Sari la conținut

Fetelor, îi primiți sau refuzați ?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

nu sunt frumos, sunt masculin.

in privinta exigentei, consider ca e normal. daca eu, ca barbat pot sa fac eforturi sa arat decent (si am suficiente alte atuuri), atunci femeile, la care restul atuurilor nu prea conteaza, ar face bine sa incerce sa arate cat mai bine. cum a fost intotdeauna.

ok, dar esti masculin in sensul foarte placut ochiului :D     

Link spre comentariu
Vizitator memol
Reputație: 0

Hai curaj cere-l si de barbat ca asa se procedeaza :lol:

Chris ai rabdare,inca asteapta ca Zwat sa-si schimbe numele in AUDI sau BMW :car

Link spre comentariu

Ce iti place sa iti lauzi clientii ,poate poate iti mai baga ceva bani in buzunar  :laugh2  :laugh2

aberezi 

Chris ai rabdare,inca asteapta ca Zwat sa-si schimbe numele in AUDI sau BMW :car

plz, de la jaguar in sus ! nu discut cu marci d-astea, de plebei :D

• Like 1
Link spre comentariu

Ce iti place sa iti lauzi clientii ,poate poate iti mai baga ceva bani in buzunar  :laugh2  :laugh2

stiu ca disperi sa fii clientul meu, dar iata ca nu vreau   :D  am zis ca-s frumosi -- despre acesti doi barbati care ar arata excelent in pictoriale sau pe podiumuri. probleme? trateaza-te! 

cam asa arata Zwat:   http://photos.modelmayhem.com/avatars/4/4/4/5/0/9/522f09660887d_m.jpg     --- mi se pare imposibil sa nu observ ca e frumos. Asta e! 

Link spre comentariu
  • Oras:Hermannstadt

stiu ca disperi sa fii clientul meu, dar iata ca nu vreau   :D  am zis ca-s frumosi -- despre acesti doi barbati care ar arata excelent in pictoriale sau pe podiumuri. probleme? trateaza-te! 

Tu chiar nu intelegi caterica  :laugh2  tu chiar crezi ca vreu sa fiu clientul tau ? baby nici in vize nu poti sa ai asa ceva . Tu crezi ca eu imi bag p..a dupa Deep River asa ma cunosti ?  :laugh2  :laugh2  blue eyes nu iti fa ochii de rusine

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo

Tu chiar nu intelegi cateriNca  :laugh2  tu chiar crezi ca vreAu sa fiu clientul tau ? baby nici in vize nu poti sa ai asa ceva . Tu crezi ca eu imi bag p..a dupa Deep River asa ma cunosti ?  :laugh2  :laugh2  blue eyes nu iti fa ochii de rusine

Link spre comentariu

Tu chiar nu intelegi cateriNca  :laugh2  tu chiar crezi ca vreAu sa fiu clientul tau ? baby nici in vize nu poti sa ai asa ceva . Tu crezi ca eu imi bag p..a dupa Deep River asa ma cunosti ?  :laugh2  :laugh2  blue eyes nu iti fa ochii de rusine

tu nu te mai faci bine :( mi-e mila de tine.. ai casa in koln, traiesti in sibiu, cel mai frumos oras din lume, si n-ai mancat nimic astazi :(

• Like 2
Link spre comentariu

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Asta e , esti f bun bv tie

Link spre comentariu

Ba va rog eu puneti mana de la mana astia care va cunoasteti si dati-i lu fredostarr asta 50-100eur  sa mai f... si el ceva ca eu ca simplu cititor(care nu ma implic in discutiile voastre) pe acest forum nu-l mai suport!! cate prostii poate debita !!! poate se mai calmeaza dreacu 

• Like 2
Link spre comentariu

Ba va rog eu puneti mana de la mana astia care va cunoasteti si dati-i lu fredostarr asta 50-100eur  sa mai f... si el ceva ca eu ca simplu cititor(care nu ma implic in discutiile voastre) pe acest forum nu-l mai suport!! cate prostii poate debita !!! poate se mai calmeaza dreacu 

Ma la curve se merge cu cash nu cu vb bune , noroc cu Deana ca va mai fute cineva ,ca de nu...... 

Link spre comentariu

tu chiar crezi ca vreu sa fiu clientul tau ? baby nici in vize nu poti sa ai asa ceva . 

revezi ultimul PM pe care mi l-ai trimis  :))))  daca n-ar fi impotriva regulamentului, l-as posta eu  :)))  

bye-byeee  :P   

Link spre comentariu

revezi ultimul PM pe care mi l-ai trimis   :))))  daca n-ar fi impotriva regulamentului, l-as posta eu   :)))  

bye-byeee   :P   

Baby caterinca ,esti senzationala ,tu dupa bila ta crezi ca vin la Bucuresti sa fac sex cu tine ? Baby am Budapesta un pic mai departe  :laugh2  :laugh2  tu stii ce sex se face acolo ?(plus ca in koln este cel mai mare bordel din Europa  :laugh2​  ,zici ca tu esti ultima femeie de pe pamant) nu iti poti imagina crede-ma ,esti frumoasa inteligenta ai ochi albastri (calitati germane cum imi plac mie),dar nu ai stofa din pacate  :no2 ,daca erai putin peste medie o sa vezi ce inseamna sa ai clienti ca Fredo .(macar avem ceva in comun  OCHII)

Link spre comentariu

Fredo, zici ca Deeana n-are stofa? Pai daca avea prea multa stofa nici nu mai statea de vorba cu voi, astia de pe forum, nu te gandesti? ;) Eu zic ca are exact atata stofa cata trebuie!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...