Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cea mai buna in domeniu. Squirt adevarat cel putin cu mine de vreo 3 ori s a intamplat. O adevarata femeie care se implica si stie ce face. Nu te lasa neterminat. Nu am timp sa scriu o recenzie dar va zic ca e de nota 10. Iar patul ala pe rotund face toata atmosfera. Cu alina poti face tot ce iti doresti. Te pup Alina si Sarbatori fericite.

Vizitator
Postat

Cea mai buna in domeniu. Squirt adevarat cel putin cu mine de vreo 3 ori s a intamplat. O adevarata femeie care se implica si stie ce face. Nu te lasa neterminat. Nu am timp sa scriu o recenzie dar va zic ca e de nota 10. Iar patul ala pe rotund face toata atmosfera. Cu alina poti face tot ce iti doresti. Te pup Alina si Sarbatori fericite.

Vizitator
Postat

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Buna!

Oare o sa ajungi vreodata la Timisoara?

La cat e de subtire piata aici, ai rupe gura targului.

Ca sa nu mai pomenesc de faptul ca ducem lipsa acuta de milf-uri.

O zi faina!

Postat

• Oras:mall vitan
Postat

si dc ne ziceai odata ....te credeam....

nu a avut conexiunea buna la net si a trimis-o de 4 ori

Postat

Buna!

Oare o sa ajungi vreodata la Timisoara?

La cat e de subtire piata aici, ai rupe gura targului.

Ca sa nu mai pomenesc de faptul ca ducem lipsa acuta de milf-uri.

O zi faina!

nu promit nimic

Postat

si dc ne ziceai odata ....te credeam....

cine te tine sa vii sa incerci?

• Like 1
Postat

Buna te pot suna esti disponibila

buna,dupa ora 17.00 sunt disponibila

• Like 1
  • Oras:Undeva
Postat

Alyna accepti si virgini de 22 de ani si cam grasut :D

Viziteaz-o pe Alina cu incredere, nu o sa-ti para rau si fara teama. Eu cu Alina ne stim demult, am fost la ea de multe ori si am sa revin la ea foarte curand.. Sunt foarte multumit de Alina, este o Doamna foarte sexy la varsta ei si foarte amabila. Mi-e foarte draga, imi este o prietena. Am si recenzii, le poti citi. O recomand cu cea mai mare placere!

Alina, te pup si Sarbatori fericite in continuare! Ne revedem curand.

• Like 2
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

În Brașov cînd ajungi? Sau trebuie sa vin la București pînă Atunci?

Postat

Buna ziua dragutii mei

Astazi sunt la birou pana la ora 22.00

Cu aceasta ocazie vreau sa va multumesc ca ati fost alaturi de mine in acest an si va doresc  tot binele din lume,un an mai prosper,fericire,sanatate,sa va distrati la maxim

La multi ani! :hug1

• Like 2
Postat

Alina si eu vreau sa-ti multumesc in primul rand, pentru amabilitatea ta si serviciile tale de calitate.

De asemenea, vreau sa-ti urez La multi ani cu multa sanatate, fericire si numai bine!

De abia astept si in 2017 noi runde magice petrecute alaturi de tine!

Te pup cu mult drag, Alina!

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...