Vizitator timydul Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2018 Postat Aprilie 7, 2018 La Cluj,pe cand?Ai promis dupa Paste,de aceea intreb.Poate sti ceva sigur :-)
alyna42 Reputație: 9842 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Aprilie 7, 2018 La Cluj,pe cand?Ai promis dupa Paste,de aceea intreb.Poate sti ceva sigur :-)Nu stiu nimic sigur dar am sa vin cum am promis,posibil in Mai,calatoriile lungi trebuie gandite si planificate 1
alyna42 Reputație: 9842 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Aprilie 7, 2018 Buna ziua domnilorVa doresc sarbatori fericite si luminatePaste fericit 5
Vizitator timydul Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2018 Postat Aprilie 9, 2018 Mersi,Alyna,pentru raspuns.Abia astept sa vi la Cluj,eu 22 de ani,tu 50..Cred ca o sa fie o experienta super faina.Asta daca o sa ma accepti ;-)
alyna42 Reputație: 9842 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Aprilie 11, 2018 Mersi,Alyna,pentru raspuns.Abia astept sa vi la Cluj,eu 22 de ani,tu 50..Cred ca o sa fie o experienta super faina.Asta daca o sa ma accepti ;-)Cu placere,ramane de vazut :girly 2
dezmembrari666 Reputație: -2 Postat Aprilie 14, 2018 Postat Aprilie 14, 2018 La constanta nu mai vii?
gyovanygica Reputație: 94 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2018 Am trecut recent pe la Alyna, dupa ce in urma cu cateva luni m a facut sa bat drumul degeaba pana la ea, ceea ce m a facut sa i scriu o recenzie negativa(acum imi pare rau)Intr-adevar erea un pic racita, dar nu a fost problema pt ca a facut tot posibilul sa nu- mi dea vreun virus.Ii place sa fumeze o tigara inainte si dupa, asta pentru socializare si destinderea atmosferei. Oralul facut ca la carte, apoi am optat pentru un anal, fundulet elastic,lubrefiere naturala, ma refer la faptul ca foloseste ulei de masline,aviz amatorilor care iubesc maslinele, pune contre si nu refuza penetrarea adanca. Halatul 200, lasati din propie initiativa, fara sa ma simt grabit in vreun fel!Are o piele deosebit de fina. Face si fisting anal dar pretul se discuta in particular, mie unul mi s a parut cam piperat pentru cat poti introduce in fundulet.Per total, poti petrece o ora de destindere in compania d nei, mai ales ca i place si artizanatul, puteti vedea la fata locului ce creatii realizeaza manual. 2
alyna42 Reputație: 9842 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Aprilie 16, 2018 Am trecut recent pe la Alyna, dupa ce in urma cu cateva luni m a facut sa bat drumul degeaba pana la ea, ceea ce m a facut sa i scriu o recenzie negativa(acum imi pare rau)Intr-adevar erea un pic racita, dar nu a fost problema pt ca a facut tot posibilul sa nu- mi dea vreun virus.Ii place sa fumeze o tigara inainte si dupa, asta pentru socializare si destinderea atmosferei. Oralul facut ca la carte, apoi am optat pentru un anal, fundulet elastic,lubrefiere naturala, ma refer la faptul ca foloseste ulei de masline,aviz amatorilor care iubesc maslinele, pune contre si nu refuza penetrarea adanca. Halatul 200, lasati din propie initiativa, fara sa ma simt grabit in vreun fel!Are o piele deosebit de fina. Face si fisting anal dar pretul se discuta in particular, mie unul mi s a parut cam piperat pentru cat poti introduce in fundulet.Per total, poti petrece o ora de destindere in compania d nei, mai ales ca i place si artizanatul, puteti vedea la fata locului ce creatii realizeaza manual.Multumesc pentru vizita 2
alyna42 Reputație: 9842 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Aprilie 16, 2018 La constanta nu mai vii?vin 3
alexander1990 Reputație: 173 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 18, 2018 Luni dupa program fiind hotarat sa incerc ceva nou, dupa ceva cautari, m-am hotarat sa merg la Alyna. Am vorbit la telefon pe la ora 17:15 si am programat intalnirea in 30 min. Ajuns cu 5-10 minute intarziere, Alyna m-a serit cu o cafea si o apa si am stat un pic de vorba.Ce pot sa spun este ca Alyna este o femeie care se tine bine avand in vedere varsta pe care o are si este o persoana cu care chiar poti purta o conversatie. Eu am mers la ea chitit pe un sex oral si anal, dar din pacate am apucat sa ma bucur doar de oral... un 69 de toata frumusetea si nu am mai fost in stare de nici un anal :D . Cu toate ca fata m-a intrebat dupa ca ce fac... cum ramane cu analul, cu toate ca depasisem timpul. Am mers la dus, am mai stat de vorba cateva minute bune, si apoi am luat-o din loc pentru ca intarziam acasa :D ... Alyna inca mai avea chef de vorba. Per total pot sa spun ca a fost o experienta placuta. Locatie: 9 pentru ca nu mergea interfonul :))Oral: 10 pentru deep, finalizare si privelistea de care ai parte in 69!Normal/ Anal - nu pot da note... dar o sa revin cu siguranta sa le incerc.Alyna: 9 arata chiar foarte ok.Tarif: 200 ron/h Cat de curand o sa revin sa incerc si normal/anal... nu trebuie ratat asa ceva! :) Multumesc Alyna! Pup 2
alyna42 Reputație: 9842 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Aprilie 18, 2018 @alexander1990,eu iti mltumesc pentru vizita,sa sti ca si eu sunt nervoasa ca nu functioneaza interfonul dar nu sta in puterea mea :hug1 2
alyna42 Reputație: 9842 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Aprilie 25, 2018 Cand vi la Oradea?anunt cand apar 2
alyna42 Reputație: 9842 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Aprilie 25, 2018 :girly :girly :girly :girly :girly 15
xcw Reputație: 35 Postat Aprilie 27, 2018 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Aprilie 27, 2018 Pe la Pitești cand mai vii?
Vizitator pavel28 Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2018 Postat Aprilie 29, 2018 Alyna,sper ca Clujul e urmatoarea destinatie a ta ;-)
raxxu23 Reputație: 52 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:ab Oras:ab Postat Aprilie 30, 2018 Vaiii ce randunica ai
mihai2705 Reputație: 66 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Vitan Oras:Vitan Postat Aprilie 30, 2018 Buna Alyna :* :* :* se poate niste poze mai recente Te Rogg Frumos Si cand ai fi disponibila ??? Vreau o programare la tine :* :* Astept un semn de la tine Te Puppp :* :* :*
adi_25 Reputație: 2 Postat Mai 2, 2018 Oras:ialomita Oras:ialomita Postat Mai 2, 2018 buna esti in bucuresti vineri ?
alyna42 Reputație: 9842 Postat Mai 3, 2018 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Mai 3, 2018 buna esti in bucuresti vineri ?`buna,da sunt in bucuresti vineri 1
alexander1990 Reputație: 173 Postat Mai 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2018 @alexander1990,eu iti mltumesc pentru vizita,sa sti ca si eu sunt nervoasa ca nu functioneaza interfonul dar nu sta in puterea mea :hug1Ehh... era mai mult o gluma :) ... nu e o problema chiar asa de grava. Plus ca daca iti dadeam 10 pe linie imi sarea lumea in cap :)) Cya next time! :* 1
alyna42 Reputație: 9842 Postat Mai 3, 2018 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Mai 3, 2018 Ehh... era mai mult o gluma :) ... nu e o problema chiar asa de grava. Plus ca daca iti dadeam 10 pe linie imi sarea lumea in cap :)) Cya next time! :*Stiu :girly :hug1,te astept cu drag 1
mihai2705 Reputație: 66 Postat Mai 7, 2018 Oras:Vitan Oras:Vitan Postat Mai 7, 2018 Buna Alyna :* :* :* se poate niste poze mai recente Te Rogg Frumos Si cand ai fi disponibila ??? Vreau o programare la tine :* :* Astept un semn de la tine Te Puppp :* :* :* Buna Alyna :* Se poate o programare ????
alyna42 Reputație: 9842 Postat Mai 7, 2018 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Mai 7, 2018 Buna Alyna :* Se poate o programare ????Buna,te rog sa ma suni,nu fac programari online 1
duminas Reputație: 235 Postat Mai 7, 2018 Oras:GreenStreet Oras:GreenStreet Postat Mai 7, 2018 Buna Alyna Mai sti ceva de Cristina ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum