Son-of-Odin Reputație: 35 Postat Mai 23, 2014 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Mai 23, 2014 Mai bine ma retrag decat sa iau ban
Son-of-Odin Reputație: 35 Postat Mai 23, 2014 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Mai 23, 2014 Te astept...9X19 iti spune ceva?
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 23, 2014 Postat Mai 23, 2014 Hic! Son-of-Odin, lasa vorbaraia si mai toarna-mi un pahar! Hic! Vorbeste cu Tibi la bucatarie; zi-i sa nu mai puna... Hic! atat sare la muschiulet ca imi face rana la gatlej. ...Cine, Hic!, pula mea te-a mai facut si pe tine sef de sala?! Hai, repejr, ca simt ca nu-ti las, Hic!, bacsis nici in seara asta. 2
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Mai 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2014 Esti prea PROST si prea ANALFABET si prea MISOGIN, ca sa ma cobor la nivelul tau...asa curva cum sunt eu, sunt cu "nspe" clase peste tine, DOBITOCULE !!!! p.s. Ce am spus este valabil si pentru psihopatul de Tracekira si analfabetul de PicPoc. In visele tale, ANALFABETULE!! Sa vii sa te lauzi ca mi-ai dat ceva, in clipa in care nu ti-am luat banii, psihopatule! Invata sa "scri" si dupa aceea sa te bagi inseama cu mine, ANALFABETULE!!! Mi se pare iar amuzant ca tipi in gura mare ca tu nu te coobori...la nivelul unora si altora..si totusi demonstrezi contrariul cu fiecare postare , daca erai asa mare si tare pe cum sustii cu nspe mii de clase peste multi altii , pai fata mea , nici nu-i bagai in seama , pe toti pielea pulii , ti-am mai zis eu odata , iti dai k.o singura , o sa intrii in cartea recordurilor. 3
Son-of-Odin Reputație: 35 Postat Mai 23, 2014 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Postat Mai 23, 2014 Sorina ai atatia dusmani de imi este mila de tine ! dar noroc ca ai pesti puternici in spate , ca de nu, erai terminata
safetylover69 Reputație: 0 Postat Mai 23, 2014 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Mai 23, 2014 Sorina chiar ma gadili pe creieras,Imi placi la nebunie,as dorii sa avem mai mule discutii in special la o cafea desii stiu ca nu se poate.Daesii niciodata nu spune niciodata.
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 23, 2014 Postat Mai 23, 2014 Sorina chiar ma gadili pe creieras,Imi placi la nebunie,as dorii sa avem mai mule discutii in special la o cafea desii stiu ca nu se poate.Daesii niciodata nu spune niciodata. Pentru prima data imi permit sa vorbesc in numele altei persoane: 98,74%, Sorina se umezeste ca la balamuc dupa ce-ti citeste postarea. Te rog nu edita nimic. 2
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Mai 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Mai 24, 2014 Genial!! Reprezentativ.Sorina chiar ma gadili pe creieras,Imi placi la nebunie,as dorii sa avem mai mule discutii in special la o cafea desii stiu ca nu se poate.Daesii niciodata nu spune niciodata.
roberto Reputație: 4138 Postat Mai 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 24, 2014 Sorina chiar ma gadili pe creieras,Imi placi la nebunie,as dorii sa avem mai mule discutii in special la o cafea desii stiu ca nu se poate.Daesii niciodata nu spune niciodata.Let me guess...ai scris de pe telefon
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 24, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 24, 2014 ia sa vedem....cine a mai primit BAN ..
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 24, 2014 Fara numaaaaaar, pentru dusmanii Sorinei: 1
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 24, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 24, 2014 Fara numaaaaaar, pentru dusmanii Sorinei:
magic blue Reputație: -409 Postat Mai 24, 2014 Postat Mai 24, 2014 Mi se pare iar amuzant ca tipi in gura mare ca tu nu te coobori...la nivelul unora si altora..si totusi demonstrezi contrariul cu fiecare postare , daca erai asa mare si tare pe cum sustii cu nspe mii de clase peste multi altii , pai fata mea , nici nu-i bagai in seama , pe toti pielea pulii , ti-am mai zis eu odata , iti dai k.o singura , o sa intrii in cartea recordurilor.Bambi, cand mai vrei sa intri in vorba, asigura-te ca nu "intrii" pe la unde scrie "esire", ca s-ar putea sa "iesii" cam prost. 3 6
randunica Reputație: 6345 Postat Mai 24, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 24, 2014 Bambi, cand mai vrei sa intri in vorba, asigura-te ca nu "intrii" pe la unde scrie "esire", ca s-ar putea sa "iesii" cam prost. 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 24, 2014 Bambi, cand mai vrei sa intri in vorba, asigura-te ca nu "intrii" pe la unde scrie "esire", ca s-ar putea sa "iesii" cam prost. Ahahahahahaa...... @Bambu: "sti" ca Sorina te iubeste 1
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Mai 24, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Mai 24, 2014 Sorina a fost destul de inteligenta incat sa ignore postarea aia, dar ce ne facem fara "bodyguarzi" potenti virtual... 1
magic blue Reputație: -409 Postat Mai 24, 2014 Postat Mai 24, 2014 Sorina a fost destul de inteligenta incat sa ignore postarea aia, dar ce ne facem fara "bodyguarzi" potenti virtual... 1 6
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Mai 24, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Mai 24, 2014 Calmeaza-te, nu caut paza si nici nu ma sperii asa de repede... Merci ca ai confirmat ce am spus... Eu am glumit.Desi mai e si vorba aia, fiecare gluma are si o doza de adevar...
trifazic Reputație: 704 Postat Mai 24, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Mai 24, 2014 Sorina a fost destul de inteligenta incat sa ignore postarea aia,...Nu crede ca are legatura cu inteligenta, mai degraba cu functia "ignore", a carei utilizare excesiva poate duce la ignoranta. Va rog sa nu ma citati!
Administrator pisicuts Reputație: 114430 Postat Mai 24, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 24, 2014 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 24, 2014 Seamana cu Budescu de la Astra 2
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 24, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 24, 2014 Seamana cu Budescu de la Astra apropooo de Astra..a batut la penalti am vazut meciul.. ce tare ma bucur
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 24, 2014 apropooo de Astra..a batut la penalti am vazut meciul.. ce tare ma bucur Si eu ma bucur pentru reusita lui Hategan - cel mai mare hotoman. 1
laura popescu Reputație: 3807 Postat Mai 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 24, 2014 Trebuie sa ne cerem scuze...dar si voi trebuie sa va cereti scuze Eu mi-am cerut ieri, sa-mi mai cer si astazi? 1
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 24, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 24, 2014 Trebuie sa ne cerem scuze...dar si voi trebuie sa va cereti scuze Eu mi-am cerut ieri, sa-mi mai cer si astazi? Cer scuze tuturooooor utilizatorilor acestui forum daca nu am stiut sa-i injur si sa-i spurc mai cu patos ...am epuizat toate injuraturile. ..mai mult nu pot.. dar voi incerca sa invat injuraturi noi. ..dupa care le voi pune in aplicare..contra voastra retardatilor Acesta este un regret nu un mesaj de iertare.. vaaai ce vreau sa plang
Postări Recomandate