Sari la conținut

Mesaje de noapte buna!

Postări Recomandate

• Oras:IN TARA MINUNILOR

A mai trecut o zi din viata noastra :blushing2 pe cine doriti sa visati sau sa stangeti in brate in noaptea asta?! Va doresc noapte buna somnic pufos tuturor si sa ne auzim cu bine in urmatoarea zi ce va urma!!!!NOAPTE BUNA :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

A mai trecut o zi din viata noastra :blushing2 pe cine doriti sa visati sau sa stangeti in brate in noaptea asta?! Va doresc noapte buna somnic pufos tuturor si sa ne auzim cu bine in urmatoarea zi ce va urma!!!!NOAPTE BUNA :laugh2

post-120150-0-44718400-1401049292_thumb.jpg :kiss3

• Like 1
Link spre comentariu

Fantezii cu pisicul??? Asta se keama zoofilie...

am un pisic si doarme in par la mine noaptea..asa l- am obisnuit... pe bune fara caterinca..noapte linistita va doresc   tuuturor!!!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

O sticlă de vin într-un braț! Sorina în celălalt.

Pisicul pe piept.

Ne strângem toți patru în brațe.

Un film bun, de vitejie. Muzică bună...

Și să-i dăm până la ziuă: gâl, gâl, gâl.

Cine-mi poate îndeplini dorința? fără să mă-nchin la steaua nordului...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pe Randunica, clar :hug1

Hai somnic pufos! 100 euro lol :)))Vezi ca-i tare trista. I-a zburat motanul pe geam, si-a rupt un picior( motanul) si e trista ca a dat la milioane pana acum la doctori sa-l repare... De-si punea si ea silicoane...sper sa supravietuiasca maine doctorul..cica daca ii mai cere vreun ban il castreaza..pe medic :))

:)

Link spre comentariu

Pe Randunica, clar :hug1

Hai somnic pufos! 100 euro lol :)))Vezi ca-i tare trista. I-a zburat motanul pe geam, si-a rupt un picior( motanul) si e trista ca a dat la milioane pana acum la doctori sa-l repare... De-si punea si ea silicoane...sper sa supravietuiasca maine doctorul..cica daca ii mai cere vreun ban il castreaza..pe medic :))

:)

Pai daca are numai motani nebuni care se urca pe pereti si se arunca pe geam :laugh2

Mai stiu colega de-a voastra careia i s-a aruncat pisicul pe geam si il cauta disperata pe langa bloc. Mai tarziu am facut si o baie cu el fara sa vreau, sau fara sa vrem :)

PS: Sper ca a supravietuit veterinarul :laugh2

PPS: cred ca ai vrut sa spui 1000 de euro, nu 100 de euro :P

Link spre comentariu

post-120150-0-12779500-1401310443_thumb.jpg  ---Noapte buna tuturor a mai trecut o zi din viata noastra ,cu bune cu rele...ma pun la somn singura..din pacate nu am pe cine sa strang in brate...motanul este la locul lui de dormit(in parul meu sus pe perina)..voi lua o perina in brate...si sper sa visez frumos!!! :kiss3  va pup (eu sunt in poza) :girly

• Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: Stefania
  • Oras:IN RAI

Noapte buna si somnic pufos la luuumea toata :kiss3  :kiss3  :kiss3  va pup sper ca maine voi fi verde sau voi fi cu numele meu real :laugh2 asa e pisoiule :iagree  vise frumoase :pope

• Like 1
Link spre comentariu

Noapte buna  la lumeee :pope  a mai trecut o zi din viata noastra ...nu mai am nici o speranta ca voi primi retur contul meu (Stefa 13) m-am saturat si sa trollez ai castigat tu Pisoiule m-ai invins!!!! sunt obisnuita sa pierd :pope somn linistit si vise frumoase  Dumnezeu sa va  vegheze :pope  :pope  :pope  :laugh2

Link spre comentariu

post-122082-0-89040400-1402268272_thumb.jpg...Asta e pentru tine taticule noapte buna sau impartit pijamalele..te iubim infinit si adevarat!!!!o ploaie de pupicuri  trimitem la tine sa ai un somn linistit :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Haloooo, administratorul, ce cauta la postarea 20 acel copil? Chiar daca este o poza luata de pe net, nu cred ca este corect sa fie aici.Plus 1.000 de euro pentru cel/cea care a postat poza, sa aiba bani de concediu.

Link spre comentariu

Haloooo, administratorul, ce cauta la postarea 20 acel copil? Chiar daca este o poza luata de pe net, nu cred ca este corect sa fie aici.Plus 1.000 de euro pentru cel/cea care a postat poza, sa aiba bani de concediu.

Go lan acel copil este al meu.. si eu asa am dorit sa postez o poza cu noi doua/ o noapte linistita la natiune :boob ..somic pufos la cel mai  adevarat user ce la avut forumul Nimfomane de cand exista!!!!!!!! te iubim neconditionat muuuuuuuuuuuuuuuuuuult si ne este dor de tine :movingthem1  :movingthem1  :movingthem1  :movingthem1  :gifs_ojos  :gifs_ojos

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...