ombatran Reputație: 71 Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 o milfa adevarata Link spre comentariu
asssul71 Reputație: 2 Postat Mai 9, 2016 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Mai 9, 2016 Următasea deplasare unde o sa fie? Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Mai 11, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Mai 11, 2016 Următasea deplasare unde o sa fie?momentan stau in Bucuresti Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Mai 11, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Mai 11, 2016 Buna dimineata 7 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 footjob ? Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Mai 12, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Mai 12, 2016 footjob ?da Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Mai 12, 2016 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Mai 12, 2016 evident ca vine la mare la soare Link spre comentariu
drover Reputație: 17 Postat Mai 13, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 13, 2016 Buna ziua ,sa aveti o saptamana frumoasa esti superba! as fii fericit sa ti fac cunnilingus si sa sorb nectarul tau Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Mai 13, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Mai 13, 2016 evident ca vine la mare la soareevident ca vin,la mare la soare Link spre comentariu
piedone84 Reputație: 262 Postat Mai 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 13, 2016 Salutare,marți am fost la alinuta toată lumea știe ce și cum așa că trecem la acțiune și avem așa .episodul unu am fost servit cu un vinisor bun si am început să fumez o țigare și fusei lins supt futut cu limba adânc în cur vreo 10 minute după care i am umplut gura cu băieții mei care erau bucuroși că ieșiseră la ser,în episodul 2 cât a fumat ea eu am linso adînc în cur si pizda ea stătea în lateral pus preze pompat în curulet vreo 10 minute apoi s a așezat pe mine cu spatele splendoare maxima si finalizat în preze.note zece la toate capitolele mamacita buna Rau de maciuca 5 Link spre comentariu
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Mai 14, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Partajează Postat Mai 14, 2016 'moara Gilbilan,ce recenzii face ăsta,zici că-i urmarit 2 Link spre comentariu
florisfloris Reputație: 0 Postat Mai 14, 2016 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat Mai 14, 2016 Buna! Lucrezi si maine?Ms! Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Mai 14, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Mai 14, 2016 'moara Gilbilan,ce recenzii face ăsta,zici că-i urmaritSe grabeste omu sau poate are emotii Link spre comentariu
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Mai 14, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Partajează Postat Mai 14, 2016 Nu să eczistă nunta fără dansul piguinului si Brasoveanca,am zis Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Ma tenteazaaaaa Ce program ai? Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Mai 16, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Mai 16, 2016 Ma tenteazaaaaa Ce program ai?programul este scris in semnatura mea10.00-22.00 Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Mai 17, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Mai 17, 2016 buna dimineata 8 1 Link spre comentariu
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Cand mai vii pe la Galati ca ne e dooor Link spre comentariu
alx.petrov Reputație: 125 Postat Mai 18, 2016 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Mai 18, 2016 Dar ce dor:))galatiul te asteapta cu drag Link spre comentariu
bullheart Reputație: 292 Postat Mai 19, 2016 Oras:Romanica Oras:Romanica Partajează Postat Mai 19, 2016 Ma tenteazaaaaa Ce program ai? 2 3 Link spre comentariu
bullheart Reputație: 292 Postat Mai 19, 2016 Oras:Romanica Oras:Romanica Partajează Postat Mai 19, 2016 buna dimineatapupici, mamacita ! 3 3 Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Mai 19, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Mai 19, 2016 pupici, mamacita ! 1 Link spre comentariu
piedone84 Reputație: 262 Postat Mai 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 19, 2016 Hello,azi am fost la Madame Michelle,care nu era singura am dat si de Madame Alina,ce sa vedeti nu am putut sa ma abtin si le am luat pe amandoua,pacatosu de mine,episodu unu,a inceput cu alinuta care m a supt incet si deep pina s a afisat si Michelle care a inceput sa ma linga adinc in cur si m am sparcait repede primU NUMAR ERAM SI STATUT si la ce asalt am avut nu am putut face mai mult,dupa o tigare igienizare si un suc,Alinuta m a rugat sa o ling in pizda adanc si in cur,cica ma pricep auzi,a venit Michele geloasa si a cerut si ea ,asa ca Alina imi dadea limbi in cur adinc si eu o lingeam pe Michelle,punem preze si ma urc pe Michelina alinuta cu pasa pe fata ei ,lins/alea alea,schimbam eu pe Alina ,Michele ma lingea in cur adinc,o pun pe Michel capra intre timo o lingea pa Alina in pizda,vine squirtu lu Michele,o pun pe Alinuta caprita 69 cu Michelle fabulosss ,pun curu pe fata lu Michelle ma linge adinc in cur,o pun in lateral pe Alina futut in pizda,Michelina sub curu meu ma lingea adinc in gaoaza,se aseaza ,Michelle capra dau in Alina in puzda degete in cur la MiMichelle,o pun in lateral direct in cur adinc la Michelle,Alina ma lingea in cur,o fut iar pe Alina,vine squirtu ei ditai jetu,ne am lins pupat scuipat in cur ,pula,pizda si prin alte gauri,am terminat Alina cu pizda pe fata mea si Michelina la pulica si gaoz a papat tot,mentionez ca s a stat la coada la pula mea ca pe vremuri la iaurt,am ras de ne am spart,am baut suculete si cafea am fumat io si Alina,ne cunoastem de ceva ani toti trei,la noi este ceva normal sa iasa bine,sa mor de nu as lua un premiu Venus cu ele,acuma note Zece la toate cu felicitari,se stie,halatu 450 de coco mai mult de o ora se stie,cine nu a fost la niciuna din ele are de pierdut,cine nu a fost cu amandoua o data a trait degeaba ,recomand,doamnelor va pup la pasa 9 Link spre comentariu
istrate96 Reputație: 404 Postat Mai 22, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Partajează Postat Mai 22, 2016 Buna dimineataBuna Alina as vrea sa vb ceva cu tine i-ti propun sa vi in ploiesti pot sa-ti ofer cazare in zona 9 mai la 2min de billa si 20 min gara vest mai multe vb in privat daca te interseaza Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 22, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 22, 2016 Buna Alina as vrea sa vb ceva cu tine i-ti propun sa vi in ploiesti pot sa-ti ofer cazare in zona 9 mai la 2min de billa si 20 min gara vest mai multe vb in privat daca te interseaza Și trei mese pe zi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum