Sari la conținut

studenta perversaaaaa!!! - 0761246982

Postări Recomandate

Reputație: 2322
  • Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

intreaba pe cine ma cunoaste in realitate sa vezi ca aceasta poza este a   mea si nu este o poza falsa ,si da ,imi caut colega si nu sa-mi plateasca mie intretinerea si alte cheltuieli,nici  la jumate ,ca pur si simplu ma plictisesc singura ,ai inteles ma ciocoflender ce esti?? hai ia si tu un blok ca toti ceilalti si dispari draq din peisaj ca ma plictisesti nebunule ,cine te mai crezi ma si tu? ratatule ? de te intereseaza viata mea personala ...numai basini aveti in voi si de altfel va futeti in cur pt 10 lei ,tu vb ma de bani ???? cacat jegos ce esti mars la flotari ma  ca nu ma cobor la nivelul tau de rahitic!!!!

Ce vremuri si amintiri frumoase, chiar imi era dor de tine Bianca. Ce mai faci? Bine ai revenit pe plaiuri dobrogene. Parca te-ai mai ingrasat putin, sau poate doar mi se pare, deh varsta asta isi spune cuvantul. Dar sunt sigur ca tot frumoasa esti. Sa sti ca mie imi place ca acum din studenta perversa ai devenit bruneta cu fundul mare, sa nu te superi pe mine ca asa scrie in anunturile tale.

http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/9953115/bruneta_cu_fundul_mare/post-119994-0-20138400-1494517214_thumb.jpgpost-119994-0-02452300-1494517222_thumb.jpg

post-119994-0-43143400-1494517193_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Pe aici si pe acolo
  • Oras:Pe aici si pe acolo
Postat

De unde atat fund mare? Ca doar nu i-a crescut altul...tesut adipos.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...