deeana Reputație: -404 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2014 nu sunt frumos, sunt masculin.in privinta exigentei, consider ca e normal. daca eu, ca barbat pot sa fac eforturi sa arat decent (si am suficiente alte atuuri), atunci femeile, la care restul atuurilor nu prea conteaza, ar face bine sa incerce sa arate cat mai bine. cum a fost intotdeauna.ok, dar esti masculin in sensul foarte placut ochiului Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2014 Hai curaj cere-l si de barbat ca asa se procedeaza 1 Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Partajează Postat Iunie 2, 2014 ok, dar esti masculin in sensul foarte placut ochiului Ce iti place sa iti lauzi clientii ,poate poate iti mai baga ceva bani in buzunar Link spre comentariu
Vizitator memol Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Hai curaj cere-l si de barbat ca asa se procedeaza Chris ai rabdare,inca asteapta ca Zwat sa-si schimbe numele in AUDI sau BMW Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2014 :lol: Link spre comentariu
zwat Reputație: 279 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2014 Ce iti place sa iti lauzi clientii ,poate poate iti mai baga ceva bani in buzunar aberezi Chris ai rabdare,inca asteapta ca Zwat sa-si schimbe numele in AUDI sau BMW plz, de la jaguar in sus ! nu discut cu marci d-astea, de plebei 1 Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Iunie 2, 2014 TATA MOTORS 1 Link spre comentariu
zwat Reputație: 279 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2014 trabant frate!!! 1 Link spre comentariu
Vizitator memol Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 plz, de la jaguar in sus ! nu discut cu marci d-astea, de plebei Bentley tata. Puternic si stilat Link spre comentariu
deeana Reputație: -404 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2014 Ce iti place sa iti lauzi clientii ,poate poate iti mai baga ceva bani in buzunar stiu ca disperi sa fii clientul meu, dar iata ca nu vreau am zis ca-s frumosi -- despre acesti doi barbati care ar arata excelent in pictoriale sau pe podiumuri. probleme? trateaza-te! cam asa arata Zwat: http://photos.modelmayhem.com/avatars/4/4/4/5/0/9/522f09660887d_m.jpg --- mi se pare imposibil sa nu observ ca e frumos. Asta e! Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Partajează Postat Iunie 2, 2014 stiu ca disperi sa fii clientul meu, dar iata ca nu vreau am zis ca-s frumosi -- despre acesti doi barbati care ar arata excelent in pictoriale sau pe podiumuri. probleme? trateaza-te! Tu chiar nu intelegi caterica tu chiar crezi ca vreu sa fiu clientul tau ? baby nici in vize nu poti sa ai asa ceva . Tu crezi ca eu imi bag p..a dupa Deep River asa ma cunosti ? blue eyes nu iti fa ochii de rusine Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Iunie 2, 2014 Tu chiar nu intelegi cateriNca tu chiar crezi ca vreAu sa fiu clientul tau ? baby nici in vize nu poti sa ai asa ceva . Tu crezi ca eu imi bag p..a dupa Deep River asa ma cunosti ? blue eyes nu iti fa ochii de rusine Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Iunie 2, 2014 Tu chiar nu intelegi cateriNca tu chiar crezi ca vreAu sa fiu clientul tau ? baby nici in vize nu poti sa ai asa ceva . Tu crezi ca eu imi bag p..a dupa Deep River asa ma cunosti ? blue eyes nu iti fa ochii de rusine tu nu te mai faci bine mi-e mila de tine.. ai casa in koln, traiesti in sibiu, cel mai frumos oras din lume, si n-ai mancat nimic astazi 2 Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Iunie 2, 2014 lol Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Partajează Postat Iunie 2, 2014 Tu chiar nu intelegi cateriNca tu chiar crezi ca vreAu sa fiu clientul tau ? baby nici in vize nu poti sa ai asa ceva . Tu crezi ca eu imi bag p..a dupa Deep River asa ma cunosti ? blue eyes nu iti fa ochii de rusine Asta e , esti f bun bv tie Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Iunie 2, 2014 daca-ti schimbi titlul, din rockerul muist, cum ai acum, in "sunt agramat" , te las in pace sa moara franta! Link spre comentariu
yonix Reputație: 349 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2014 Ba va rog eu puneti mana de la mana astia care va cunoasteti si dati-i lu fredostarr asta 50-100eur sa mai f... si el ceva ca eu ca simplu cititor(care nu ma implic in discutiile voastre) pe acest forum nu-l mai suport!! cate prostii poate debita !!! poate se mai calmeaza dreacu 2 Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Partajează Postat Iunie 2, 2014 Ba va rog eu puneti mana de la mana astia care va cunoasteti si dati-i lu fredostarr asta 50-100eur sa mai f... si el ceva ca eu ca simplu cititor(care nu ma implic in discutiile voastre) pe acest forum nu-l mai suport!! cate prostii poate debita !!! poate se mai calmeaza dreacu Ma la curve se merge cu cash nu cu vb bune , noroc cu Deana ca va mai fute cineva ,ca de nu...... Link spre comentariu
deeana Reputație: -404 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2014 tu chiar crezi ca vreu sa fiu clientul tau ? baby nici in vize nu poti sa ai asa ceva . revezi ultimul PM pe care mi l-ai trimis ))) daca n-ar fi impotriva regulamentului, l-as posta eu )) bye-byeee Link spre comentariu
Vizitator memol Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Deeana draga sa nu faci vreo prostie acum si sa te arunci in fata unui Trabant/Bentley(Zwat) de ciuda ca nu te vrea Fredo Link spre comentariu
deeana Reputație: -404 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2014 Deeana draga sa nu faci vreo prostie acum si sa te arunci in fata unui Trabant/Bentley(Zwat) de ciuda ca nu te vrea Fredo ))) comic! Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Partajează Postat Iunie 2, 2014 revezi ultimul PM pe care mi l-ai trimis ))) daca n-ar fi impotriva regulamentului, l-as posta eu )) bye-byeee Baby caterinca ,esti senzationala ,tu dupa bila ta crezi ca vin la Bucuresti sa fac sex cu tine ? Baby am Budapesta un pic mai departe tu stii ce sex se face acolo ?(plus ca in koln este cel mai mare bordel din Europa ,zici ca tu esti ultima femeie de pe pamant) nu iti poti imagina crede-ma ,esti frumoasa inteligenta ai ochi albastri (calitati germane cum imi plac mie),dar nu ai stofa din pacate ,daca erai putin peste medie o sa vezi ce inseamna sa ai clienti ca Fredo .(macar avem ceva in comun OCHII) Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Iunie 2, 2014 nu pot sa cred ca tocmai am citit asa ceva baaa, parintii tai "e" constienti da tine? Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2014 Fredo, zici ca Deeana n-are stofa? Pai daca avea prea multa stofa nici nu mai statea de vorba cu voi, astia de pe forum, nu te gandesti? Eu zic ca are exact atata stofa cata trebuie! Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Iunie 2, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Partajează Postat Iunie 2, 2014 nu pot sa cred ca tocmai am citit asa ceva baaa, parintii tai "e" constienti da tine? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum