Sari la conținut

Postări Recomandate

Reputație: 9842
  • Oras:mall vitan
Postat

Buna Alyna

Mai sti ceva de Cristina ?

Buna,care Cristina?cine este Cristina?nu cunosc,te rog sa ma suni maine ca astazi nu stiu cand ajung la birou 

• Oras:hunedoara
  • Oras:hunedoara
Postat

pfffff!!!!! Am fost si eu la Alina.....este prima recenzie a mea dupa multi ani si sper sa ma descurc!!!! Programare respectata de ambele parti, locatia binecunoscuta din postarile anterioare! Alina este cea ce trebuie pentru iubitorii de doamne trecute de 40, arata foarte bine, pot spune ca arata chiar mai bine decat ma asteptam pentru varsta declarata! Se vede ca este o profesionista si stie sa isi faca meseria foarte bine.......locatia este curata si perfecta pentru actiuni de genul, o sa gasiti prosoape curate,geluri de dus,papuci etc ..... plus ca, pe langa a va fute aveti si cu cine vorbi  nu esti grabit deloc, nu iti sunt ceruti banii inainte si asa mai departe. Am sa notez totul cu 9 + de la primire pana la plecare si prestatie! Cadoul a fost de 200 leusteni lasati pe masuta dupa actul pe care nu o sa il povestesc! Multumesc Alina pentru ora petrecuta impreuna si sper sa ne mai revedem!!!

• Like 2
Vizitator okapoli
Reputație: 0
Postat

Buna Alyna ...am vazut ca iti propui sa faci un "turneu" sa vizitezi cateva orase ...este adevarat ...? Daca da atunci ai luat in considerare si Iasi ? Multumesc !!!

O zi frumoasa in continuare !!!

Postat

@mikey85,eu iti multumesc pentru vizita si pentru recenzie si ma bucur ca ai fost multumit :hug1  :girly

• Like 1
Postat

Buna Alyna ...am vazut ca iti propui sa faci un "turneu" sa vizitezi cateva orase ...este adevarat ...? Daca da atunci ai luat in considerare si Iasi ? Multumesc !!!

O zi frumoasa in continuare !!!

Buna,momentan nu am luat in calcul Iasul,imi pare rau

• Like 1
Postat

Buna ziua domnilor,vreau sa va anunt ca timp de 10 zile voi fi plecata la Constanta

O saptamana frumoasa va doresc

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ajuns la Alyna fix inainte sa plece la Constanta, cred ca am fost ultima programare... la fix.

De data asta a mers interfonul :)) . Nu mai detaliez actiunea, dar pot sa spun ca am avut parte de un oral si un anal de nota 10 :) .

De revenit... cu siguranta :)

• Like 1
Postat

Ajuns la Alyna fix inainte sa plece la Constanta, cred ca am fost ultima programare... la fix.

De data asta a mers interfonul :)) . Nu mai detaliez actiunea, dar pot sa spun ca am avut parte de un oral si un anal de nota 10 :) .

De revenit... cu siguranta :)

Multumesc de vizita :hug1  :girly

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Dar pe la Cluj vei ajunge, Alyna? Te-am vizitat ultima data si as repeta experienta :)

Buna,momentan nu am luat in calcul Iasul,imi pare

Postat

Dar pe la Cluj vei ajunge, Alyna? Te-am vizitat ultima data si as repeta experienta :)

Anunt daca vin :girly

Postat

Ești în București? Vreau să te văd.

Buna,nu sunt  in Bucuresti

Postat

a zis ca se retrage

sa faci plici,ca am zis asa,ma retrag cand vrea pasarica mea,nu cand vor guvizii,,,,,,,,

• Like 1
Postat

te pup :kiss3 Alina  si abia astept  sa vin :date la tine  :iagree  :pepsi  :felatie :feet  :doggystyle    :sexanal  :hooray  :masaje  :maninlove  :2qm40hg

Te pup si eu :hug1 si te astept

Postat

Abia aștept luni să te simt...te sărut peste tot !!!

:hug1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...