Sari la conținut

Fetelor, îi primiți sau refuzați ?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Ahaaa fute la Koln, incognito ;) Niste nemtoaice dure imbracate in piele care te atarna te tavan si te trag de pula ca de schimbatorul de viteze de la camion in timp ce cu cealalta iti fac un anal fisting cu masaj prostatic :)

• Like 4
Link spre comentariu

Ba va rog eu puneti mana de la mana astia care va cunoasteti si dati-i lu fredostarr asta 50-100eur  sa mai f... si el ceva ca eu ca simplu cititor(care nu ma implic in discutiile voastre) pe acest forum nu-l mai suport!! cate prostii poate debita !!! poate se mai calmeaza dreacu 

as zice ca sunt sanse mari sa fie refuzat - avem exemplu mai sus; si apoi, de ce sa dam bani sa scapam de circ si distractie, mai ales ca e gratis ...

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland

Fac pariu cu oricare de aici pe cati bani vor ei ca Deana un singur barbat vrea sa cunoasta de pe acest forum si acela sunt eu . Nu o sa recunoasca ,dar stiu ce zic !

Eu fac pariu ca ai luat-o prin fasole.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

:)))))))))   m-ai prins   :)))))))))  

Fac pariu cu oricare de aici pe cati bani vor ei ca Deana un singur barbat vrea sa cunoasta de pe acest forum si acela sunt eu . Nu o sa recunoasca ,dar stiu ce zic !

auzisem un banc, mai demult...  "singura cultura pe care o ai se afla intre degetele de la picioare" ...  :slap2

buh-bye again 

PS: de fiecare data cand am fost curioasa in privinta cuiva pe care nu-l cunosteam, l-am invitat la cafea in oras. Pe tine oare de ce nu te invit?   :)

PPS: cand am avut chef sa beau un ceai cu cineva, m-am dus si pana in alt oras, am stat de vorba la un ceai cam o ora si m-am intors.  Pe tine de ce nu te caut?    :)

• Like 3
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Hermannstadt

Ce parere buna ai despre tine , esti culta  ? esti o mica zeita printre niste complexati sexual ,stii bine discutia noastra de pe mess , dar in fine nu mai are rost ,Fredo iti promite ca a fost ultima oara cand te baga in seama ,auf wiedersehen (pacat ca nu stii sa triezi ,dar ai tot timpul)

:)))))))))   m-ai prins   :)))))))))  

auzisem un banc, mai demult...  "singura cultura pe care o ai se afla intre degetele de la picioare" ...  :slap2

buh-bye again 

Link spre comentariu

Din punct de vedere tehnic, ce-l il opreste pe Fredo, in ciuda dispretului profund manifestat de Diana (si impartasit de majoritatea membrilor), sa puna mana pe telefon si sa faca o programare?

Nu ca as vrea sa se intample, doamne fereste, dar tehnic vorbind cum rezolvi problema?

• Like 1
Link spre comentariu

Din punct de vedere tehnic, ce-l il opreste pe Fredo, in ciuda dispretului profund manifestat de Diana (si impartasit de majoritatea membrilor), sa puna mana pe telefon si sa faca o programare?

Nu ca as vrea sa se intample, doamne fereste, dar tehnic vorbind cum rezolvi problema?

Sa gandesti logic e cel mai greu  :laugh2  :laugh2  ,dar stii cum e ,vb si ea sa nu taca ! 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest

Fredo, vreau sa ti-o spun cat mai soft si nu-mi gasesc cuvintele. Oricum esti din ce in ce mai prost, frustrat si delirezi pe tine. Esti genul care si-o freaca de dimineata pana seara. Satul de laba, te bagi cu japca in vorba cu fetele. Esti respins si devii din ce in ce mai respingator. As mai putea spune despre tine, ma opresc aici.

Ma pricep la oameni. Esti caz de studiu si de targa, nu ma insel in privinta ta.

Fetele astea isi dau seama cand la usa lor se prezinta un ''Fredo''.

• Like 2
Link spre comentariu

chiar imi doresc sa faca programare, ca sa am satisfactia de a-l trimite acasa dupa ce se prezinta la usa  :)    A explicat Sit Down de ce, mai jos: 

Fetele astea isi dau seama cand la usa lor se prezinta un ''Fredo''.

Link spre comentariu

Acuma pe bune, cum iti dai seama ca e el, stii cum arata?

Poate nu ar strica sa iti trimita cineva o poza, just in case...

chiar imi doresc sa faca programare, ca sa am satisfactia de a-l trimite acasa dupa ce se prezinta la usa   :)    A explicat Sit Down de ce, mai jos: 

Link spre comentariu

Comediantule esti mic ,oltean si sarac crezi ca te pot baga vreodata in seama ?

As vrea sa ne batem in fluturasi, sa vedem daca al tau face fatza la al meu....Tu nu ai bani de bilet de tren, esti analfabet, nu te cunoaste lumea...Pe net si pe vorbe poti sa fii oricine vrei. Dar tu esti prost si pe net. :))

Ridic mingea la fileu...Vrei sa vezi ca nicio fata intreaga la minte nu vrea sa te cunoasca nici daca-i platesti tarif dublu?

• Like 2
Link spre comentariu

As vrea sa ne batem in fluturasi, sa vedem daca al tau face fatza la al meu....Tu nu ai bani de bilet de tren, esti analfabet, nu te cunoaste lumea...Pe net si pe vorbe poti sa fii oricine vrei. Dar tu esti prost si pe net. :))

Ridic mingea la fileu...Vrei sa vezi ca nicio fata intreaga la minte nu vrea sa te cunoasca nici daca-i platesti tarif dublu?

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Esti o comedie  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...