Son-of-Odin Reputație: 35 Postat Mai 23, 2014 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Mai 23, 2014 Sa isi treaca numele aici ? cu aceasta finta nu este de glumit
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 24, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 24, 2014 Sa isi treaca numele aici ? cu aceasta finta nu este de glumit Ai deschis un topic si te-ai retras? ce au unii cu pizda lui Sorina4u ...nu pot intelege ...Sorina4u cu un fir de par de la pizda(floc) trage doua vapoare dupa ea daca vrea...parerea mea si o invidiati cata rautate
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 24, 2014 !!!! E-I-U-M Pisicuts ce facem cu imbecilul asta?!?!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 24, 2014 N-am prea inteles rolul acestui topic. Se doreste sa fie un poll, in care sa se afle cine doreste sa petreaca o ora contra cost cu Sorina ? Pai daca e asa.... " Fazanul " este in pericol
-Marius- Reputație: 1430 Postat Mai 24, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Mai 24, 2014 Sunt una dintre persoanele pe care atitudinea Sorinei pe forum, ma cam zgarie pe retina. Insa nu pot sa nu remarc cat de penibile incep sa devina aceste fan-cluburi de rahat. Ce naibii o fi atat de complicat sa eviti subtil o persoana si ale sale postari? Este adevarat ca de multe ori te busesc in nas, cand este omni-prezenta. Dar cand o cauti la ea pe topic, sau cand o invoci prin asemenea initiative .... parca sunteti in gradinita: va duceti si ii dati o palma fetitei, dar defapt va place de ea.Nu imi convine ce scrie si atitudinea ei? Gici ce fac? Nu ma duc la ea.... Ma enerveaza ce scrie pe forum? Nu o mai citesc cand pot (ca de....omni-prezenta face acest lucru imposibil), si repet, in mod cert nu o caut sau o invoc. 4
Postări Recomandate