Sari la conținut

propunere acces topice

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu eu am zis-o ci gabriel! Eu de unde sa stiu daca sunt false sau nu si nici nu-mi pasa, oricum nu cred in ele cand unii dau note de 8,9 sau 10 unor hoashte expirate sau unor balene ucigase ascunzadu-se dupa celebra aberatie cu "gusturile nu se discuta". Asa ca eu le citesc ca pe literatura erotico-umoristica :)

Postat

Bai Irino esti atat de naiva cateodata , ai impresia ca daca o sa faci tu un topic , o sa se schimbe ceva, sau ma rog , poate ca nu esti naiva , poate ca te consideri prea importanta in comunitatea asta , incat conducerea sa ia act de propunerea ta si sa o si aplice.Si ca sa nu mai zic ca face bine ce face conducerea si eu daca as avea o afacere, m-ar interesa ca afacerea mea sa fie cat mai profitabila, ca doar de asta am facut-o , ca nu va convine voua , plm frate, asta-i viata, pana la urma si la coada nu va obliga nimeni sa intrati aici.Si sa nu credeti ca daca nu mai intrati voi , traficul o sa moara , sunt altii si altii care vin zi de zi , cand ceva prinde la publicul larg , merge de la sine pe urma , exact ca intr-o multinationala , dai 10 afara dar mai sunt 30 la usa care vor sa se angajeze.Ca sa nu mai pun la socoteala ca aveti optiunea da a ii ignora pe toti cei care troleaza, de ce nu o faceti ? Si nu e chiar asa, sat fara caini , s-au luat masuri de fiecare data cand s-a sarit calu'.

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Aoleu, dupa ce ca lipseste distractia si e plictiseala, mai sunt si recenzii false? Asta e chiar naspa!

Nu e naspa, asta e distractia.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...