.

• Like 5
  • Minus 3
Postat

Avand chef de leneveala, si avand drum la vreo 15 min de Calea Giulesti o sun pe Alexandra si programez o sedinta de o ora, in ciuda tuturor beneficiilor masajului de 2 ore pe care mi le-a prezentat. Aleg asadar o ora cu finalizare, imi precizase ca finalizarea va avea loc printr-un oral!

De la stadionul Rapid, mai merg vreo 2-3 statii pana sa ajungi la blocul ei. Din holul de la intrare se intra in sufrageria aglomerata de tot felul de obiecte, printre care si-a facut loc si patul de masaj. Maseuza, amabila imi spune daca vreau sa beau ceva, deh era mai cald afara, sau poate vreau o bombonica (la propriu!) si apoi imi intinde un prosop, conducandu-ma la baie.

Alexandra are pe la 30 de ani, si inca un pic, poate, simpatica la fata, sani mici, si care se ingrasa de la sold in jos, asa ca un fund maricel si picioare mai groase.

La baie, a venit sa ma intrebe daca am nevoie de ajutor pe spate  :laugh2, dar fara sa astepte raspunsul m-a spalat la pula, OO si pana la cur, trebuia sa fiu curat peste tot pentru masaj, nu-i asa? :dus2

Cu ea sculata de la baie, ma invita sa ma asez cu fatza in jos pe masa de masaj, avand grija ea personal sa-mi aseze pula orientata spre picioare, sa nu cumva sa stau cu burta pe ea! Ma intreaba daca vreau finalizarea la inceput sau la sfarsit, dar rezistand ii spun ca vreau sa incepem masajul. Suspectez insa o dezamagire, pentru ca eram cu fatza in jos si nu puteam sa o vad. Alexandra incepe masajul de la talpi, dar ajunge repede cu uleiul la fese si chiar la pula, si chiar daca pozitia nu ii permitea, straduindu-se sa o dea bine - bine cu ulei. Nu mai fac pe fata mare, rezistenta la avansuri si ma ridic in 4 labe, doggy style, ca sa o ajut. Constiincioasa Alexandra incepe sa o frece din pozitia asta, apoi ma intorc cu fatza in sus, ca sa aiba libertate mai mare. Doar ce o ating pe sani, ca rochia zboara - "sa nu se murdareasca de ulei"! Continui sa-i masez sanii si chiar un fingering intre picioarele ei, iar Alexandra incepe sa aibe grija mai bine de masajul organului, de OO, ma unge cu ulei si la cur si incearca sa intre. Stop joc acolo! :refoz "De ceee? Sunt atatia care vor?" Lasa ca sun eu cand o sa vreau! Ma trimite la baie sa dau jos uleiul, ca sa putem pune prezervativul. Revin, fata era deja pe canapea, dar nu ma sui pe ea, o las sa inceapa oralul - bun spre foarte bun, ii place mult sa o suga si cu atentie la zonele adiacente.  :2808.gif  Dupa finalizare, partea cea mai placuta a fost un mini-masaj, ca nu mai era timp, asa ca picioarele mele incordate in timpul actiunii descrise, au avut parte de o destindere placuta.

Decartez 100, imi spune ca data viitoare imi arata si vibratorul, clarific (pentru siguranta mea) ca e numai pentru ea  :ras si gata, asta a fost.

O actiune f buna pentru un oral "cu placere", ca deh munca e mai placuta daca o faci din placere, iar fata e placuta, intr-adevar tendinte sa vorbeasca mult, dar cea mai mare din timp, a avut gura ocupata cu altceva! Cred ca oralul e mai bun decat normalul aici!

Locatia 7: departe, in Giulesti, aglomerat in camera de actiune, cu ceva bibelouri pentru nostalgici, o baie dotata cu multe geluri de dus ai un prosop curat si uscat

Oral 9: o suge si de placere, atentie la OO, pentru doritori se poate atentie si ... "mai adanca"

Masaj N/A: cui i-a mai pasat de masaj?

GFE 8-9: doreste sa se faca placuta, sa comunice si daca ii mai si place ce face....

• Like 5
  • Oras:bucuresti
Postat

Dupa mai multe incercari de a ma programa la Alexandra ,ieri am reusit sa o vizitez si eu.Locatia este undeva in apropriere de stadionul Rapid cam la doua statii mergand spre Prunaru.Ajuns la ora fixata sun la interfon si urc la etajul mentionat unde imi deschide ascunsa dupa usa Alexandra.Facem cunostinta si sunt poftit in sufragerie unde se afla o masa de masaj ,pe care are loc actiunea si o sauna similara cu masa de masaj.Sunt poftit la dus unde vine si Alexandra care ma ajuta sa ma spal ,chiar luandu-mi pula in mana si spaland-o cu sirguinta.Terminam partea cu dusul si sunt poftit sa ma intind pe masa de masaj cu fata in jos.Incepe domnisoara sa ma unga cu un ulei special de masaj si incepe masajul de la talpi pana pe fese scapand si cete o mana pe la pula masand-o usor.O rog sa vina mai aproape sa pot sa o mangai si eu la pizda dar ma atentioneaza ca nu se poate decat prin haine.In acest timp ea continua masajul foarte bine executat.O rog sa-si dea colantii jos sa o pot admira si eu si sa ne jucam putin.Nici chip sa vrea acest lucru ,obiectand ca ea are prieten si nu doreste sa-l insele.Ii spun de recenziile facute de ceilalti colegi de forum si imi spune ca asta a fost acum doi ani si ca acum nu mai face aceste lucruri.Zic ok daca nu vrei asta e,continua masajul si ma termina cu o laba nici macar oral nu a vrut sa-mi faca cica colegul care a scris mai inaintea mea a mintit ca ea nu face sex nici macar oral si ca a scris in anunt,Deci daca va duceti nu va ganditi ca veti beneficia de sex  nici macar oral,mergeti doar daca vreti masaj + laba.

Acum nici nu stiu ce sa notez.

Laba 8 

Masaj 9

Locatie 7

Fizic 7

• Like 5
Postat

Sunt 2 recenzii care se contrazic un pic..ne poate lamuri cineva daca a mai fost de curand la ea, daca face si sex normal sau in gurita? :D   :felatie

Postat

Sunt 2 recenzii care se contrazic un pic..ne poate lamuri cineva daca a mai fost de curand la ea, daca face si sex normal sau in gurita? :D :felatie

Salut tinere,Domnița in cauza nu mai prestează

nimic din cele relatate mai sus ,doar câteva

mușcături din partea ei pe fese si in rest nimic

PS

Mult ulei folosit pt lăbuță !

Postat

Da... și eu am avut parte doar de un masaj aiuristic și o laba in forța zilele astea

Poate suntem noi de vina... cine știe.

Postat

Am vizitat-o si eu saptamana trecuta pe lady. Programarea am facut-o cu o seara inainte si a respectat-o fara niciun fel de probleme. M-a pus sa ii confirm daca ajung sigur sau nu cu 30 de minute inainte. Locatia se afla pe Calea Giulesti si am impresia ca sta la penultimul etaj sau chiar ultimul daca nu ma insel. Mai intai se uita pe vizor sa vada daca ai ajuns, sa fie sigura ca esti la usa, abia apoi deschide usa din spatele ei, nu isi arata fata. Apartamentul nu stiu exact cate camere are, intri , dai intr-un hol micut, dupa care in sufragerie unde are loc si actiunea, iar apoi baia. Am intrat, a fost o primire calduroasa, m-a servit cu un ceai, apoi m-a pus sa ma dezbrac si m-a trimis la baie dandu-mi un prosop curat din sifonier. A venit dupa mine, m-a intrebat daca vrea sa ma spele pe spate, pana la urma m-a spalat mai peste tot  :)))). Baia e ok, sampon, gel de dus, are tot ce ii trebuie. Ea mi-a zis ca ar fi ideal sa stau 2 ore ca sa avem timp pentru toate procedurile, dar sunt mai pe fuga si nu prea am timp sa stau 2 ore. Am ales o ora, unde vreo 30 de min, infasurat intr-o folie, m-a tinut intr-un " incubator " pe care ea il numeste "sauna". A fost ok, dar numai sauna nu era ( intrai cu totul, doar capul il lasai afara). Cat timp am stat acolo, s-a facut ca ma mai maseaza putin pe cap, pe umeri...o buna parte din timpul pe care l-am petrecut acolo ( alea 30 de min ) a stat numai pe telefon ( cam deranjant un pic ). La cererea mea i-am zis sa ma scoata de acolo, ca ma uita sfintii si ea nu avea niciun stres. Dupa, m-a pus pe masa de masaj si a zis sa incepem cu finalizarea. Si-a dat tricoul jos, mi-a turnat la ulei pana nu a mai putut si a inceput sa o frece, se vede ca ii place. Ii place si sa scuipe pe pula, dar altceva nu prea vrea sa faca. M-a intrebat daca vreau si un degetel in fund si i-am zis ca daca o prind pe acolo o alerg pana nu mai poate...a tot incercat, dar a ramas cu incercatul ( nu stiu de unde placerea asta sa-ti bage degetul in fund, ca nu vad niciun masaj prostatic cum zice ea ). In fine, dupa ce a terminat cu laba uleioasa, m-a sters si a urmat si vreo 10-15 minute de masaj. Masajul mi-a placut, a fost destul de ok...are forta, are si habar cat de cat. Per total, pentru masaj are un plus, pentru restul nu as mai opta.

Locatie   -   8

Igiena     -   9

Aspect    -   8.5 ( e mai draguta ca in poze )

Gfe         -   8 ( se face placuta, dar vorbeste prea mult si cateodata bate campii )

Oral / nu face, desi cred ca ar iesi ceva frumos, pentru ca in timpul finalizarii imi povestea despre fanteziile ei si se vede ca e perversa la pat.

Masaj     -   8.5 e destul de bun.

Pret:  100 lei cred ca am stat mai mult de o ora ( door to door )

Per total cred ca merita sa te duci doar pentru masaj.

• Like 2
Postat

Am vizitat-o si eu saptamana trecuta pe lady. Programarea am facut-o cu o seara inainte si a respectat-o fara niciun fel de probleme. M-a pus sa ii confirm daca ajung sigur sau nu cu 30 de minute inainte. Locatia se afla pe Calea Giulesti si am impresia ca sta la penultimul etaj sau chiar ultimul daca nu ma insel. Mai intai se uita pe vizor sa vada daca ai ajuns, sa fie sigura ca esti la usa, abia apoi deschide usa din spatele ei, nu isi arata fata. Apartamentul nu stiu exact cate camere are, intri , dai intr-un hol micut, dupa care in sufragerie unde are loc si actiunea, iar apoi baia. Am intrat, a fost o primire calduroasa, m-a servit cu un ceai, apoi m-a pus sa ma dezbrac si m-a trimis la baie dandu-mi un prosop curat din sifonier. A venit dupa mine, m-a intrebat daca vrea sa ma spele pe spate, pana la urma m-a spalat mai peste tot  :)))). Baia e ok, sampon, gel de dus, are tot ce ii trebuie. Ea mi-a zis ca ar fi ideal sa stau 2 ore ca sa avem timp pentru toate procedurile, dar sunt mai pe fuga si nu prea am timp sa stau 2 ore. Am ales o ora, unde vreo 30 de min, infasurat intr-o folie, m-a tinut intr-un " incubator " pe care ea il numeste "sauna". A fost ok, dar numai sauna nu era ( intrai cu totul, doar capul il lasai afara). Cat timp am stat acolo, s-a facut ca ma mai maseaza putin pe cap, pe umeri...o buna parte din timpul pe care l-am petrecut acolo ( alea 30 de min ) a stat numai pe telefon ( cam deranjant un pic ). La cererea mea i-am zis sa ma scoata de acolo, ca ma uita sfintii si ea nu avea niciun stres. Dupa, m-a pus pe masa de masaj si a zis sa incepem cu finalizarea. Si-a dat tricoul jos, mi-a turnat la ulei pana nu a mai putut si a inceput sa o frece, se vede ca ii place. Ii place si sa scuipe pe pula, dar altceva nu prea vrea sa faca. M-a intrebat daca vreau si un degetel in fund si i-am zis ca daca o prind pe acolo o alerg pana nu mai poate...a tot incercat, dar a ramas cu incercatul ( nu stiu de unde placerea asta sa-ti bage degetul in fund, ca nu vad niciun masaj prostatic cum zice ea ). In fine, dupa ce a terminat cu laba uleioasa, m-a sters si a urmat si vreo 10-15 minute de masaj. Masajul mi-a placut, a fost destul de ok...are forta, are si habar cat de cat. Per total, pentru masaj are un plus, pentru restul nu as mai opta.

Locatie   -   8

Igiena     -   9

Aspect    -   8.5 ( e mai draguta ca in poze )

Gfe         -   8 ( se face placuta, dar vorbeste prea mult si cateodata bate campii )

Oral / nu face, desi cred ca ar iesi ceva frumos, pentru ca in timpul finalizarii imi povestea despre fanteziile ei si se vede ca e perversa la pat.

Masaj     -   8.5 e destul de bun.

Pret:  100 lei cred ca am stat mai mult de o ora ( door to door )

Per total cred ca merita sa te duci doar pentru masaj.

Am fost si eu acum vreo 3 ani. Fata facea, atunci, tot tacamul, oral, normal anal. Prefera s-o futi in cur, te ruga. Ii placea mult sa-mi suga degetele la picioare cu cuburi de ghiata in gura. E perversa rau ! Vad ca acum s-a reprofilat dupa o perioada de absenta.

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Am fost si eu acum vreo 3 ani. Fata facea, atunci, tot tacamul, oral, normal anal. Prefera s-o futi in cur, te ruga. Ii placea mult sa-mi suga degetele la picioare cu cuburi de ghiata in gura. E perversa rau ! Vad ca acum s-a reprofilat dupa o perioada de absenta.

Se vede pe fata ei ca ii plac perversitatile...dar pacat ca nu le mai ofera. Poate dupa mai multe intalniri...nu stiu ce sa zic

• Oras:buc
  • Oras:buc
Postat

confirm ca e "cuminte"..

adica no sex. dar la lucru manual se pricepe. face si masaj la prostata pt amatori.

in rest masajul (ne erotic) e ok aproape. nu destul de in forta pentru gustul meu. se face pe masa. ulei din belsug. prosoape destule pt a te tine acoperit.

locatia.. cam departe.

dotata cu tot ce trebuie. un pic cam inghesuita de lucruri si oarece dezordine.

100 ora e un pret normal pt ce primesti: masaje + labe.

(-) pt ca raspunde la telefon in timp ce te lucreaza.

(-) mai incurca si programarile cateodata dar se straduie sa si noteze in agenda

• Like 1
Postat

Pot confirma cele spuse mai sus, de confratele Carot. Doar masaj, nimic altceva, desi pare( de fapt sunt sigur) ca este o persoana extrem de pasionala catre pervers. Vorbeste, intreaba, povesteste despre fantezii ( pe care cu siguranta ii fac placere dar care deocamdata si le infraneaza cu stoicism) care dupa cum am citit le-a experimentat in trecut. In speranta ca va reveni la sentimente mai bune, poate voi mai reveni

Postat

ii salut pe toti cu drag, fiind nou venit, vreau sa invat de la voi cum functioneaza treaba

S-apoi sa nu-ti fie cu suparare, da taman la asta fatuca te-mpiedicasi?

• Like 1
Vizitator
Postat

Salutare baieti. Revin cu o recenzie (ce-i drept, relativ tarzie, ... "mea culpa") a vizitei mele la aceasta maseuza. Am ales s-o contactez telefonic, totul in regula, la sugestia ei am ales varianta cu doua ore, 200 RON, "pentru a beneficia din plin de serviciile oferite". Inca de la telefon ne-am lamurit ca practica strict masaj, din nou ok (nu cautam altceva).

Locatia, pe langa parcul Giulesti, am ajuns pe jos, insa m-a rugat s-o mai astept putin, nu mi-a explicat de ce dar ulterior mi-am dat seama ca era din pricina clientului anterior(in fine, nu sunt genul care sa carcoteasca foarte mult). Cand am intrat in apartament, inca de pe hol, m-a izbit un miros puternic de aer inchis, foarte cald, arome amestecate cu un aer cald si umed, (trecem peste). Citisem niste comentarii mai devreme referitoare la niste camere ... ascunse ... nu le-am vazut, insa atitudinea tipei mi s-a parut un pic dubioasa ... un pic mai mult chiar si chiar la plecare m-am gandit la acest aspect (ca s-ar putea sa fie ceva video p-acolo) insa n-am dat atentie (la citirea comentariilor mi s-a pus un nod in gat).

Dusul inaintea sedintei este obligatoriu, chiar ea vine sa te spele insa ce vreau sa punctez este ca nu este vorba de nicio asistare jucausa, combinat cu un tease de rigoare, ci pur si simplu se asigura ea ca esti "spalat bine la p*&@".

Actiunea a fost extra diluata in timp. In sensul in care, dupa ce m-a infasurat in celofan d-ala, m-a lasat aproape 20 min in sauna, fara sa ma atinga, iar la initiativa mea a inceput cu un masaj in zona cervicala (eu stateam pe spate) foarte bun, luand in considerare pozitia. Ei fratilor de aici apar micile semne cum ca trebuia sa fiu transant din prima. A sunat telefonul si m-a intrebat daca este ok sa raspunda. Bai nene, eu am crezut ca este o "exceptie" si na ... ce puteam sa spun, mi s-a parut normal sa incuviintez. 

Ulterior ma pune pe masa cu fata in jos, si-mi face un masaj ok ... DAR ... sunau telefoanele ca dracii ... si dadea detalii, adica nu era expeditiva. in final m-am intors si a inceput masajul erotic, a carui finalitate, ... adica propria-mi finalizare ... a fost "asistata" bineinteles ... de stiti voi ce ... detalii transmise prin telefon urmatorilor clienti ... (imi venea sa-mi dau palme, jur).

Acum bineinteles, ca sunt de criticat pentru acceptul meu tacit, DAR, chiar si in acest caz, mi se pare de bun simt, MACAR in perioada de timp alocata strict masajului erotic, sa fie o atmosfera mai intima.

Am plecat fara sa realizez dupa o ora jumatate, din cele doua ore achitate (la inceputul sedintei).

Note: ... mai are rost, cea mai mare (si singura de trecere) ar fi 6 pentru masaj.

NU recomand. 

Vizitator
Postat

A renuntat la sex de un an....si a marit tariful de la 100 la 130 Lei.

Postat

am fost si eu la ea cu un an in urma dar nu am convins-o sa facem sex , am primit doar masaj,deci locul ei este la sectiunea masaj

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...