mihai_2705 Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2016 Telefon: mihai_mihail2003 Oras:Bucuresti Telefon: mihai_mihail2003 Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 11, 2016 uitasem una Esti superba Alina Cum facem sa ne vedem??? Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Septembrie 11, 2016 sun-o si fa-ti programare simplu 1 4 Link spre comentariu
mihai_2705 Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2016 Telefon: mihai_mihail2003 Oras:Bucuresti Telefon: mihai_mihail2003 Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 11, 2016 sun-o si fa-ti programare simpluNu merge are telef inchis Link spre comentariu
mihai_2705 Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2016 Telefon: mihai_mihail2003 Oras:Bucuresti Telefon: mihai_mihail2003 Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 11, 2016 sun-o si fa-ti programare simplu Tu ai fost pe la ea... Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Tu ai fost pe la ea...dragutul meu tel il inchid fix la ora 22.00, iar daca rasfoiai un pic acest topic si citeai cateva recenzii ai fi vazut ca liviu a fost la mine si a facut si recenzie 1 Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Septembrie 11, 2016 BUna dimineataAstazi ne putem vedea dupa ora 18.00o zi buna Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Tu ai fost pe la ea...Da am fost citeste recenzia, cand doresti cu ardoare insisti ca poate este ocupata si nu poate raspunde , deci inchide tel sau il da pe silent ca sa nu deranjeze 4 Link spre comentariu
mihai_2705 Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2016 Telefon: mihai_mihail2003 Oras:Bucuresti Telefon: mihai_mihail2003 Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 11, 2016 BUna dimineataAstazi ne putem vedea dupa ora 18.00o zi buna Neataaa Alina.... La Vitan stai??? In ce zona mai exact ? Link spre comentariu
mihai_2705 Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2016 Telefon: mihai_mihail2003 Oras:Bucuresti Telefon: mihai_mihail2003 Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Neataaa Alina.... La Vitan stai??? In ce zona mai exact ? Ti-am dat mesaj aseara pe telefon L-ai primit??? Link spre comentariu
dange Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Mai devreme de ora 18:00 nu esti disponibila azi? Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Septembrie 11, 2016 @Mihai_2705 Cand are telefonul inchis poate sa insemne ca nu este la birou. Pentru programari sun-o la telefon si daca vezi ca nu raspunde lasa-i mesaj si iti raspunde ea cand se elibereaza. Si eu am fost la ea si este super de treaba, nu o sa-ti para rau deloc. O recomand ! Link spre comentariu
mihai_2705 Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2016 Telefon: mihai_mihail2003 Oras:Bucuresti Telefon: mihai_mihail2003 Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 11, 2016 BUna dimineataAstazi ne putem vedea dupa ora 18.00o zi buna Zici ca ne vedem dupa ora 18:00....????? Te-am sunat si imi zice Momentan clientul nu poate fi contactat...De aseara tot incerc sa te sunt Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Zici ca ne vedem dupa ora 18:00....????? Te-am sunat si imi zice Momentan clientul nu poate fi contactat...De aseara tot incerc sa te sunt Sun-o maine la telefon, azi este duminica si dupa cum spune si ea in semnatura ei, nu este la birou intotdeauna in weekend sau incearca si azi acum dupa ora 18, dupa scrie in anuntul postat de ea de dimineata. Link spre comentariu
mihai_2705 Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2016 Telefon: mihai_mihail2003 Oras:Bucuresti Telefon: mihai_mihail2003 Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Sun-o maine la telefon, azi este duminica si dupa cum spune si ea in semnatura ei, nu este la birou intotdeauna in weekend sau incearca si azi acum dupa ora 18, dupa scrie in anuntul postat de ea de dimineata. Pai tot o sun dar nimic... A zis ca ne auzim dupa 18:00 dar vad ca merge nr asta poate are altul Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Pai tot o sun dar nimic... A zis ca ne auzim dupa 18:00 dar vad ca merge nr asta poate are altulNr. de tel este bun, eu dupa acesta o sun ca sa ma programez. Mai incearca sa o suni, este o Doamna foarte de treaba, cine stie nu o mai fi putut azi, are si ea viata ei personala, familie... (citeste recenziile mele, daca nu ma crezi), nu dispera, stai calm, maine cu siguranta o gasesti. Alina, te pup si abia astept sa ne revedem! Link spre comentariu
mihai_2705 Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2016 Telefon: mihai_mihail2003 Oras:Bucuresti Telefon: mihai_mihail2003 Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Nr. de tel este bun, eu dupa acesta o sun ca sa ma programez. Mai incearca sa o suni, este o Doamna foarte de treaba, cine stie nu o mai fi putut azi, are si ea viata ei personala, familie... (citeste recenziile mele, daca nu ma crezi), nu dispera, stai calm, maine cu siguranta o gasesti. Alina, te pup si abia astept sa ne revedem! Da frate zice ca ne auzim dupa 18:00 si eu o sun inca de aseara de pe la ora 23:00, 00:30 si imi zicea ca, clientul nu poate contactat ii trimit si mesaje, dar degeaba Daca zice ca ne auzim azi dupa 18:00 de ce nu ii merge telefonul Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Septembrie 11, 2016 Da frate zice ca ne auzim dupa 18:00 si eu o sun inca de aseara de pe la ora 23:00, 00:30 si imi zicea ca, clientul nu poate contactat ii trimit si mesaje, dar degeaba Daca zice ca ne auzim azi dupa 18:00 de ce nu ii merge telefonulpentru ca a fost inchis,nu am ajuns la timp in locatie,o sa verific mesajele maine dimineatamo seara buna Link spre comentariu
baltei Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Septembrie 11, 2016 pentru ca a fost inchis,nu am ajuns la timp in locatie,o sa verific mesajele maine dimineatamo seara bunaBuna Alina, pe la Cluj cand ajungi ? Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Buna Alina, pe la Cluj cand ajungi ?nu stiu sigur dar o sa anunt Link spre comentariu
mihai_2705 Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2016 Telefon: mihai_mihail2003 Oras:Bucuresti Telefon: mihai_mihail2003 Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2016 pentru ca a fost inchis,nu am ajuns la timp in locatie,o sa verific mesajele maine dimineatamo seara buna Nu aveam de unde sa stiu ca e inchis telefonul, ai mai apucat sa spui ca ne auzim dupa18:00 dar tu de fapt aveai telef inchis Te Puppppp Alina Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Nu aveam de unde sa stiu ca e inchis telefonul, ai mai apucat sa spui ca ne auzim dupa18:00 dar tu de fapt aveai telef inchis Te Puppppp Alinahai sa nu intram in polemici da,omul stie cand pleaca de acasa ce se intampla pe drum nu are de unde sa stie,nu a fost vina mea ca am fost blocata in trafic si nu am ajuns in timp util la locatie,oricum cred ca am explicat in sms ce,cum si de ce nu am ajunso zi buna Link spre comentariu
mihai_2705 Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2016 Telefon: mihai_mihail2003 Oras:Bucuresti Telefon: mihai_mihail2003 Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 13, 2016 hai sa nu intram in polemici da,omul stie cand pleaca de acasa ce se intampla pe drum nu are de unde sa stie,nu a fost vina mea ca am fost blocata in trafic si nu am ajuns in timp util la locatie,oricum cred ca am explicat in sms ce,cum si de ce nu am ajunso zi buna Nu are rost sa ne certam Te pupppp Cand ne putem vedea??? :* Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Nu are rost sa ne certam Te pupppp Cand ne putem vedea??? :*Salut Mihai, oricand se poate vedea cu tine Alina, doar trebuie sa o suni sa te programezi, sa stabiliti de comun acord intalnirea. Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Nu are rost sa ne certam Te pupppp Cand ne putem vedea??? :*simplu,suna-ma si stabilim o intalnire sau eventual imi poti lasa mesaj Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Salutare tuturor dar si Alinei, Astazi, am ajuns din nou la Alina, pentru a nu stiu cata oara in binecunoscuta zona de la Mall Vitan. As putea sa ma consider deja un client fidel al Doamnei, dar nu eu apreciez asta, o las pe frumoasa Doamna Alina sa aprecieze asta, dar eu sper ca da. Deci, am ajuns in locatia ei, m-am bucurat enorm sa o revad, am intrat in camera si am stat de vorba despre orice, am glumit, am ras, pe urma "cel mic" nu mai putea stea cuminte, striga intr-una Aliinaaa, Aliinaaa si ca sa se linisteasca a inceput Alina un oral (protejat, la alegerea mea), pana cand a ametit de bucurie...., pe urma am trecut la normal in mai multe pozitii mai obositoare, mai relaxate pentru amandoi, intre sani, pana cand hooop, cand am finalizat abundent pe corpul frumoasei Alina. Oau, cum a fost actiunea azi... super, m-am simtit super bine, mi-a placut foarte mult, am sa mai revin la Alina (mereu, mereu) pentru ca o indragesc ffff tare, nici nu pot spune cat de mult, enooorm si pentru senzatii tari care mi le ofera scumpa Doamna. Alina, te indragesc (sunt foarte sincer) si de abia astept sa ne revedem din nou, o sa numar zilele. Si acum, trebuie sa lasam si juriu sa-si faca treaba, nu?!:Asa, deci: Alina ca persoana: 10+++Oral: 10N:10Cadou: 150 ron o finalizare (cum a fost si in cazul meu) sau 200 ron 1H cu 2 finalizariZona: o zona linistita, frumoasa, parcare la discretie, multa verdeata, de asemenea in locatia ei frumos amenajat, placut mirositor. Si cam asta pentru ziua de azi.....va mai povestesc altadata cand voi mai merge la frumoasa Doamna Alina. O recomand cu cea mai mare placere! Alina, ma bucur enorm ca ne cunoastem, si de abia astept sa ne revedem din nou. Te pup! 9 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum