Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Undeva

Fotografiile sunt super, referințele la fel, cred căeste o partidă care merită încercată pentru experiența sa.

O am în vedere pentru viitorul apropiat.

nu crede, ci este de incercat, garantat. Eu cu Alina ne stim de ceva timp. E o doamna minunata, super amabila. Eu de abia astept sa o revad.

Alina, te pup! De abia astept mult de tot sa ne revedem! :hug1

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare,

Azi am vizitat-o din nou pe Alina. Locatia o stiti cu totii la Mall Vitan. Programarea am facut-o prin sms. Nu mai detaliez actiunea, mai am recenzii. Acum ca sa inchei, vreau sa spun ca o recomand cu cea mai mare placere!

Alina, te pup! Si de abia astept sa ne revedem din nou!

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

Azi am vizitat-o din nou pe Alina. Locatia o stiti cu totii la Mall Vitan. Programarea am facut-o prin sms. Nu mai detaliez actiunea, mai am recenzii. Acum ca sa inchei, vreau sa spun ca o recomand cu cea mai mare placere!

Alina, te pup! Si de abia astept sa ne revedem din nou!

Bravo frate,asa este Alina este deosebita.

• Like 10
  • Minus 7
Link spre comentariu

Alin oooo, nu mai pune fata poza.aia cu ala cu unghiile alea ca ne provoci sila. Ce dreacu , nu a putut sa își fac manichiura? S-a inventat forfecuta de unghii, la naiba....

Dute ma de aici cu jignirile tale, daca nu iti convine, nu intra pe topic, dar nu jigni.

Alina, te pup!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:mall vitan
  • Oras:mall vitan

Alin oooo, nu mai pune fata poza.aia cu ala cu unghiile alea ca ne provoci sila. Ce dreacu , nu a putut sa își fac manichiura? S-a inventat forfecuta de unghii, la naiba....

si tu invata sa vorbesti,numele meu se termina cu litera a nu cu ooooo ca la tara  :slap2

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...