Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 8, 2014 Fredo nu iti mai etala bogatia, stim toti cat de potent financiar esti Tracekyra n-a murit,Tracekyra este hit
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 8, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 8, 2014 Vezi ca nu trage,nici macar limbi Nu conteaza,e blindat cu bani, e ok!
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 8, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Iunie 8, 2014 papuci de tenis sau m-apuci de penis? Gay!
sit down comedy Reputație: 729 Postat Iunie 8, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 8, 2014 Toti banii trag la Fredo. Are omul asta un magnet pt bani, e ceva de speriat. Are bani cu ne'miluita.Fredo trage banii din cutia milei cu magnetu'!
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 9, 2014 TraNcekyra n-a murit,TraNcekyra este hit Te scoate dator si-ti cere mielu', ai grija.
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 9, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 9, 2014 Te scoate dator si-ti cere mielu', ai grija. Eu îl știu de Trace Trans,mi-e oarecum să-i spun 1
mbk Reputație: 40 Postat Iulie 1, 2014 Oras:pe la spate Oras:pe la spate Postat Iulie 1, 2014 La Galati si la Braila e un fel de jungla, dar noua ne place, ca suntem nascuti aici si nu ne prieste aerul din alta parte decat daca simtim miros de basini si gaze de furnal:))
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 1, 2014 Ai grija...de obicei deranjeaza mirosul de la "besina" proprie P.S. Te-ai simtit cu musca pe caciula sau simti nevoia sa fii bagat in seama?!?! Il cunosti pe Xoxo? Stii vorba lui?!? P.S.1 Daca n-o stii, ai trait degeaba
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 1, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iulie 1, 2014 2
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2014 Postat Iulie 14, 2014 Atat! http://www.youtube.com/watch?v=ulKv_6nb1IE Nu trece zi in care sa nu faca colegii de munca misto de mine. Braila are cea mai buna rata a promovabilitatii la bacalaureat, Galatiul are baieti de elita.
roberto Reputație: 4138 Postat Iulie 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 14, 2014 Si crezi ca Braila nu are? Bine ca natia noastra proasta i-a executat pe acesti oameni: http://www.youtube.com/watch?v=tfjJrl1ITxU Rablele obosite, inculte si sfidatoare din clipul din postul anterior ce ar merita? 1
relater Reputație: 111 Postat Septembrie 28, 2014 Oras:omniprezent Oras:omniprezent Postat Septembrie 28, 2014 Mai povesteste-ne Sorina!
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 29, 2014 Pai despre Galati nu prea am ce sa mai povestesc in afara de faptul ca, ori de cate ori merg acolo, se intampla asta: http://www.youtube.com/watch?v=TcsVnaJS3Pc =))
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 29, 2014
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 29, 2014 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 29, 2014 Tracekyra n-a murit,Tracekyra este hit Si tu ești falit!
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Septembrie 30, 2014 Iata ca am ajuns si la partea a patra...sau a cincea, nici eu nu mai stiu insa cu siguranta stiu ca aceasta calatorie ma va urmari mult timp de acum inainte. Oradea este un mic colt de rai intr-o lume plina de rautati, invidie si frustrare. Nu am avut ocazia sa cunosc prea mult orasul Oradea. Am iesit de cateva ori la Butoiul de Aur, unde servirea mi s-a parut ireprosabila, si, multumita lui Adrian10 am putut admira Oradea in toata splendoarea ei de la restaurantul "Ciuperca". O panorama superba, intr-o zi superba alaturi de un om minunat. Iti multumesc pentru tot, Adi In schimb am cunoscut oamenii din Oradea. Pffff, nu am cuvinte. Oamenii acestia nu stiu ce inseamna rautatea, nu stiu ce inseamna nesimtirea. Ar putea fi catalogati drept naivi insa nu sunt. Ei vad si simt rautatea insa aleg sa raspunda cu bunatate ceea ce pentru mine este pur si simplu incredibil. A fost o adevarata lectie de viata pentru mine, tare mut mi-as dori sa pot fi si eu mai buna. Macar putin Sunt sigura ca, daca as trai acolo, langa ei, cu ei, as deveni mai buna insa pentru locul unde imi desfasor activitatea consider ca este bine asa cum sunt eu, adica mai rea Ar fi putut sa ma tepuiasca inca de la aterizarea in Oradea. M-am urcat intr-un taxi, altul decat cel pe care il comandasem, iar soferul mi-a dat voie sa stau la el in masina pana cand a venit soferul solicitat. M-a ajutat si cu bagajele si a refuzat sa fie incorect chiar si cand i-am oferit o suma mai mare pentru a pleca. Nota 10. Am gasit locatia unde am lucrat, pe net. Anuntul era expirat, pretul era 30 euro/zi. EU am crezut ca atat costa apartamentul si atatia bani am trimis pentru o noapte, nu-mi sta in caracter sa negociez. Cand am ajuns am mai platit 400 lei urmand sa-i mai achit o noapte, la plecare. Surpriza mare: nu a mai solicitat nimeni niciun ban, mi-a inchiriat apartamentul cu pretul cu care se inchiriaza la momentul actual, adica 100 ron/zi. In plus, mi-a dat voie sa-l eliberez la ora 1700. Nota 10. Despre oamenii care m-au vizitat, exclusiv de pe Nimfomane.com (nu am dat niciun anunt pe nicaieri prin presa sau site-urile locale, nu am nevoie de asa ceva ) nu am decat cuvinte de lauda...oameni simpli, cu un bun simt de nedescris, oameni ce stiu sa te respecte ca femeie, ca om, chiar daca eu m-am adus acolo ca si prostituata. Nici macar o clipa nu m-am simtit asa exceptand momentele in care eram platita. Dupa ce se depasea acest "prag", deja se trecea la alt nivel...de cateva ori mi s-a intamplat sa mor de oftica ca mai aveam o programare ulterior ca tare mi-as fi dorit sa mai stau putin de vorba, sa mai ascult povesti de viata, lectii de viata ale unor oameni deosebiti. Nu as vrea sa nominalizez deoarece imi este frica sa nu omit pe cineva, fara intentie, si nu mi se pare frumos. AR mai fi multe de povestit despre acest "mic colt de rai" numit Oradea dar as prefera sa descoperiti singur/singure si sa ne impartasiti si noua din experientele voastre. Multumesc Oradea, multumesc oradenilor, multumesc lui Pisicuts (omului din spatele userului, un om cu adevarat deosebit, ma bucur enorm ca am avut ocazia sa te intalnesc) ati lasat o amintire superba in sufletul meu, sper sa ma fi ridicat la inaltimea asteptarilor voastre (asa la 1,60 m ai mei ), sper ca am lasat si eu o amintire placuta in sufletele voastre... Va iubesc, va respect si am sa revin la voi de fiecare data cu foarte mult drag 8
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Septembrie 30, 2014 Pisic a platit cumva cu EURO? cred ca la el ai scos lumina aia smechera din geanta sa te uiti la bani ai grija cu nebunu 1
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Septembrie 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Septembrie 30, 2014 Sorina, felicitari, postarile de genul asta sunt motivul pentru care mai intru din cand in cand pe forum, pacat ca sunt prea rare. Iata ca am ajuns si la partea a patra...sau a cincea, nici eu nu mai stiu insa cu siguranta stiu ca aceasta calatorie ma va urmari mult timp de acum inainte. Oradea este un mic colt de rai intr-o lume plina de rautati, invidie si frustrare. Nu am avut ocazia sa cunosc prea mult orasul Oradea. Am iesit de cateva ori la Butoiul de Aur, unde servirea mi s-a parut ireprosabila, si, multumita lui Adrian10 am putut admira Oradea in toata splendoarea .......... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2014 Postat Octombrie 1, 2014 Ma bucur si eu ca am avut ocazia sa te cunosc. Femeia Sorina este cu totul diferita fata de userul Sorina4U. Eu cand ti-am lansat invitatia de a vizita Oradea poate intr-o mica parte a sufletului tau ai crezut ca ceea ce iti spun despre ardeleni in general si oradeni in special nu pot fi adevarate si doar ma laud. Dar nu este asa. Ai trait si ai simtit pe propria piele ca realitatea este asa cum ti-am descris-o. Ma bucur ca te-ai simtit bine la noi si te asteptam de fiecare data cu mult drag. 3 1
dabija Reputație: -1 Postat Mai 31, 2021 Postat Mai 31, 2021 On 6/5/2014 at 1:38 PM, inside325 said: http://www.tshirt-factory.ro/continut/produse/2354/600/cearta-fara-bataie_2335.jpg mai degraba https://printado.ro/tricou-stanley-stella-barbat-68-si-raman-dator-alb.html 1
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61575 Postat Mai 31, 2021 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Mai 31, 2021 doar pe la G-uri trăgea :))) 5 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum