Sari la conținut

Andreea - 0764227422 - 1 Mai

Postări Recomandate

Postat

Sunt multe care nu-si pun poze reale pentru a nu fi recunoscute, dar Futbine 31 a vizitat-o si a fost multumit asa ca azi am sa o vizitez si eu

Sa nu uiti de recenzie te rugam :)

• Like 6
  • Oras:in spatele monitorului
  • Oras:in spatele monitorului
Postat

nu se merita.sunt doua gipsy una slaba si cu tatuaje (adelina) si una mai grasa.in apartament miroase a fum de tigara imbacsit,plus ca sunt si urate.nu stiu dc este asa de laudata si recomandata .

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Astazi am fost la Adelina,este o tipa micuta de statura,slabuta,cu un gfe foarte ridicat.

locatie 9

gfe 10

oral

normal 9

Eu voi reveni de cate ori o sa am ocazia

• Like 17
  • Minus 21
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Astazi am fost la Adelina,este o tipa micuta de statura,slabuta,cu un gfe foarte ridicat.

locatie 9

gfe 10

oral

normal 9

iar ne induci in eroare?

• Like 3
  • Oras:bucuresti
Postat

locatie 9

gfe 10

oral

normal 9

Esti sigur ca este ea in poze ca am vuzut aceleasi poze si in Ploiesti la o fata care se jura ca sunt100% reale?
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

locatie 9

gfe 10

oral

normal 9

Si remuneratia?
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

http://stor186843581.anuntul.ro/media/foto/imgs/2017/6/22/186843591.jpg

http://stor186843581.anuntul.ro/media/foto/imgs/2017/6/22/186843581.jpg

Poze reale % la % din locatie

Postat

sigur sunt aceleasi? futacios bine spunea ca are 170 - 175 deci nicidecum micuta de statura iar poza cu asta in rosu pare umpic cam grasuta

Postat

sigur sunt aceleasi? futacios bine spunea ca are 170 - 175 deci nicidecum micuta de statura iar poza cu asta in rosu pare umpic cam grasuta

nu,nu are 1.70, are 1.60 cu aproximatie

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Ce repede sariti cu vorbele !! Nu il cunosc , dar bravo lui daca se descurca cum credeti voi !

• Like 2
Postat

Ce repede sariti cu vorbele !! Nu il cunosc , dar bravo lui daca se descurca cum credeti voi !

Lasa-i frate ca-i macina invidia ori sunt pestisori 

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

locatie 9

gfe 10

oral

normal 9

de exemplu  :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 8
  • Minus 14
  • Oras:privat
  • Oras:privat
Postat

Ultimele poze din locatie (langa Posta din rond Baba Novac) sunt reale, la fel si descrierea fizica facuta de cinestie. Referitor la prestatie, eu as injumatati notele alea  :laugh2  Dar fiecare cu parerea lui. A mea ar fi mai aproape de ce se spune aici:

nu se merita.sunt doua gipsy una slaba si cu tatuaje (adelina) si una mai grasa.in apartament miroase a fum de tigara imbacsit,plus ca sunt si urate.nu stiu dc este asa de laudata si recomandata .

La 60 de lei, poate sa merite doar ca amabilitate (intreaba aproape obsesiv daca "te simti bine" daca totul e ok, etc) si ca aspect al corpului (pana la gat, nu si mai sus!)

Eu nu mai revin pentru ca nu se lasa fututa regulamentar (la capra s-a incovrigat), are stilul ala tiganesc de a se feri la normal, cine a frecventat cateva mai colorate stie la ce ma refer.. :slap2

Reputație: 24072
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Ultimele poze din locatie (langa Posta din rond Baba Novac) sunt reale, la fel si descrierea fizica facuta de cinestie. Referitor la prestatie, eu as injumatati notele alea :laugh2 Dar fiecare cu parerea lui. A mea ar fi mai aproape de ce se spune aici:

La 60 de lei, poate sa merite doar ca amabilitate (intreaba aproape obsesiv daca "te simti bine" daca totul e ok, etc) si ca aspect al corpului (pana la gat, nu si mai sus!)

Eu nu mai revin pentru ca nu se lasa fututa regulamentar (la capra s-a incovrigat), are stilul ala tiganesc de a se feri la normal, cine a frecventat cateva mai colorate stie la ce ma refer.. :slap2

ðŸ‘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...