discretul18 Reputație: 5415 Postat Iulie 21, 2017 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Iulie 21, 2017 Mare pacat, erai genul meu. Iti doresc succes in orice intreprinzi in continuare! multumescSa inteleg ca @ cinestie era genul lui @flavius, din moment ce i-a multumit? Tataieeee, vezi ca iar incurci conturile si parca te vad cu o dunga. 3
cinestie Reputație: -39 Postat Iulie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 22, 2017 Sa inteleg ca @ cinestie era genul lui @flavius, din moment ce i-a multumit? Tataieeee, vezi ca iar incurci conturile si parca te vad cu o dunga.Esti varza, stie el de ce i-am multumit
discretul18 Reputație: 5415 Postat Iulie 22, 2017 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Iulie 22, 2017 Esti varza, stie el de ce i-am multumitEu sunt varza?Pai numai pe pagina asta te-ai citat, ai editat, iar te-ai citat iar ai editat, pana la urma ai intrat pe contul alexandra225 (cont de pe care te punctezi la greu) si ti-ai raspuns.Apoi iar ai incurcat conturile si i-ai raspuns lui @flavius de pe contul tau. La anii tai sa te ocupi cu astfel de tampenii... PS ce mai face Evelin? Am vrut s-o chem la mine si a zis ca ea se deplaseaza doar la hoteluri de lux. 2
mathis27 Reputație: 1227 Postat August 9, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 9, 2017 Am vizitat-o ,maine seara ii las o recenzie!
alfa-omega Reputație: 4940 Postat August 9, 2017 Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Postat August 9, 2017 ieri am vizitat-o din nou pe Andreea ,nota 9 per total CORECT.noua Adelina...e de fapt Andreea cu fostele locatii din 1Mai,Delfinu,Mega Moll Pantelimon.cum a spus ALEEN...e plina e tatuaje...pe ambii umeri,pe glezna piciorului si unul mare pe toata coapsa stanga.am facut o recenzie desprea ea.fata se poarta foarte bine cu orice client,e f curata,tariful e ok fata de serviciile care le presteaza.odata facea si anal.varsta de 28ani e reala.deci e o rebranduire...chiar ma miram ca in mijlocul verii...face poze doar imbracata.acum am inteles...isi ascunde tatuajele.ma bucur ca a revenit...ramane de vazut cum se descurca de acum inainte. 16 2
mathis27 Reputație: 1227 Postat August 13, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 13, 2017 Salutare!Cum am spus am vizitat-o pe Adelina si bine am facut!Am contactato ne nr din titlu,mi-a spus poezia cu o+n=60. Am ajuns la rond Baba Novac unde are locatia la ora stabilita,m-a primit in casa imbracata doar in chilotei si sutien deci impactul a fost unul bun pot spune ca arata foarte bine si la corp si la fata,dupa ce i-am imanat bani am fost invitat la dus pt o scurta igenizare mai mult nu a fost nevoie ca facusem dus cu 20 de min inainte la sala. Sa vb un pic despre locatie:este usor accesibila cu locuri de parcare,curatenie in casa luna,miros frumos de betisoare paefumate si cel mai important pe caldura asta de afara AC-ul.Intorcandune la camera de lucru am inceput eu cu un cuni ca are pizda prea frumoasa sa nu o pupi un pic mai mult dupa care mi-a intors serviciul cu un oral foarte bun,cu tot ce trebuie si cu atentie deosebita la oute. Ii cer prez si trecel la normal prima oara ea deasupra dar find eu prea mare sa zicem ca nu era pozitia prea buna pt noi asa ca am trecut pe la spate ...si asa am si terminat intalnirea.Locatie 9Adelina 9 corp(sani nr 1 au scazut nota) si 8 fataOral 8 +Normal 8+Gfe 9+ are atitudine pro client super si mult bun simt!Tarif 60De revenit...de ce nu!Salutare pe data viitoare! 3 1
cinestie Reputație: -39 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 Salutare!Cum am spus am vizitat-o pe Adelina si bine am facut!Am contactato ne nr din titlu,mi-a spus poezia cu o+n=60. Am ajuns la rond Baba Novac unde are locatia la ora stabilita,m-a primit in casa imbracata doar in chilotei si sutien deci impactul a fost unul bun pot spune ca arata foarte bine si la corp si la fata,dupa ce i-am imanat bani am fost invitat la dus pt o scurta igenizare mai mult nu a fost nevoie ca facusem dus cu 20 de min inainte la sala. Sa vb un pic despre locatie:este usor accesibila cu locuri de parcare,curatenie in casa luna,miros frumos de betisoare paefumate si cel mai important pe caldura asta de afara AC-ul.Intorcandune la camera de lucru am inceput eu cu un cuni ca are pizda prea frumoasa sa nu o pupi un pic mai mult dupa care mi-a intors serviciul cu un oral foarte bun,cu tot ce trebuie si cu atentie deosebita la oute. Ii cer prez si trecel la normal prima oara ea deasupra dar find eu prea mare sa zicem ca nu era pozitia prea buna pt noi asa ca am trecut pe la spate ...si asa am si terminat intalnirea.Locatie 9Adelina 9 corp(sani nr 1 au scazut nota) si 8 fataOral 8 +Normal 8+Gfe 9+ are atitudine pro client super si mult bun simt!Tarif 60De revenit...de ce nu!Salutare pe data viitoare! :clapp :clapp :clapp 2 14
mathis27 Reputație: 1227 Postat August 22, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 22, 2017 :clapp :clapp :clappTrebuie sa o revizitez ca este o fata super ok!
alfa-omega Reputație: 4940 Postat August 22, 2017 Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Postat August 22, 2017 Trebuie sa o revizitez ca este o fata super ok!Corect.este super ok.daca ar pune niste poze...cu tatuajele(macar ala mic de deasupra gleznei)...poate isi dau seama si alti clienti ai ei(ca e fosta Andreea)si o sa o viziteze si ei.cine poate...sa puna o vorba buna la PESTELE EI...SA O LASE SA PUNA CATEVA POZE CU TATUAJELE EI.😉😉😉
alfa-omega Reputație: 4940 Postat August 22, 2017 Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Postat August 22, 2017 Trebuie sa o revizitez ca este o fata super ok!Corect.este super ok.daca ar pune niste poze...cu tatuajele(macar ala mic de deasupra gleznei)...poate isi dau seama si alti clienti ai ei(ca e fosta Andreea)si o sa o viziteze si ei.cine poate...sa puna o vorba buna la PESTELE EI...SA O LASE SA PUNA CATEVA POZE CU TATUAJELE EI.😉😉😉chiar e fata DE TREABA...
cinestie Reputație: -39 Postat August 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 23, 2017 Corect.este super ok.daca ar pune niste poze...cu tatuajele(macar ala mic de deasupra gleznei)...poate isi dau seama si alti clienti ai ei(ca e fosta Andreea)si o sa o viziteze si ei.cine poate...sa puna o vorba buna la PESTELE EI...SA O LASE SA PUNA CATEVA POZE CU TATUAJELE EI.chiar e fata DE TREABA...Tu chiar nu ai inteles ca nu pune pentru a nu fi recunoscuta? Multe fete isi pun poze false din acelasi motiv. 10 14
keyser söze Reputație: -1833 Postat August 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 23, 2017 corect ... pai daca se vede modelul de tatuaj (daca e si mai deosebit) atunci mai repede o recunosti decat dupa fata (poate avea ochelari, vobsita, machiata, etc) 1
cinestie Reputație: -39 Postat August 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 23, 2017 corect ... pai daca se vede modelul de tatuaj (daca e si mai deosebit) atunci mai repede o recunosti decat dupa fata (poate avea ochelari, vobsita, machiata, etc)Logic mai ales ca are tatuaje multe ,de aceea cred ca face poze imbracata ,ca poate nega oricand ca nu este ea.Stiu cateva fete carora li s-a trimis familiilor lor linckul cu ele de pe nimfo si publi 10 14
alfa-omega Reputație: 4940 Postat August 23, 2017 Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Postat August 23, 2017 Logic mai ales ca are tatuaje multe ,de aceea cred ca face poze imbracata ,ca poate nega oricand ca nu este ea.Stiu cateva fete carora li s-a trimis familiilor lor linckul cu ele de pe nimfo si publi MDA,INTERESANT.de cand sa mutat la BABA NOVAC...brusc se fereste de CINEVA.in toate locatiile,de pana acum...isi facea poze la greu cu TATUAJELE.cum apare un comentariu mai ACID,la adresa ei...cum intervii tu imediat.oare de ce???STAI LINISTIT...eu nu am nimic cu ea...si daca citesti ce am scris despre ANDREEA(ACTUALA ADELINA)...am scris numai de bine.chiar e fata de treaba.am vizitat o de mai multe ori,si de fiecare data am fost multumit de SERVICIILE EI....banuiesc ca si tu ai fost multumit de PRESTATIA FETEI.poate...chiar se fereste de cineva...si de aceea nu mai pune poze cu tatuaje.ok...SAU CLARIFICAT LUCRURILE.ðŸ‘
cinestie Reputație: -39 Postat August 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 23, 2017 MDA,INTERESANT.de cand sa mutat la BABA NOVAC...brusc se fereste de CINEVA.in toate locatiile,de pana acum...isi facea poze la greu cu TATUAJELE.cum apare un comentariu mai ACID,la adresa ei...cum intervii tu imediat.oare de ce???STAI LINISTIT...eu nu am nimic cu ea...si daca citesti ce am scris despre ANDREEA(ACTUALA ADELINA)...am scris numai de bine.chiar e fata de treaba.am vizitat o de mai multe ori,si de fiecare data am fost multumit de SERVICIILE EI....banuiesc ca si tu ai fost multumit de PRESTATIA FETEI.poate...chiar se fereste de cineva...si de aceea nu mai pune poze cu tatuaje.ok...o zi buna.Eu nu am spus ca ai ceva cu ea din contra ai fost multumit cum am fost si eu.S-a mutat si si-a schimbat pozele ca sa nu fie recunoscuta .ti-as fi scris pe PM dar tu nu ai ,si asa vorbim prea mult aici,din cate stiu eu o sa-si faca si ea cont aici cu toate ca nu are nevoie de clienti doar ca sa raspunda celor care scriu 10 14
mathis27 Reputație: 1227 Postat August 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 24, 2017 Eu nu am spus ca ai ceva cu ea din contra ai fost multumit cum am fost si eu.S-a mutat si si-a schimbat pozele ca sa nu fie recunoscuta .ti-as fi scris pe PM dar tu nu ai ,si asa vorbim prea mult aici,din cate stiu eu o sa-si faca si ea cont aici cu toate ca nu are nevoie de clienti doar ca sa raspunda celor care scriuSpune-mi te rog face si masaj in bani ceruti ,eu am vazut masa de masaj in camera dar nu am intrebat atunci nimic ca mi-a luat ochii cand am vazut-o si daca merg maine la ea as vrea sa plec cu lectia facuta de acasa?
jmmchu Reputație: 96 Postat August 25, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 25, 2017 Salut. Stiti pe ce numar raspunde duduita? Ca pe cel din topic am sunat de mai multe ori, in zile si la ore diferite si imi zice ca are telefonul inchis. Multumesc
mathis27 Reputație: 1227 Postat August 25, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 25, 2017 Salut. Stiti pe ce numar raspunde duduita? Ca pe cel din topic am sunat de mai multe ori, in zile si la ore diferite si imi zice ca are telefonul inchis. MultumescAzi nici eu nu am dat de ea poate este in deplasare pe litoral!
alfa-omega Reputație: 4940 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Postat Septembrie 4, 2017 Azi nici eu nu am dat de ea poate este in deplasare pe litoral!e tot la BABA NOVAC...dar nu mai o chema ADELINA.a revenit la vechiul nume(ANDREEA).a pus si o poza mai veche in AT(sta cu spatele)facuta in parcul COPIILOR(BRANCOVEANU)+3poze din locatia BABA NOVAC,IN CARE E EA100%.daca a pus poze REALE cu ea,e OK. o sa i mai trag si eu o vizita...e o fata de treaba.nr de telefon e acelasi...deci mai insista. 10 2
dldandan Reputație: 517 Postat Septembrie 7, 2017 Postat Septembrie 7, 2017 http://anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/dristor-baba-novac-andreea-28-ani-cu-experienta-an-domeniu-ofer-masaj-de_46830451.html?l=8ba3f91d14857007749d0d8f7b5e3e01 avem anuntul asta pe numarul din topic azi mai stie cineva ceva de ea? super de treaba era gagica asta
dldandan Reputație: 517 Postat Septembrie 7, 2017 Postat Septembrie 7, 2017 http://anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/dristor-baba-novac-andreea-28-ani-cu-experienta-an-domeniu-ofer-masaj-de_46830451.html?l=8ba3f91d14857007749d0d8f7b5e3e01 anuntul de azi pe numarul de tel
robert323 Reputație: -142 Postat Septembrie 7, 2017 Postat Septembrie 7, 2017 http://anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/dristor-baba-novac-andreea-28-ani-cu-experienta-an-domeniu-ofer-masaj-de_46830451.html?l=8ba3f91d14857007749d0d8f7b5e3e01 anuntul de azi pe numarul de telE un confrate care o cauta. ....pe aici si zicea ca e de vizitat.
robert323 Reputație: -142 Postat Septembrie 7, 2017 Postat Septembrie 7, 2017 E un confrate care o cauta. ....pe aici si zicea ca e de vizitat.Tu o cautai....poate e andreea ...am citit ...buna. 1
alfa-omega Reputație: 4940 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Postat Septembrie 7, 2017 http://anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/dristor-baba-novac-andreea-28-ani-cu-experienta-an-domeniu-ofer-masaj-de_46830451.html?l=8ba3f91d14857007749d0d8f7b5e3e01 avem anuntul asta pe numarul din topic azi mai stie cineva ceva de ea? super de treaba era gagica astacele trei poze,sant ale ei si presteaza la BABA NOVAC.corect,e super de treaba.e una si aceeasi PERSOANA cu fata din topicul COLEGA ADELINEI.
cinestie Reputație: -39 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2017 Tu o cautai....poate e andreea ...am citit ...buna.Dublu post 19 24
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum