? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 21, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 21, 2014 Cine de pe acest forum poate afirma ca Chris este un barbat formidabil de fermecator?Nu de alta, dar parca prea se caca pe el!
inside325 Reputație: 15 Postat Mai 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 21, 2014 Eu vreau femei care sa semene frumoase ca Emma Stone, Mila Kunis, Nicole Scherzinger, cantareata Lara, Monica Columbeanu, Anda Adam, solista de la Heaven etc ia http://celebritynude.tumblr.com/
Son-of-Odin Reputație: 35 Postat Mai 21, 2014 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Mai 21, 2014 Vivian Schmitt e de .... nu am cuvinte
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 21, 2014 Asa da! Uitasem de Jessica Biel, alta feblete a mea...
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 21, 2014 Cine de pe acest forum poate afirma ca Chris este un barbat formidabil de fermecator?Nu de alta, dar parca prea se caca pe el! Doar Sarlota poate certifica si clientii carora le-a spus Dar hai sa nu exageram ca nu sunt "formidabil de fermecator", eu v-am zis ce femei imi plac, mai ales daca platesc si nu arat ca draq am pretentia sa fut o frumusete nu o uratanie ca urataniile trag de mine si pe gratis. De cand ma stiu am un succes la urate ceva de speriat! Dar nu le vreau eu.
Son-of-Odin Reputație: 35 Postat Mai 21, 2014 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Mai 21, 2014 Pacat ca nu pot pune un film cu Vivian Schmitt sa vada Sorina cum sta treaba , poate o sa inteleaga mai multe ,fata ochii atitudinea asta e baza
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 21, 2014 Eu vreau femei care sa semene frumoase ca Emma Stone, Mila Kunis, Nicole Scherzinger, cantareata Lora, Monica Columbeanu, Anda Adam, solista de la Heaven etc Te-am rezolvat . Ia de aici !
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 21, 2014 Valeu cred ca pentru 1000€ m-as sacrifica si le-as fute pe balenele alea! 1000 pentru fiecare!
Son-of-Odin Reputație: 35 Postat Mai 21, 2014 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Mai 21, 2014 Sa-mi bag mi-ai distrus pofta de laba azi lasa ca la de ce sigur o sa ii placa
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 21, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Mai 21, 2014 Eu vreau femei care sa semene frumoase ca Emma Stone, Mila Kunis, Nicole Scherzinger, cantareata Lora, Monica Columbeanu, Anda Adam, solista de la Heaven etcde frida kahlo ce zici? mai ales cind nu isi barbierea mustatile.marfa de femeie. cica iubea pe un pictor care o cam insela,dobitocul.
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 21, 2014 Iubita lui Picasso? Asa si asa, nu ma omor...
v-ships Reputație: 24 Postat Mai 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Mai 21, 2014 Bai neamule purtator de...ce-atarna, voi chiar credeti ca veti avea sorti de izbanda pe subiectul asta, cu neamul purtator de...ce plescaie? Da vreau sa le intreb ceva pe fete...mai fetelor, voi cand va cumparati, castraveti, banane si alti morcovi revitalizanti din piatza, le lasati pe babele alea hotomance sa vi le aleaga de capul lor si sa vi le puna-n punga, trezindu-va cu o salata de flescaituri acasa???...bine, se intelege, ca nu ma refer aici la cele innebuite dupa shawarma cudetoate. La mine, din cei 17 ani de scoala, culmea, ca sa prins de un gimnaziu si de jucarie... nu caut fotomodele, dar nici balene esuate ori ale mume ale padurii, ca nu-s ecologist din punctul asta de vedere. 1 3
Son-of-Odin Reputație: 35 Postat Mai 21, 2014 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Mai 21, 2014 Incaodata spun , gusturile nu se discuta
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 21, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Mai 21, 2014 Iubita lui Picasso? Asa si asa, nu ma omor...diego rivera ,parca nu stiu sigur
chris73 Reputație: 3808 Postat Mai 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 22, 2014 Mda, nu e genul meu
â“žâ“�ⓨ Reputație: 60 Postat Mai 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 22, 2014 Edit: pff era sa uit ce era mai important: si o poza cu 'fofo', ca sa fim siguri ca nu-i nea oly/oja travestit in al 10 lea cont/ clona. 1.V-ship, daca ai editat tu doar ca sa amintesti de mine, inseamna ca te-am marcat ( ca si cainii- stii cum fac, da ? ) profund.2.Cont clona inseamna cand cineva face un cont si se da altcineva.(Poate tu intelegi altceva prin cont clona).Nu pot sa fac asa ceva, este sub demnitatea mea de curvar. Mai bine fac o laba si imi trece 3.Ce se mai aude cu "garizii" aia ? Tot la stadiul de supt esti ?Sau esti bun doar la oral, virtual?Da-i in gat, mama lor de garizi...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum