Sari la conținut

2 fete

Postări Recomandate

Postat

Salutare. Fiind in trecere spre Buzau, am zarit 2 fete pe la Glodeanu Sarat..una dintre ele...frumoasa tare. Daca are cineva mai multe informatii...astept aici :D

• Oras:ROMÂNIA
Postat

Pe unde vine localitatea asta? Te intreb ca poate imi fac eu timp intr.o dupa.amiaza si trec pe acolo sa studiem "problema" mai in amanunt!!!

• Oras:buzau
  • Oras:buzau
Postat

o iei pe la spaturu spre bucuresti si dupa ce treci de localitatea caldaruseanca p partea dreapta se face o sosea spre mizil si treb sa o iei pe acolo dar acuma depinde in ce zona  a vazut fetele

te astept cu un raspuns sa vedem ce ai facut pe acolo

Pe unde vine localitatea asta? Te intreb ca poate imi fac eu timp intr.o dupa.amiaza si trec pe acolo sa studiem "problema" mai in amanunt!!!

Postat

Aha! Am inteles! Cand am timp o sa explorez zona intr.o dupa-amiaza si dau de veste la toata lumea daca e sa gasesc ceva! Bafta!

Postat

Fetele stau intre Mihailesti si Caldarusanca mai exact...cel putin acolo erau zilele trecute.

• Oras:Buzau
  • Oras:Buzau
Postat

Am ajuns eu la domnisoarele cu pricina. Cand am ajuns eu era doar una. O tipa bruneta, nu foarte inalta... 20 de ani din Ialomita. Cel putin asa a zis ea. M-am inteles cu ea pentru un oral neprotejat cu 40 de lei. I-am lasat 50 de lei ca sa o fac fericita, dar cand am vazut cata teancu avea in geanta imi parea rau ca i-am lasat 10 lei in plus. Era ora 3 dupa amiaza si cred ca avea pe putin 20 de milioane in geanta. Am mers pe camp si am trecut la actiune. Nu m-a grabit, in schimb ce nu mi-a placut este faptul ca in momentul in care am ejaculat a luat repede gura si a pus servetelul... in loc sa tina in gura pana ma eliberez complet... a fost destul de neplacuta faza. Oralul a fost destul de sec. Nu s-a atins de zonele adiacente. Eu personal nu mai revin!

• Like 1

• Oras:Departe de casa!....pe Marte!
  • Oras:Departe de casa!....pe Marte!
Postat

:iagree

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.