johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 22, 2014 dragii mei colegi, mi-a venit cumva pofta sa va povestesc cate ceva din amintirile mele de prin tinerete! sper sa nu va plictisesc insa foarte tare cu relatarile mele!!! una dintre primele mele domnisoare care m-au impresionat prin caldura, sexualitatea si modul pasional de a iubi, a fost o tanara fata din craiova pe care am cunoscut-o la capitala cu foarte multi ani in urma. o bruneta desavarsita, fatza de care si acum am convingerea ca avea sange tiganesc care ii curgea fierbinte prin venele ei, dar care aprindea spriritele chiar daca se plimba agale pe aleea principala a unui cimitir. o fata care te destepta din somn ca sa o satisfaci, pur si simplu ptr ca radia dorinta, iar deseori nici macar nu astepta trezirea mea completa, ci doar scularea mea. a fost una din primele fete pe care am "certat-o", atunci cand am prins-o ca se stergea la pasarica pe considerentul ca era prea uda si excitata. argumentul meu de atunci fiind unul pe care l-am considerat logic si care va ramane mereu asa cu mine: eu ma chinuiam sa o umezesc si ea mi-o stergea! insa jena ei se transpunea prin aceasta hotarare care doar ei ii apartinea, ca placerea mea ar fi fost cumva mai mare daca feminitatea ei era mai uscata. anii au trecut, insa amintirea nu s-a diluat! in mintea mea ea a ramas o frumoasa fetita care mi-a oferit zile cu zambete si nopti de chinuri delicioase! si acum pe ea o consider un punct de referinta si de comparatie atunci cand am ocazia sa contemplez la vremuri trecute. cum insa setea asta a noastra se stinge greu, iar cum mai nimic nu dainuie, ea a disparut din micro-universul meu. nu a disparut insa si necesitatea mea de a inlocui simbolul creat de ea cu o alta fata care sa imi aprinda spiritele macar in modul in care aceasta prima olteanca a mea reusea atat de natural. asa ca de fiecare data cand am luat la cunostinta de originile unei noi prietene, ca fiind cele care incep de la raul olt si se intind pana in tara banatenilor, am trait cu speranta anticiparii ca am redescoperit comorile baniei.oltului. va marturisesc ca multe dintre oltencele ce au urmat mi-au impodobit foarte frumos amintirile la randul lor, insa una singura a ramas regina acestei regiuni a tarii. aceste aminitiri personale au rost starnite recent de faptul ca am cunoscut o noua olteanca! o bruneta, cu o piele fina si pigmentata precum ciocolata de o evidenta calitate, presarata cu cateva tatuaje care reprezinta exuberanta ei, precum si lipsa de conformism. o fire volubila, sociabila, deschisa. o minte ascutita si ancorata in prezent. un stil monden de viata adaptat la placerea de a experimenta pe toata gama divertismentelor permise, dar si o permisivitate de a se aventura in atipic. o clubista, o simpatica, dar o femeie fenomenala in intimitate! nu pot insa nega concluzia ca in ciuda faptului ca este naturalizata dobrogeanca de ceva vreme, amprenta meleagurilor natale dintre olt si jiu isi spun in continuare cuvantul. mi-a oferit o dupa-amiaza plina de farmec si subtilitate, o superba experienta carnala si o placuta amintire de adaugat la fisierele mintii mele. din pacate ea nu se aventureaza decat rareori in spatiul public, iar atunci cand o face impune o discretie care cu greu o va identifica; insa este deschisa si accesibila mai tuturor celor ce trec de propriul ei triaj si ajung sa fie primiti de ea, ca o excelenta gazda care este, in locatia ei intima si confortabila. cu toate ca am acordul ei de a transmite coordonatele personale cu recomandarea mea celor doritori in a o cunoaste, am decis sa nu fac public aici datele ei personale. insa ptr. cei care au preferinte ptr oltence si care impart cu mine aceasta pasiune ptr fetele care provin din sudul tarii, voi fi destul de binevoitor in a distribui si unora dintre voi detaliile necesare ptr a o contacta tcmai ptr. a o cunoaste! va multumesc ptr rabdarea de a citi despre aspecte care tin doar de mine si de afinitatea mea ptr oltence! 4
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 22, 2014 P.S. Ma mananca rau.... la tastatura. 1
skypexvr Reputație: 451 Postat Mai 22, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 22, 2014 oltencele astea cu sange fierbinte suna interesant rau de tot,dar eu prefer moldovencele alea sanatoase care tin la bautura la fel de mult ca mine si apoi danseaza pe masa
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Mai 22, 2014 atunci te rog eu mult sa deschizi un topic dedicat moldovencelor din amintirile tale. aici doresc sa aduc elogii tuturor oltencelor de pretutindeni!
farmacistu Reputație: 576 Postat Mai 22, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 22, 2014 oltencele astea cu sange fierbinte suna interesant rau de tot,dar eu prefer moldovencele alea sanatoase care tin la bautura la fel de mult ca mine si apoi danseaza pe masa Meeee toooooo! Moldoveanca i moldoveanca pana moare ca sa parafrazez o vorba celebra!
farmacistu Reputație: 576 Postat Mai 22, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 22, 2014 atunci te rog eu mult sa deschizi un topic dedicat moldovencelor din amintirile tale. aici doresc sa aduc elogii tuturor oltencelor de pretutindeni! Îl deschid eu cat de curand daca nu mi o ia colegu inainte!
skypexvr Reputație: 451 Postat Mai 22, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 22, 2014 te las pe tine sa deschizi,deja am o poveste pregatita care ma arde la inima si acum dupa ce au trecut ani 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 22, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Mai 22, 2014 a remarcat cineva la oltence cit sint de paroase? de-aia le iubesc. si se mai poarta si cu floci[oltencele]. 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Mai 22, 2014 mda, eu iti povestesc intr-un limbaj nostalgic, apreciativ, personal si intim despre o mare iubire a vietii mele si tu ii dai intr-una cu flocii!!! am sa fac un scop al meu personal ca in aceasta vara sa iti descopar o olteaca pletoasa, dar floci frate nu gluma, pe care sa o iei tu dis de dimineata la iubit, imediat dupa prima pisare dar nicidecum in urma primul dush!!! eu cred uneori ca tu ai fi in stare sa le impletesti rasta braids daca te-ar lasa!!! 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 22, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Mai 22, 2014 vezi ca ai promis, nu uit.si nu te eschiva de la fondul problemei, olteanca ta de care ne povestesti,sigur avea floci , pe vremea aia nici lame nu se gaseau nici ceara, deci... deapana.
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Autor Postat Mai 22, 2014 olteanca mea avea desigur floci, dar se lasa pensata de mine in zona aia si era detinatoarea unei decoratiuni in forma de flacara!!! sincer insa, preferam o amintire mai cheala la adresa ei!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum