domina white Reputație: 11 Postat Septembrie 10, 2014 Telefon: domina_white Oras:Zalau Telefon: domina_white Oras:Zalau Postat Septembrie 10, 2014 Dca nu te-a ofensat Stimabilulu causticc Atuncea te-am ofensat euuuuuuuuuuuu hai Impnge-o de aciii...Ia te uita..... s-a sculat barbatia-n voi. Doar atat puteti? Haideti, curaj, mai cu talent!
domina white Reputație: 11 Postat Septembrie 10, 2014 Telefon: domina_white Oras:Zalau Telefon: domina_white Oras:Zalau Postat Septembrie 10, 2014 Duteeeee tu ....da cine p*** mea te crede ca iti dau handicapatii bani sa i bati ???fara sa iti rupa pi*** ??? Dute si impnge-o de acica noi cautam ce sa futem nu Frustrateeeee ca tine... Ia te uita..... s-a sculat barbatia-n voi. Doar atat puteti? Haideti, curaj, mai cu talent! Dca nu te-a ofensat Stimabilulu causticc Atuncea te-am ofensat euuuuuuuuuuuu hai Impnge-o de aciii...Tu chiar esti dragut asa... in prostia ta . Sper sa gasesti ceva sa futi, totusi(desi... la cat esti de cretin, ar trebui sa te bagi in banci sa poti plati pe cineva care sa te accepte). Dai pe dinafara de atata barbatie. Ce pizdosi sunteti voi aici, cand scrieti... Barbati adevarati, ce pana mea! Hai, pune mana si mai scrie aici, ca inca nu ai reusit sa impresionezi. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2014 Postat Septembrie 10, 2014 hai nu va certati aiurea....nu are rost......nu vrea nimeni sa te impresioneze cu nimik noi aici vrem sa futem si dupa cum se pare nici unul nu ii adeptul chestiei aleia ce o practici liniste si pace
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Septembrie 11, 2014 hai nu va certati aiurea....nu are rost......nu vrea nimeni sa te impresioneze cu nimik noi aici vrem sa futem si dupa cum se pare nici unul nu ii adeptul chestiei aleia ce o practici liniste si paceDEACORD CU TINE FRATE
zumba master Reputație: -363 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:ClujNapoca Oras:ClujNapoca Postat Septembrie 12, 2014 Idioata ce esti . Nu ai nr tel. Nu răspunzi la messenger. Ce pula mai vrei? Noi cautam femei pentru sex, nu copii care se joaca deascunselea.
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Septembrie 13, 2014 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Septembrie 13, 2014 numa incet n-o lovi ....FUTE-O ) (joke)
domina white Reputație: 11 Postat Septembrie 15, 2014 Telefon: domina_white Oras:Zalau Telefon: domina_white Oras:Zalau Postat Septembrie 15, 2014 Idioata ce esti . Nu ai nr tel. Nu răspunzi la messenger. Ce pula mai vrei?Noi cautam femei pentru sex, nu copii care se joaca deascunselea.Tu ori eşti prost, ori eşti prost! Clar că nu răspund la telefon sau pe messenger. Mi-am făcut cont aici doar pentru că la un moment dat s-a postat aici de către un cretin un număr de telefon care se presupunea a fi al meu, dar de fapt era al altcuiva. Doream doar să lamuresc acest aspect (am mai scris asta la un moment dat). Nu caut nimic, nu mă intereseaza niciunul dintre voi. 1
anonimz Reputație: 5 Postat Septembrie 15, 2014 Oras:jibou Oras:jibou Postat Septembrie 15, 2014 sunt curios cati dintre voi a-ti citit anuntul https://nimfomane.com/forum/topic/30551-nou-la-zalau/
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Septembrie 15, 2014 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Septembrie 15, 2014 sunt curios cati dintre voi a-ti citit anuntul BRAVO FRATE !!!I TOT EA ? SAU NU VAD BINE ?
anonimz Reputație: 5 Postat Septembrie 15, 2014 Oras:jibou Oras:jibou Postat Septembrie 15, 2014 BRAVO FRATE !!!I TOT EA ? SAU NU VAD BINE ?nu cred, incerc sa iau legutura cu fata si revin cu info
robert1333 Reputație: 150 Postat Septembrie 15, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 15, 2014 anonimz, asteptam info
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Septembrie 15, 2014 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Septembrie 15, 2014 nu merge id ala
anonimz Reputație: 5 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:jibou Oras:jibou Postat Septembrie 16, 2014 nu merge id ala merge, eu acum discut cu ea
geisha Reputație: 12 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Postat Septembrie 16, 2014 merge, eu acum discut cu eaZici? Care esti tu?
domina white Reputație: 11 Postat Septembrie 16, 2014 Telefon: domina_white Oras:Zalau Telefon: domina_white Oras:Zalau Postat Septembrie 16, 2014 Zici? Care esti tu?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2014 Postat Septembrie 16, 2014 Prea greu de ajuns la ea prea multe cerinte si iti cam piere chefu Domina ii prietena de a ta?
geisha Reputație: 12 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Postat Septembrie 16, 2014 Prea greu de ajuns la ea prea multe cerinte si iti cam piere chefu Domina ii prietena de a ta?In sfarsit... cineva a inteles. 1
anonimz Reputație: 5 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:jibou Oras:jibou Postat Septembrie 16, 2014 Prea greu de ajuns la ea prea multe cerinte si iti cam piere chefu Domina ii prietena de a ta?da, sunt prietene
anonimz Reputație: 5 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:jibou Oras:jibou Postat Septembrie 16, 2014 cel de vineri de la 14:30
anonimz Reputație: 5 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:jibou Oras:jibou Postat Septembrie 16, 2014 Zici? Care esti tu? cel de vineri de la 14:30
geisha Reputație: 12 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Postat Septembrie 16, 2014 cel de vineri de la 14:30Ah, tu... cel cu treaba aia.... mda..
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2014 Postat Septembrie 16, 2014 hai sa vedem o recenzie pt domnisoara ..... a fost cnv la ea ??
geisha Reputație: 12 Postat Septembrie 16, 2014 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Postat Septembrie 16, 2014 hai sa vedem o recenzie pt domnisoara ..... a fost cnv la ea ??"cnv" nu prea vine, dar au fost unii.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2014 Postat Septembrie 16, 2014 pai ma gandesc ca unii au fost , dar degeaba pt ca astept sa mearga unul cu ceva reputatie pe aici .sa am incredere in el sincer imi este cam greu sa iti dau webcam-ul fara sa te cunosc , stiu eu cu cine mai esti tu pe acolo ? nu sunt insurat sau alte chestii de genu , am numai 23 de ani dar totusi .... la un suk daca vrei iesim si ne vedem face off intrebare : locatie ai? sau va trebui un hotel? (eu stau cu ai mei ) )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum