johnymnemonic Reputație: 49 Postat Iunie 28, 2017 Postat Iunie 28, 2017 Ba idiotule, de unde stii tu ce imi place imi place mie sau nu? Dispari, vad ca tu continui sa te dai in spectacol. Hai, mars! Alina, scuza-ma de offtopic.Mars sa-i zici ma-ții,analfabetule.care nu ești în stare sa legi trei cuvinte intr-o propoziție. Când eu fute am la Alina tu n-aveai acces la net.
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iunie 29, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iunie 29, 2017 Mars sa-i zici ma-ții,analfabetule.care nu ești în stare sa legi trei cuvinte intr-o propoziție. Când eu fute am la Alina tu n-aveai acces la net.Iesi din plm, retardatule! Zici ca eu sunt analfabet, cand vad ca tu esti.... tradu-mi si mie ce ai scris in cea ce am subliniat, analfabetule. Stai in banca ta ca te faci de ras, tu singur ai dat dovada ca esti analfabet. Si am incheiat discutia!
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iulie 2, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Iulie 2, 2017 Buna dimineata in saptamana 02.07.2017-06.07.2017 voi fii la Brasov o duminica placuta va doresc 1
sex_vl Reputație: 430 Postat Iulie 2, 2017 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Postat Iulie 2, 2017 Buna dimineata in saptamana 02.07.2017-06.07.2017 voi fii la Brasov o duminica placuta va dorescBuna.Pentru Ramnicu Valcea nu iti faci timp?Sau macar un popas de o cafea.Ne cunoastem,ne-am mai intalnit.
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iulie 2, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Iulie 2, 2017 Buna.Pentru Ramnicu Valcea nu iti faci timp?Sau macar un popas de o cafea.Ne cunoastem,ne-am mai intalnit.buna stiu ca ne cunoastem,daca ma intorceam pe valea oltului ma opream la o cafea asa vin pe valea prahovei si nu am cum
valivalentino Reputație: -8 Postat Iulie 2, 2017 Postat Iulie 2, 2017 Vreau sa iti rup pizda si curul. O sa te fut in padure noaptea.
master.alex8013 Reputație: 2 Postat Iulie 3, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 3, 2017 sarut mana scumpa doamna! esti in bv?
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iulie 3, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Iulie 3, 2017 sarut mana scumpa doamna! esti in bv? da sunt in Bv
steliannn Reputație: 205 Postat Iulie 5, 2017 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Iulie 5, 2017 Da este in Bv!Programarile se fac telefonic cu jumate de ora inainte?
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iulie 6, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iulie 6, 2017 Programarile se fac telefonic cu jumate de ora inainte?Da, progrmarile se fac prin telefon, la nr. cel din titlul. Vorbesti cu ea la telefon si stabiliti impreuna o intalnire. Bafta!
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Iulie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 6, 2017 Iesi din plm, retardatule! Zici ca eu sunt analfabet, cand vad ca tu esti.... tradu-mi si mie ce ai scris in cea ce am subliniat, analfabetule. Stai in banca ta ca te faci de ras, tu singur ai dat dovada ca esti analfabet. Si am incheiat discutia! Adică @johnymnemonic este în pula ta? Da' ce căuta el acolo din capu' locului? Adică ești cam popârțel de felul tău? Ți-ai făcut poftele cu bietul băiat și acum îi zici să iasă afară? Eu când zic că tu ești făcut din căcat...
steliannn Reputație: 205 Postat Iulie 6, 2017 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Iulie 6, 2017 Da, progrmarile se fac prin telefon, la nr. cel din titlul. Vorbesti cu ea la telefon si stabiliti impreuna o intalnire. Bafta!Pfff,nici nu stiu ce sa fac.Ma simt cam aiurea sa fut o femeie care mi-ar putea fi mama.
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iulie 6, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iulie 6, 2017 Pfff,nici nu stiu ce sa fac.Ma simt cam aiurea sa fut o femeie care mi-ar putea fi mama.Mergi cu incredere, Alina accepta si mai tineri, fara jena. Sun-o la tel si stabiliti, este o femeie super amabila, o cunosc, stiu ce spun, crede-ma. Este o femeie punctuala si foarte amabila. Iti recomand sa o vizitezi. P.s. Nu baga in seama cea ce spune poamarosie, este un idiot si toata lumea stie asta. Bafta! 1
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iulie 6, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iulie 6, 2017 Adică @johnymnemonic este în pula ta? Da' ce căuta el acolo din capu' locului? Adică ești cam popârțel de felul tău? Ți-ai făcut poftele cu bietul băiat și acum îi zici să iasă afară? Eu când zic că tu ești făcut din căcat... mars ma, de aici!
steliannn Reputație: 205 Postat Iulie 6, 2017 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Iulie 6, 2017 Mergi cu incredere, Alina accepta si mai tineri, fara jena. Sun-o la tel si stabiliti, este o femeie super amabila, o cunosc, stiu ce spun, crede-ma. Este o femeie punctuala si foarte amabila. Iti recomand sa o vizitezi. P.s. Nu baga in seama cea ce spune poamarosie, este un idiot si toata lumea stie asta. Bafta!Nu stiu ce sa fac,scrie mai sus ca pana azi 6 iulie este in Brasov.
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iulie 6, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iulie 6, 2017 Nu stiu ce sa fac,scrie mai sus ca pana azi 6 iulie este in Brasov.Da, este in Brasov, inclusiv azi. Sun-o la telefon si stabiliti cand sa va vedeti, cel mai bine asa. Bafta!
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iulie 6, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Iulie 6, 2017 Adică @johnymnemonic este în pula ta? Da' ce căuta el acolo din capu' locului? Adică ești cam popârțel de felul tău? Ți-ai făcut poftele cu bietul băiat și acum îi zici să iasă afară? Eu când zic că tu ești făcut din căcat... mars ma, de aici!ce aveti mey?a dat strechea in voi?cand pisica nu este acasa joaca soarecii pe masa nu? 1
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iulie 7, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Iulie 7, 2017 Buna ziua domnilor m-am intors,nu stiu cand o sa incep activitatea la birou in Bucuresti dar o sa anunt weekend placut 1
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iulie 9, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Iulie 9, 2017 Buna searade maine sunt la birou de la ora 11.00seara buna 16
barbat care uraste femeile Reputație: -4 Postat Iulie 12, 2017 Postat Iulie 12, 2017 Tot aici la top si in "meserie" este baba asta ? 1 1
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iulie 12, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Iulie 12, 2017 Tot aici la top si in "meserie" este baba asta ?asa si? 2
cunard Reputație: 3 Postat Iulie 13, 2017 Postat Iulie 13, 2017 Tot aici la top si in "meserie" este baba asta ?Am futut o si eu pe "baba" asta.E chiar buna,se fute bine mai ales in cur.O suge bine,fk,tot tacamul...nimic de reprosat. 2
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iulie 14, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Iulie 14, 2017 buna ziua astazi programul este pana la ora 20.00o zi racoaroasa sa aveti 14
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum