Sari la conținut

Jurnal de calatorie Sorina4u. Partea a doua: GALATI

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

macar fredo nu sufera de ocd ...

• Like 1
Postat

Cine a zis ca intentionez sa folosesc neaparat neologisme? Bambucha a inteles. Am vazut ca stie si sa scrie. Tu si Fredostar sunteti mai... "in urma"...  

Te-a deranjat cuvantul "stalker"? M-am trezit ca mi-ai mentionat numele pe sectiunea Constanta la un moment dat, apoi pe Galati... unde nici nu intrasem vreodata, de cand am cont pe forum... Indiferent in ce limba as fi scris, pentru tine ar trebui sa fie irelevant. Esti unul dintre acei oameni carora le e greu sa scrie un mesaj fara greseli chiar si in romana (stiu, te-ai suparat pe mine acum vreo 2-3 luni, cand ti-am aratat pe unde gresesti... dupa care mi-am dat seama ca nu vreau sa-ti ofer meditatii gratuit!). 

Te-am trecut si pe tine la ignore, ca pe Fredostar. Semanati prea mult si nu vreau sa discriminez! 

Pa! 

Draga mea, eu nu am pretentii ca am terminat Universitatea Bucuresti cu " Magna cum laudae " asa cum te-ai tot laudat tu, peste tot pe unde ai postat ceva. Tot tu te-ai laudat ca ai facut facultatea la stat si ca esti super profesionista. Pai daca esti asa meseriasa in limba si literatura romana, nu ai stiut ca folosirea cuvintelor din alta limba , care au corespondent in limba romana, reprezinta un fault grosolan ?

Numarul doi ceea ce ai afirmat aici.... Fata mea cea desteapta si frumoasa, ia uite-te tu cum te dai de gol ! Cine pe cine hartuieste ?  Deci eu am postat si te-am mentionat pe un topic din Constanta . Hop si tu ! Eu am postat pe un topic din Galati. Hop si tu !  Spre deosebire de tine, eu pe topicul dedicat muncii tale impresionante din Bucuresti, nu fac postari !  " Stalkerito " !!! :D 

Postat

Pai, hai sa-ti explic. Guvernul la momentul actual nu mai este dispus sa construiasca si portiunea Sibiu - Pitesti. Inca se fac presiuni sa se mearga pe proiectul initial dar deocamdata guvernul rezista cu brio.

Daca apuca sa se finalizeze Bucuresti - Ploiesti - Brasov. Adio autostrada Sibiu - Pitesti. Atunci se va face legatura cu Bucurestiul , prin Brasov. La momentul ala se schimba tot.

Te contrazic dar se face si aceea dar mai incolo dupa ce se incaseaza bani cativa ani pe taxa A3 Ploiesti-Brasov.
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 Aia din link e autostrada Bucuresti - Pitesti.... cred ca nu au deviat-o pe la Sebes :laugh2 :laugh2

A1 este Bucuresti-Pitesti-Sibiu-Deva-Nadlac. Include si centura Sibiului pe care o parcurgi in 8-10 minute maxim, prin oras faci 30 minute.

Postat

La asta ma gandeam si eu. Anul trecut de exemplu am plecat spre Alba si la dus am mers pe centura, iar la intoarcere am luat-o direct prin oras. Prin oras am facut cu 10 minute mai putin decat pe centura.....

La Alba Iulia n-am fost dar la Sibiu e chiar foarte utila autostrada. In privinta A1 Deva-Sibiu am facut o ora.

Postat

Te contrazic dar se face si aceea dar mai incolo dupa ce se incaseaza bani cativa ani pe taxa A3 Ploiesti-Brasov.

Dragul meu, Ploiesti- Brasov poate dura 3-5-7 ani. Daca mai pui si strangerea banilor din taxa... inca vreo 3-4 ani, crezi ca ne permitem sa riscam atatea locuri de munca la Pitesti ? Crezi ca cei de la Renault o sa aiba rabdare atatia ani ? Nu te supara, dar o sa ajunga mai ieftin sa aduca in Europa masinile facute in Maroc. Asta inseamna inconstienta din partea unui guvern. Deci acel A1 de care spui tu este foarte posibil ca peste ceva timp sa se transforme in A3.pe tronsonul Nadlac - Bucuresti, via Brasov.  ( deja au inceput tatonarile pentru Sibiu- Brasov ).

Deocamdata acel A1 despre care se vorbeste nu exista. Exista doar niste fasii , care au doar cativa km. Hai sa vorbim de autostrada de la macar 100 de km in sus. Celelalte sint drumuri pe 4 benzi ( asa cum e si Constanta - Mangalia, dar fara regim de viteza ) cu regim special de viteza.

Postat

La Alba Iulia n-am fost dar la Sibiu e chiar foarte utila autostrada. In privinta A1 Deva-Sibiu am facut o ora.

Deva - Sibiu nu a fost niciodata o prioritate. Prioritate ar fi devenit doar daca se finaliza coridorul 4 european , asa cum prevedea planul initial aprobat de Tariceanu pe vremea cand era prim ministru. Asa cum se pune problema acum, pentru miile de masini ce pleaca de la Pitesti, mai ieftin este tot pe Valea Oltului , Sibiu, Sebes , Alba, Cluj etc.

Postat

Observ ca "nu te lasi"... n-am citit ce ai scris, dar sigur mai sufereai tu un pic acolo... 

We know that 

• Like 1
  • Minus 5
  • Telefon: Stefania
  • Oras:IN RAI
  • Telefon: Stefania
  • Oras:IN RAI
Postat

Deeana tu ceva poze cand bagi pe forum ???Sa-ti admiram splendoarea :thinking

Postat

Cine a zis ca intentionez sa folosesc neaparat neologisme? Bambucha a inteles. Am vazut ca stie si sa scrie.

Pa! 

Totalmente fara nicio legatura cu discutia voastra" amicala" si fara pic de ironie: forma cu i din i,sint, nu este "ilegala",este acceptata in continuare la cei care asa au invat la scoala.Doar ca acum se preda forma cu u,sunt.Lucrul asta l-a spus Pruteanu la "Doar o vorba sa-ti mai spun".Long time ago.Personal prefer tot "sint" pt. ca "sunt" imi aminteste de niste ilustri analfabeti ai copilariei mele.In rest,sorry ca vad un prieten cum se ciondaneste cu una dintre fetele inteligente de aici,si prezenta si destul de discreta.
Postat

Totalmente fara nicio legatura cu discutia voastra" amicala" si fara pic de ironie: forma cu i din i,sint, nu este "ilegala",este acceptata in continuare la cei care asa au invat la scoala.Doar ca acum se preda forma cu u,sunt.Lucrul asta l-a spus Pruteanu la "Doar o vorba sa-ti mai spun".Long time ago.Personal prefer tot "sint" pt. ca "sunt" imi aminteste de niste ilustri analfabeti ai copilariei mele.In rest,sorry ca vad un prieten cum se ciondaneste cu una dintre fetele inteligente de aici,si prezenta si destul de discreta.

Din pacate , eu i-am intins mana o data si i-am si aratat ca nu sint unul care tine ura. Dar nu o sa tot stau la infinit sa o ascult cum abereaza la postari pe topicele pe care eu ma duc. Cum eu nu m-am bagat pe topicul in care baietii din Bucuresti discuta despre ea, putea si ea sa stea departe de Constanta si Galati, pentru ca oricum este departe de ceea ce arata realitatea din cele doua orase. Pe de alta parte nu poti sa te dai Pruteanu si sa sanctionezi greseli, cand tu la randul tau comiti greseli. I-au mai atras atentia si alti colegi de treaba asta. 

Iar daca foloseste tehnica, dau ( postez ) si fug, denota ca nu e capabila sa faca discutii contradictorii cu argumente.  Sau  ii e frica ca poate comite greseli gramaticale. :D 

Postat

Din pacate , eu i-am intins mana o data si i-am si aratat ca nu sint unul care tine ura. Dar nu o sa tot stau la infinit sa o ascult cum abereaza la postari pe topicele pe care eu ma duc. Cum eu nu m-am bagat pe topicul in care baietii din Bucuresti discuta despre ea, putea si ea sa stea departe de Constanta si Galati, pentru ca oricum este departe de ceea ce arata realitatea din cele doua orase. Pe de alta parte nu poti sa te dai Pruteanu si sa sanctionezi greseli, cand tu la randul tau comiti greseli. I-au mai atras atentia si alti colegi de treaba asta. 

Iar daca foloseste tehnica, dau ( postez ) si fug, denota ca nu e capabila sa faca discutii contradictorii cu argumente.  Sau  ii e frica ca poate comite greseli gramaticale. :D

hahahahahaha

• Like 1
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

ce faceti ba? eu m-am plictisit

• Minus 2
Postat

sunt in spania

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Still not reading, desi ma roade curiozitatea de a mai vedea ce a debitat geniul limbistic al Pontului :))

@Stefa (sau Sofisticatu?), am o foto pe topicul despre mine. N-ai ce splendoare sa admiri, sunt urata :P

@doixdoi, daca ai rabdare sa citesti mesajele geniului limbistic al Pontului, ai sa observi ca, daca intr-adevar a fost la scoala (desi nu prea cred), tot nu i-a folosit la nimic.

• Like 1
  • Minus 5
Postat

stefa e o curva!! stefa e o curva!! :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Minus 2
Postat

Still not reading, desi ma roade curiozitatea de a mai vedea ce a debitat geniul limbistic al Pontului :))

@Stefa (sau Sofisticatu?), am o foto pe topicul despre mine. N-ai ce splendoare sa admiri, sunt urata :P

@doixdoi, daca ai rabdare sa citesti mesajele geniului limbistic al Pontului, ai sa observi ca, daca intr-adevar a fost la scoala (desi nu prea cred), tot nu i-a folosit la nimic.

Pentru ca tot iti place sa mananci rahat iti fac o provocare. Ne intalnim la Drajna,  ( nu meriti sa vin pana la Bucuresti)  fiecare cu diplomele obtinute de-a lungul timpului ? Daca tot nu vrei tu sa crezi ,hai sa punem actele pe masa. Te tine ? :D

P.S Si apropo... "  Pontul " ?   :D  Din ce in ce esti tot mai slaba . Vezi ca, usor , usor, cobori la 2. :D

P.S. Tot pe principiul postez si fug ? Doar atata poti ?  :no2

Postat

AM SI EU DIPLOME

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...