Sari la conținut

Andreea - 0764227422 - 1 Mai

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

salutare... vizitat, plăcut mult, revenire garantata. După Cum mă știu nu am valențele beletristice ale lui meresi si o sa fiu succint. Am descoperit-o pe d-ra din imagini vara trecuta întâmplător în trecere pe la delfinului. Văzut anunț în AT sunat mers cu inima îndoită nefiind prima data când mă tepuiam cu anunțuri din respectivul "jurnal".

Bine am făcut k m am dus pt k de atunci am devenit "abonat"

Nu sunt modelul sa frecventez des fete dar când am chef ea este cea la care mă duc...

Azi am fost și pt k știu k și-a făcut cont pe acest site zic sa o punctam:

Oral 9.5

este minuțioasă,asculta ce îți dorești... nu dau 10 pt k a început sa mă cunoască și știe ce sa îmi facă... și eu unul vreau și normal când o vizitez pt k

Normalul e de 10

implicare maxima, nu "oftează" dk nu are de ce (așa îmi place mie)

Anal nu am testat, nu practic de obicei

Fata este cea din poze sâni nr 2 spre 1.5 constituție slim... compensează prin fund care e delicios și atitudine fata de client care pt mine contează mult; 10 pt asta

• Like 2
Postat

Am uitat sa specific... la noua locație care nu e chiar noua... f curat... obligatoriu duș înainte de distracție (protejata binenteles), prosop curat de fiecare data iar halatul e 100 pt o finalizare

amor plăcut și delicios băieți :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am uitat sa specific... la noua locație care nu e chiar noua... f curat... obligatoriu duș înainte de distracție (protejata binenteles), prosop curat de fiecare data iar halatul e 100 pt o finalizare

amor plăcut și delicios băieți :)

Unde este noua locatie ?

Vizitator
Postat

Cimitiru evreiesc.

Sar'na  :laugh2

• Oras:Chitila
Postat

Are telefonul închis de ceva vreme 2-3 săptămâni. Știți ceva de ea? Are o colega mai in varsta care inca activează dar mi-a închis cand am întrebat de colegă

Vizitator
Postat

terminati mah cu asta.......plm............nu zic mai mult..............

• Oras:bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:bucuresti
  • Disponibila
Postat

implicare 0, totu mecanic

Postat

terminati mah cu asta.......plm............nu zic mai mult..............

ce ar fi de zis? Daca vrei trimite un pm ca m-ai făcut curios
Vizitator
Postat

ce ar fi de zis? Daca vrei trimite un pm ca m-ai făcut curios

baga si tu 171 de postari si se rezolva  :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutare,

Domnisoara a revenit pe meleagurile noastre cu alt numar de telefon, 0769980027 si va prezint mai jos impresia mea. Cautam de ceva timp sa-l scald pe micuţ in ceva nou. Asa zis ceva nou. Cu amanta plecata in cautarea dragostei m-am decis sa consult anunturile. Recunosc o tipa din lista la care nu am reusit sa ajung, tipa fiind cea recenzata aici. Am primit raspuns la apel destul de repede si i-am spus ca voi ajunge in 15min in locatie. Cimitirul **spam editat**itatii de pe sos. Pantilaymon bla bla. Blocul este stradal situat pe partea cu celebrul cimitir inspre Delfinului. La parter se auzeau niste tablagii care aruncau zarurile. A stat ascunsa dupa usa larg deschisa iar in timp ce intram in ap a scos capsorul gingas de dupa usa. Am facut cunostinta intinzandu-mi manuta, eu eram cu ochii pe sani si fese...o da, sunt cele din poze. Un cur frumos si tare de nota mare. Chiar frumos. Am intrat in camera i-am spus ce vreau si fara sa fiu sa zic atentionat am dat fetii cascavalul.

Prosoape curate de toate felurile si culorile un gel in cabina de dus. Eu tot ma uitam dupa curul ei..e ceva frumos.

Ca servicii mi-a spus ca nu mai face anal ca se chinuie un pic. Probabil momentan. Merita penetrat.

Revin de la dus in sexul gol fata vine si ea in camera se dezbraca zaresc pasarica proaspat rasa labiile aferente si incepe actiunea. Este lipicioasa si dragastoasa un punct in plus pentru ea.

Oralul este cu implicare si te intreaba daca il vrei cu sau fara preze. M-am tavalit prin pat cu donsoara pusa perpendicular pe mine. In timpul asta o atingeam pe fese si pe cea mica. Nu stiu daca fface CIM, asa ca am pus camera pe micut si am strecut la normal schimband cateva pozitii. E o priveliste frumoasa cand sta capra. In timpul actului gemebisi musca buza si contracta vaginul. Am terminat in ea cu ceva zgomot. Scos balonul si sters atent pe micut.

Oral: 7-8 da limbute, nu am cautat sa fac CIM, probabil ca poate mai mult se implica.

Normal: 7-8, te ia de oua cand te termini

Experienta placuta

Eu mai revin cu ceva intarituri si mult mai odihnit.

P.S. O cheama Andreea.

• Like 6
Postat

Salutare,

Domnisoara a revenit pe meleagurile noastre cu alt numar de telefon, 0769980027 si va prezint mai jos impresia mea. Cautam de ceva timp sa-l scald pe micuţ in ceva nou. Asa zis ceva nou. Cu amanta plecata in cautarea dragostei m-am decis sa consult anunturile. Recunosc o tipa din lista la care nu am reusit sa ajung, tipa fiind cea recenzata aici. Am primit raspuns la apel destul de repede si i-am spus ca voi ajunge in 15min in locatie. Cimitirul **spam editat**itatii de pe sos. Pantilaymon bla bla. Blocul este stradal situat pe partea cu celebrul cimitir inspre Delfinului. La parter se auzeau niste tablagii care aruncau zarurile. A stat ascunsa dupa usa larg deschisa iar in timp ce intram in ap a scos capsorul gingas de dupa usa. Am facut cunostinta intinzandu-mi manuta, eu eram cu ochii pe sani si fese...o da, sunt cele din poze. Un cur frumos si tare de nota mare. Chiar frumos. Am intrat in camera i-am spus ce vreau si fara sa fiu sa zic atentionat am dat fetii cascavalul.

Prosoape curate de toate felurile si culorile un gel in cabina de dus. Eu tot ma uitam dupa curul ei..e ceva frumos.

Ca servicii mi-a spus ca nu mai face anal ca se chinuie un pic. Probabil momentan. Merita penetrat.

Revin de la dus in sexul gol fata vine si ea in camera se dezbraca zaresc pasarica proaspat rasa labiile aferente si incepe actiunea. Este lipicioasa si dragastoasa un punct in plus pentru ea.

Oralul este cu implicare si te intreaba daca il vrei cu sau fara preze. M-am tavalit prin pat cu donsoara pusa perpendicular pe mine. In timpul asta o atingeam pe fese si pe cea mica. Nu stiu daca fface CIM, asa ca am pus camera pe micut si am strecut la normal schimband cateva pozitii. E o priveliste frumoasa cand sta capra. In timpul actului gemebisi musca buza si contracta vaginul. Am terminat in ea cu ceva zgomot. Scos balonul si sters atent pe micut.

Oral: 7-8 da limbute, nu am cautat sa fac CIM, probabil ca poate mai mult se implica.

Normal: 7-8, te ia de oua cand te termini

Experienta placuta

Eu mai revin cu ceva intarituri si mult mai odihnit.

P.S. O cheama Andreea.

Mare pacat ca nu mai face anal. Noroc ca am prins-o in pe vremea cand facea .... era punctul ei forte :)

Postat

ANDREEA, bruneta, 27 de ani, ofer masaj de relaxare. Mai multe detalii la tel. Zona Pantelimon, Cimitirul Armenesc, program 9-22 de luni pana sambata, 04 Apr 14:04

tel : 0769980027

post-61729-0-39187700-1459772350_thumb.jpgpost-61729-0-74554400-1459772350_thumb.jpgpost-61729-0-03338500-1459772351_thumb.jpgpost-61729-0-35546800-1459772351_thumb.jpgpost-61729-0-63747100-1459772351_thumb.jpgpost-61729-0-90627000-1459772351_thumb.jpgpost-61729-0-22810600-1459772352_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:Comuna cu Tramvai
  • Oras:Comuna cu Tramvai
Postat

ANDREEA, bruneta, 27 de ani, ofer masaj de relaxare. Mai multe detalii la tel. Zona Pantelimon, Mega Mall. Cer si ofer discretie maxima. Program de luni pana sambata 9-22 60 L

0769.980.027

post-195285-0-82700200-1463729822_thumb.jpg

post-195285-0-70981000-1463729827_thumb.jpg

post-195285-0-57212700-1463729832_thumb.jpg

post-195285-0-25009000-1463729836_thumb.jpg

Postat

ANDREEA, bruneta, 27 de ani, ofer masaj de relaxare. Mai multe detalii la tel. Zona Pantelimon, Mega Mall. Cer si ofer discretie maxima. Program de luni pana sambata 9-22 60 L

0769.980.027

Low-cost, low-quality ... :no2

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

asta era donsoara acu 20 de ani

Tu stii care este diferența între o virgină si o domnisoara?
Postat

A revenit. Lângă mega mall . Mie mise pare ca nu o avantajează pozele e un pic mai buna în realitate. Merge la 60 ron

Postat

Bai derbedeilor care sunteti.,....ia nu va mai futeti in cimitirul armenesc, bai saracilor...Luati-va o camera, ce pana mea))) :laugh2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...