obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 25, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Mai 25, 2014 60 lei finalizarea...bune si nebune, suna in anunt.
skypexvr Reputație: 451 Postat Mai 30, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 30, 2014 am fost azi la tipele astea doua sa vad care-i treaba si e destul de groasa )tipele dragute si atitudine ok,zambareteaspect:aia maronie 5 sunculite,cur mare,tate flescaite parca is fleici bune de gratar aia roscata sani lasati,sunculite vergeturi,a nascut de 6 luni oral:slab la amandoua 5normal slab la aia mai caramel 6aia roscata 7 la normal pentru ca e mai stramtaigiena-5 aia aramie mirosuri suspecte la doggy de mi s-a inmuiat pula,atunci i-am zis sa schimbam si sa o cheme pe colegaapartament curatel,7 baia naspa,era un sapun micatitudine 8 gfe6pret 60 fin la fiecare,zona macul rosu per total o experienta nu prea misto,nu mai trec,nu recomandbonus,cand am ajuns cica stai un minut sa coboare cineva de la mine ) aka sa fuga guvidu si in apartament plansete de copii 12
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 30, 2014 Sa le trecem la testate atunci si poate mai apare o recenzie doua sa mearga apoi spre sectiunea dedicata. 1
f3lix Reputație: 45 Postat Mai 30, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 30, 2014 Usurel ca poate facem o asociere draguta @skypexvr cumva tona este la a 3-a scara cum iesi din gangul de la farmacia Sf. Spiridon ??? Scuze pentru "rigurozitate" insa este un bloc inalt 1
alsahia Reputație: 2731 Postat Mai 30, 2014 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Mai 30, 2014 Am ajuns si eu in locatia descrisa mai sus. Am gasit fetele din poze(cred) sau asemanarea e mare. Roscata chiar mi s-a parut draguta la fata.Au deschis usa si am 2 fete mici cam 1.55 invelite in prosoape roz si cu fete cam de copilite, bruneta machiata strident.Nu mi-a convenit si parca mirosea a cuib pazit de gupi asa ca m-am carat. 3
skypexvr Reputație: 451 Postat Mai 30, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 30, 2014 da e la sf spiridon pe gang si guvizii cel mai probabil prin preajma ) da mie asa imi place,ce e mai frumos sa futi si sa bata pestoii in usa cu hai ba sa moara mama cat mai stai ) senzatii tari rromanesti 2
f3lix Reputație: 45 Postat Mai 31, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 31, 2014 @skypexvr multumesc de raspuns si confirmare ! Este clar asadar sunt aceleasi fete http://nimfomane.com/forum/topic/20423-0723052464/ Pozele de sus sunt cele mai de actualitate !Despre guvizi,calcani.samd n-am confirmare cum ca ar avea asa ceva , pe mine nu m-au deranjat defel nu am fost grabit de fete am stat mai bine de juma' de ora acolo cu tot cu socializare desi luasem halatul...scurt . Oricum retineti au ramas putine fete pestite si baietii au interventii numai in caz de neplata sau doamne fereste chestii violente aplicate ...prestatoarelor . 2
sara4youu Reputație: 22 Postat Iunie 5, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 5, 2014 dragule , >skypexvr< cel mai perfect era sa nu ramai la noi ... nu sa ne faci grase si cu sunculite... nu tia comvenit grutatea noastra nu ramaneai.... k totus sunt banuti tai si nu-i placut sa platesti si sa nu fi nici multumit... o zi frumoasa sa ai ... si noi speram sa ai parte numai me manechine... 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 5, 2014 dragule ,>skypexvr< cel mai perfect era sa nu ramai la noi ... nu sa ne faci grase si cu sunculite... nu tia comvenit grutatea noastra nu ramaneai.... k totus sunt banuti tai si nu-i placut sa platesti si sa nu fi nici multumit... o zi frumoasa sa ai ... si noi speram sa ai parte numai me manechine... buna sara si bun venit pe forum, am inteles cred punctul tau de vedere, ca era mai bine ca el sa nu isi bata joc de banii lui si sa plece, insa nu contesti adevarul pe care el l-a relatat, ca aveti greutate, sunculite, grasimoase si ca nu sunteti clar manechine! eu unul insa doresc sa iti acord dreptul la replica si sa ne lamuresti si fata de celalte aspecte precizate de colegii nostrii! notele acordate de ei va convin? reflecta si punctul vostru de vedere? locatia este cea precizata de ei? baietii care va protejeaza ne poti spune cate ceva despre ei? niste poze mai concludente puteti posta aici, acum ca ati devenit colege cu noi! tu sara mai ai, sau ai mai folosit si alt nume de utilizator aici? ai mai deschis si un alt cont cu un alt nume? din nou, bun venit si asteptam cu totii cu nerabdare raspunsurile tale! mie unuia imi plac mult fetele cu ceva "greutate"!!! 1
sara4youu Reputație: 22 Postat Iunie 5, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 5, 2014 buna sara si bun venit pe forum, am inteles cred punctul tau de vedere, ca era mai bine ca el sa nu isi bata joc de banii lui si sa plece, insa nu contesti adevarul pe care el l-a relatat, ca aveti greutate, sunculite, grasimoase si ca nu sunteti clar manechine! eu unul insa doresc sa iti acord dreptul la replica si sa ne lamuresti si fata de celalte aspecte precizate de colegii nostrii! notele acordate de ei va convin? reflecta si punctul vostru de vedere? locatia este cea precizata de ei? baietii care va protejeaza ne poti spune cate ceva despre ei? niste poze mai concludente puteti posta aici, acum ca ati devenit colege cu noi! tu sara mai ai, sau ai mai folosit si alt nume de utilizator aici? ai mai deschis si un alt cont cu un alt nume? din nou, bun venit si asteptam cu totii cu nerabdare raspunsurile tale! mie unuia imi plac mult fetele cu ceva "greutate"!!! buna si tie e pentru prima data cand imi fac cont aici... si sincer imi place mult site-ul... locatia noastra este exact unde spun cei de mai sus, nu este o locatie de lux... dar la noi tot timpul miroase frumos sii este cura.referitor la pestisori calcani sau cum ii numiti voi... sunt persoane care au venit la noi pentru o finalizare si au stat si 30-40 minute la tigare si la cafele... iar asta spune totul cred eu...
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 5, 2014 buna si tie e pentru prima data cand imi fac cont aici... si sincer imi place mult site-ul... locatia noastra este exact unde spun cei de mai sus, nu este o locatie de lux... dar la noi tot timpul miroase frumos sii este cura.referitor la pestisori calcani sau cum ii numiti voi... sunt persoane care au venit la noi pentru o finalizare si au stat si 30-40 minute la tigare si la cafele... iar asta spune totul cred eu... buna din nou si multumesc ptr raspunsul tau prompt! imi doream ceva mai multe detalii de la raspunsul tau, dar si raspunsuri punctuale la intrebarile mele. ok, cu locatia am cazut de acord ca este cea precizata si se prezinta in conditiile mentionate si de tine. fata de cafele, tigari si cele 40 de minute insa, nu stiu daca m-am lamurit intru totul si chiar imi doresc precizarile tale. acum, si este pur si simplu un sfat, ma bucur ca iti place de forumul nostru. daca vei fi un pic atenta vei intelege ca acest site al nostru poate fi enorm de util. utiliatatea asta insa este cam cu 2 taisuri!!! eu iti propun sa ne expui aici, sincer, deschis si fara rezerve, ptr ca te asigur eu ca adevarul va iesi la iveala, oferta completa a serviciilor tale, cat si a colegei tale. poti incepe de la nume, varste, experiente, ce practicati, ce nu practicati, preturi, program, etc!!! asa ne vei convinge si pe noi si tot asa ne vei starni si interesul in voi doua! prezentarea la care fac trimitere va va ajuta in cel mai complet mod te asigur! deci, de la capat si cu lux de amanunt!!! 2
sara4youu Reputație: 22 Postat Iunie 5, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 5, 2014 se intelege ca sunt noua aici... Numele meu este Sara , iar colega mea este Stefania. Eu am 21 de ani iar colega mea 20.Servicile noastre sunt sex oral ,normal si masaj de relaxarePreturile sunt 60lei pt o finalizare si 120lei pt o ora...(ora cuprinde doua fin. si masaj)iar cand am spus ca sunt clientii careau luat o fin si au stat si 30-40 minute mam referit la fapu ca nu imi place sa dau afara pe nimeni, ca nu ne grabim si ca nu am nici un pestisor ascuns pe pub pat.. ) 1
j0hnnybravo Reputație: 1888 Postat Iunie 5, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 5, 2014 confirm eu ca poti sa stai la caterinca atata timp cat nu au de primit un alt client... am fost in trecut pe la ele... 2
sara4youu Reputație: 22 Postat Iunie 5, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 5, 2014 confirm eu ca poti sa stai la caterinca atata timp cat nu au de primit un alt client... am fost in trecut pe la ele...nu vreau sa fiu confundata , Stefania a mai locuit si cu alte fete
j0hnnybravo Reputație: 1888 Postat Iunie 5, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 5, 2014 eu ma refer la sefa de trib.... aia bruneta.... a locuit cu multe fete
sara4youu Reputație: 22 Postat Iunie 5, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 5, 2014 eu ma refer la sefa de trib.... aia bruneta.... a locuit cu multe fetesefa de trib... aiurea.... ))))
skypexvr Reputație: 451 Postat Iunie 5, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 5, 2014 am ramas incantat de atitudinea deschisa si relaxata ce m-a deranjat a fost faptul ca brunetica nu era fresh si doggy erau ceva mirosuri
georgi_88 Reputație: 661 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Postat Iunie 6, 2014 promitatoare gogosica
sara4youu Reputație: 22 Postat Iunie 6, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 6, 2014 poi nu o mai pune si tu doggy... ))) glumesc...eu sper sa nu va mai comfruntati cu asemenea situati neplacute..
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 6, 2014 poi nu o mai pune si tu doggy... ))) glumesc...eu sper sa nu va mai comfruntati cu asemenea situati neplacute.. am ramas incantat de atitudinea deschisa si relaxata ce m-a deranjat a fost faptul ca brunetica nu era fresh si doggy erau ceva mirosuri
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 6, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Postat Iunie 6, 2014 Hall of Fame ,traiasca sapunul de casa !
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Iunie 6, 2014 Sau soda caustica )
sara4youu Reputație: 22 Postat Iunie 6, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 6, 2014 )) hai nu mai fiti rautaciosii >skypexvr< stii k si colega mea poate spune lucruri despre tine... ca miroseai urat sau asa mai departe,,, sa fim rai stim cu toti...
f3lix Reputație: 45 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 6, 2014 Sara,gogosica scumpa mare atentie cu igiena si schimba te rog si poza de la profil...aceea este a Stefaniei . Hai sa ne organizam putin ce drq ! 2
skypexvr Reputație: 451 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 6, 2014 si eu sper sa avem parte de imbunatatiri ale serviciilor pentru ca am impresia ca se poate
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum