Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare, am gasit anuntul asta pe AT si il urmaresc de vreo saptamana. Dupa parerea mea tipa arata foarte bine si ma bate gandul sa o " calc ". Acum o saptamana pretul era de 400 ron, azi a ajuns la 300 ron.A vizitat-o cineva pana acum?ABSOLUT NOUA ALIS 19 ani o blonda incantatoare, pisicuta cu ghierute ascutite, te voi zgaria, vino sa ne facem de cap, zona Mariott, intimitate si discretie, invit domni care se respecta si vor ceva deosebit 26 Nov 13:33 0732426265 post-3147-133409702219_thumb.jpgpost-3147-13340970222_thumb.jpgpost-3147-133409702221_thumb.jpgpost-3147-133409702222_thumb.jpg

Link spre comentariu
Tocmai am vizualizat anuntul si eu!!!Sper sa gasim ceva informatii despre domnisoara' date='de la cei care au "vizitat-o" !!! :huh:)[/quote']Arata destul de bine , are niste sani superbi(cel putin pentru mine) , e draguta la fata si face un oral fara protectie destul de bun.Cam asta ar fi partea buna ,partile rele sunt mai multe:1.dupa cum chiar ea a spus intr-o conversatie cu mine este numai dupa bani deci gfe cam de 3.2.prefera clientii care termina foarte rapid si face un singur nr 3.spune la telefon ca face FK si CIF dar e pacaleala4.e incepatoare rau la normal si nu accepta sa stea deasupra.
Link spre comentariu

Pai din cate spune Otto nu merita...dai 300 RON ptr impresii si figuri!In ianuarie sigur are pretul 200 si se da pe brazda!!!Rabdarea este o virtute plaiesii mei! :D))

Tocmai am vizualizat anuntul si eu!!!Sper sa gasim ceva informatii despre domnisoara' date='de la cei care au "vizitat-o" !!! :D)[/quote']Arata destul de bine , are niste sani superbi(cel putin pentru mine) , e draguta la fata si face un oral fara protectie destul de bun.Cam asta ar fi partea buna ,partile rele sunt mai multe:1.dupa cum chiar ea a spus intr-o conversatie cu mine este numai dupa bani deci gfe cam de 3.2.prefera clientii care termina foarte rapid si face un singur nr 3.spune la telefon ca face FK si CIF dar e pacaleala4.e incepatoare rau la normal si nu accepta sa stea deasupra.
Link spre comentariu

fratiloram fost si eu..un sheet..mi-am aruncat banii pe fereastra, mor de necaz...tipa e o mare de figuri, nu face banii pe care ii cere, nu are experienta si comenteaza la fiecare lucru cerut.oralul a fost o insatisfactie totala. daca va sta bine cu banii in buzunar avitati cat se poate un drum inutil pana acolo.

Link spre comentariu
fratiloram fost si eu..un sheet..mi-am aruncat banii pe fereastra' date=' mor de necaz...tipa e o mare de figuri, nu face banii pe care ii cere, nu are experienta si comenteaza la fiecare lucru cerut.oralul a fost o insatisfactie totala. daca va sta bine cu banii in buzunar avitati cat se poate un drum inutil pana acolo.[/quote']Eu m-as fi dus.. dar daca voi ati fost si va-ti intors nemultumiti.. nu ma mai duc nici eu.. E bine de stiut ca nu este o fata OK in privinta asta.. e cu aere :)
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

De asta mai stie cineva? Nu ca m-ar interesa dar asa ca sa ma vad si eu pe prima pagina! Poate incetam cu dezgroparea topicelor din fundul sacului!

 

 

Prin 2011 sau inceput de 2012 (oricum demult) mi-a spus ca nu va mai lucra niciodata in domeniu . 

In cazul asta, topicul trebuie lasat sa se reingroape de la sine.

  • Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Daca n-a avut nevoie cinci ani sa practice escortingul, ma gandesc ca nu va mai avea nici in urmatorii 50 de ani ... :)

Da da' acu' 5 ani nu a avut şansa să mă cunoască :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...