sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 22, 2014 Buna ziua dragii mei! Aveti chef de nebunii?!! Aveti. Bun asa. Si noi avem Incepand de azi, timp de doua zile pe saptamana, eu si iubita mea Maya, vom oferi, doar pentru voi, domni cu bun simt si imaginatie bogata , show lesbi real cu implicarea ta. Cine este Maya?!? Maya, a fost cea mai buna colega pe care am avut-o vreodata, Maya a fost SINGURA alaturi de mine, cand am trecut prin clipe grele. Am trecut prin multe impreuna, si rele dar mult mai multe bune, care ne-au legat si ne-au apropiat. Daca a existat sau exista ceva intre noi doua si in viata noastra "normala"?!?! Da, a existat o atractie inca de cand ne-am cunoscut. Evident ca nu a durat mult si am ajuns si in pat. Mai intai (si) cu un client, mai apoi (si) cu iubitul meu, ulterior (si) cu al ei, si, in final DOAR noi doua...pffff, o nebunie la superlativ Ca sa intelegeti despre ce vorbesc trebuie sa traiti cateva momente in compania noastra (cum a sunat asta ) Serviciile noastre sunt: SORINA: https://nimfomane.com/forum/topic/13513-sorina-siliconata-0735014751/page-51?do=findComment&comment=367239 https://nimfomane.com/forum/topic/25122-sorina-just-for-you-in-constanta-0735014751/sex oral (protejat sau neprotejat in functie de igiena)sex normal DOAR protejatCIM(finalizare orala), COB (finalizare corporala)FK (functie de igiena), cunnilingus, uro activ MAYA: https://nimfomane.com/forum/topic/16032-maya-bruneta-aratoasa-poze-reale-zona-unirii-0736455084/sex oral (protejat sau neprotejat in functie de igiena)sex normal DOAR protejatCOBNU FAC CIM!!!!FK (functie de igiena), cunnilingus, uro activ Maya & Sorina : limitless , adica noi doua ne sarutam, ne lingem pe unde avem/aveti chef, ne mangaiem, ne innebunim, cu jucarii...degete...cu tine, cu tot ce avem la indemana Locatia este situata pe Bulev. Basarabia, la Diham. Programarile se vor stabili prin PM sau telefonic. Deoarece Maya nu intentioneaza sa lucreze decat pentru o perioada destul de scurta (2 saptamani, maxim 3), nu are sens sa avem 2 telefoane asadar vom folosi numarul meu de telefon : 0735 014 751 Pretul : 400ron / 60min / 2 finalizari (cate una cu fiecare dintre noi doua) Deocamdata nu avem poze impreuna, dar experienta impreuna avem cu carul....si pofta una de alta , si, cu toate ca am dat linkuri catre topicurile noastre, am sa postez si aici cateva poze cu noi doua. 11
man@work Reputație: -2094 Postat Mai 27, 2014 Oras:. Oras:. Postat Mai 27, 2014 pe cand un ...."melange" (mi-e greu sa spun/scriu MENAGE) a trois, impreuna cu ingridutsa? ca tot s-a mutat pe scara cu tine ... 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 28, 2014 Mda...se putea?!?! Nu, nu se putea, era doar o chestiune de timp....
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Iunie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2014 Oupsss I did it again! Recunosc cu mana pe suflet ca dupa ce am cunoscut omul Sorina, nu prea am mai fost intrigat, sau starnit de postarile ei:D Insa la topical de fata am reactionat din prima, pentru ca stiam ca femeii Sorina ii plac ... femeile frumoase:) Ce poate fi mai misto decat un show lesbi nemimat mi-am zis? Luat legatura cu Sorinette pe PM, au durat vreo 2-3 saptamani in care fie a fost ea plecata, fie am fost eu, asa ca am decis sa ne vedem in saptamana copiilor. Programat si reconfirmat pe PM, stabilit ora, si hai la intalnire... Ajuns in Diham, la locatia deja cunoscuta, cu vreo 10 min intarziere din motive de traffic, imi deschide usa "caprioara" Maya... Fratziwhere, am tresarit: Gwyneth Paltrow, chiar mai draguta si cu siguranta mai tanara -doar 23 de ani... Ochi frumosi, cur apetisant, sani nu foarte mari, dar extreme de frumosi... mrrrrrr.... Pe Sorina nu o mai descriu, am descris-o deja in recenzia facuta pe pagina ei: m-a primit intro tinuta dantelata cu vedere la craci, prietenoasa, zambitoare, un FK de zile mari, ca doi vechi prieteni ce deja suntem:D Cateva povesti de socializare, de acomodare cu atmosfera, ne-am updatat cu calatoriile noastre recente, un dusut de reimprospatare si hai la treaba. Inca din timpul dusului ma gandeam unde naiba o sa ne desfasuram in 3, cunoscuta canapea din living fiind doar de 1,5 personae: ulterior aveam sa aflu ca si canapeaua aia a fost cam mare pentru melanjul de trupuri ce a avut loc in camera aia:)))) Ce a urmat, a fost un fel de combinari de 3 luate cate 2, in toate variantele posibile: un cunni la Sorina in timp ce Maya se ocupa de falosul meu, 69 din partea fetelor, cu mangaieri si sustineri din partea mea, oraluri incrucisate, intrepatrunse, mozoale, plescaieli....valeleuuuu... Nu stiu cum s-a asezat asta mica cu curul inspre mine, moment in care nu am mai rezistat, am luat un prezervativ lasat discret in preajma, si am luat-o pe la spate, in timp ce Sorina se masturba si gemea... efectiv am explodat in prezervativ, cu convulsii din tot corpul... dupa care, taclale de voie 20 min, inca un dusulet... si sincer, eu am zis ca-i gata: eram satisfacut, linistit, fara pic de... ura in mine. Staaaaaaaaaai, nu merge asa, fraaaate, au sarit femeile pe mine, si da-i, hai sa refacem triunghiul... Iarasi limbi, orale, saruturi, FK, etc, de nici eu nu mai stiam cine cu care, mangaieri si gemete, dupa care Sorina, deja starnita rau, mi-a tras o husa Love plus pe falosenie, si s-a infipt de-a drepptul in dansa... Fratilor, am dat din cur pana mi s-au inmuiat genunchii, iar Sorina, a tipat si s-a miscat de am crezut ca vrea sa ma vlaguiasca. Final apoteotic in pozitia capritei, dus (eram fleasca), decartat 400 RON nesoliticati, pupici si promisiuni de revedere:) Ca si note, atat cat pot fi de obiectiv (ca mi se scoala numai cand imi aduc aminte), cotez astfel: - Locatia: 8,5 - in imbunatatire fata de data trecuta, insa in continuare destul de departe... - Igiena: 10 pe linie - aspect: Maya -10, Sorina 9 (mi-a placut mult de aia mica... ) - Oral neprotejat la ambele: Maya +9, Sorina 10 (n-am stiut cum sa fac diferentierea intre fete, e clar ca Sorina a fost peste, insa si Maya a fost pe-acolo, credeti-ma) - Normal: Maya -10, Sorina -10 (no comment aici) - Lesbi show: Overall, showul merita 10, ca si note individuale: Maya +9, Sorina 10 - diferenta de cotatii o explic prin aceea ca la Sorina se vede bucuria de a fi cu o femeie, la Maya parca e mai mult constiinciozitate, dorinta ca "show"-ul sa fie bun) - GFE: Maya 9 (lipsa FK), Sorina 10 - bine de tot, te face sa te simti in mijlocul atentiei, important... Halat: 400 RON, 90 min door-2-door. Recomandabil: cu siguranta!!!! Este o experienta pe care I-o doresc oricarui curvar, fetele astea stiu ce fac:) Ciocane tari, fratilor! 16
faraid69 Reputație: 69 Postat Iunie 10, 2014 Telefon: faraid69 Oras:Bucuresti Telefon: faraid69 Oras:Bucuresti Postat Iunie 10, 2014 Mai prestati impreuna? Desi nu am fost la nici una din voi pana acum, suna tare bine impreuna.....
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 11, 2014 Ai numarul de telefon in primul post, in semnatura mea, suna-ma sa-ti aud vocea si apoi iti spun daca mai prestam sau nu impreuna
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum