Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator scrat
Reputație: 0

DOAMNA matura 40 ani, sani nr 5 naturali, daca iti doresti tandrete, rafinament si calitate, suna nu ezita. Ador 69, sexul intre sani si pe la spate. Pt domni seriosi. Seriozitate, igiena maxima, Magheru.Dar de doamna stie cineva ceva ca la telefon intra casuta vocala.

post-3686-133409701762_thumb.jpg

post-3686-133409701763_thumb.jpg

post-3686-133409701764_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator scrat
Reputație: 0

Am trecut si pe la doamna in weekend, este cea din poze. Ca locatie este pe Magheru, mai exact in spate la Lido pe o straduta intre Lido si BancPost. Sta intr-o garsoniera minuscula, caldura nu are doar un calorifer cu ulei, vecini cam curiosi cand am coborat din lift (a deschis un tip usa sa vada cine este). Doamna este roscata, scunda, 1,60 m, rubiconda bine, sani foarte mari, dar cam stearsa la fata. Pretul cerut este 80 fin cu 130 ora, oral neprotejat dar fara finalizare orala si normal protejat. Pentru ca nu mi-a placut cum arata si faptul ca nu avea caldura deci sigur nici apa calda am plecat. La banii astia gasesti ceva mult mai bun.

Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare, si eu am vizitat-o pe doamna si nu doar o data ci de mai multe ori(cred ca de vreo 3-4 ori). Nu este scunda deloc are chiar peste 1.70, asta ca sa vin sa rectific la ce a zis colegul mai sus. Prima data cand am fost statea pe undeva pe langa Tribunalul de piatra, aproape de Piata Natiunilor Unite, a doua oara se mutase intr-adevar pe undeva spre Romana in spatele hotelului Lido iar acum stiu ca sta undeva pe la Piata Rosetti. Nu este o femeie f frumoasa, dar are ceva care pe mine ma atrage, cu toate ca din punct de vedere al serviciilor nu exceleaza. Acum sa va zic ce mi-a placut mie la ea, este foarte curata, are niste sani f mari si tari(ceea ce rar mai gasesti la o escorta peste 40 de ani), funduletul nu este foarte mare dar si el este tare. Ce nu mi-a placut este ca are ceva burtica, un pic cam mare zic eu iar ca servicii ofera oral neprotejat fara CIM, doar pe corp, sexul normal e destul de ok, accepta diferite pozitii, jos este epilata cum trebuie si fara miros, eu am avut placerea sa-i fac cunnilingus si pot zice ca i-a placut si ei pentru ca gemea frumos(nu parea fake). Si acum sa dam note: GFE - 8, oral 7, normal 7. 2 numere 130 de ron, zic eu ca daca era 100 de ron era mai acceptabil, dar este doar parerea mea, nu si a ei:)).Confutaciosi va doresc baroase tari si pasarici stramte!

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...