Sari la conținut

Jurnal de calatorie Sorina4u. Partea a doua: GALATI

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

In primul rand , postarea mea nu avea rolul de a cauta niste vinovate, ci doar a explica esecul vizitei de la Galati.  Nu chestiunile pe care le-ati expus au generat problema ci modul in care a facut Tina acea expunere. 

Si te mai contrazici cand spui ca tu alegi cu cine sa te futi, cand tot tu ai declarat ca cei din Galati te-au determinat sa te porti ca o curva. 

P.S. De curiozitate.... cati dintre cei " nespalati " dupa excursia la dus, au fost refuzati de tine ? Dar de Tina ? 

Gabi, stii foarte bine ca imi este rusine sa spun oamenilor ca habar nu au sa se spele. Nu pot face asta, ii crapa obrazul. Insa evit apropierea foarte mare de acest om. Incerc sa fac vizita cat mai scurta, evident NU imi pasa daca el se simte bine sau nu. Mi-ar fi pasat daca i-ar fi pasat si lui de ficatul meu si nu mi-ar fi mutat nasul din loc. ;)

Insa Tina e nebuna. Ea, DA, a trimis oamnii inapoi la dus, ea a dat oameni afara din casa. Ea e mai mica si are mai mult tupeu. Eu nu...dar cine stie, poate voi invata, nu este timpul pierdut :D

NICI UNUL, stai linistit, stiu cum gandesc prostituatele...("Imi tin respiratia 2 min da il fac si pasta de bani"). Cum crezi ca fac centuristele alea, de sug pulile nespalate cu saptamanile la toti tiristii aia,n-au nici o problema.

Ca sa te convingi da 10 ture de stadion inainte dute la Sorina dupa, zii ca nu vrei sa faci dush, aratai banutzii si vezi ce se intampla!

Ti-o vei suge singur, asta se va intampla =))

https://www.youtube.com/watch?v=YCKHlzaTftE

vezi de la minutul 3:10 ce se intampla si cine o suge :)

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Sud Est - Nord Vest
  • Oras:Sud Est - Nord Vest

post-41435-0-80774500-1402039899_thumb.jpg                                  Turisti  In  Orasul  Meu

“Trecutul unui calator se schimba in functie de itinerariul parcurs, nu vorbesc de trecutul recent in care fiecare zi care trece se adauga, ci de trecutul mai indepartat. Sosind in fiecare oras nou calatorul isi regaseste un trecut pe care nu credea sa il mai aiba: strainatatea a ceea ce nu mai esti sau nu mai ai te asteapta la strabaterea locurilor straine si neavute.”

“Locul strain e ca o oglinda inversata. Calatorul recunoaste putinul care e al sau, descoperind multul pe care nu l-a avut si nu-l va avea.”

“Orasele sunt o aglomerare de atatea lucruri: de memorie, de dorinte, de semne de limbaj; orasele sunt locuri de schimb, asa cum explica toate cartile de istorie a economiei, dar aceste schimburi nu sunt doar schimburi de marfuri, sunt schimburi de cuvinte, de dorinte, de amintiri.“ 

“Orasele ca niste vise sunt alcatuite din dorinte si din temeri, chiar daca firul discursului lor e secret, regulile lor absurde, perspectivele inselatoare si fiecare lucru ascude un altul.” Invata sa intelegi un oras.

“Orasul nu isi spune trecutul, ci il contine ca liniile unei maini, scris pe marginile strazilor, in grilajele ferestrelor, in balustradele scarilor, in antenele paratraznetelor, in stalpii drapelelor [...]”. De fapt in zgarieturi, crestaturi, caneluri. Inveti sa vezi un oras.

Realizati ca “uneori orase diferite se succed pe aceeasi bucata de pamant, avand acelasi nume, se nasc si mor fara a se fi cunoscut, incomunicabile intre ele. Uneori pana si numele locuitorilor ramane la fel, si accentul vocilor, si chiar si liniile chipurilor; dar zeii care locuiesc dedesubtul numelor si deasupra locurilor au plecat fara sa spuna nimic si in locul lor s-au cuibarit zei noi. E zadarnic sa te intrebi daca acestia sunt mai buni sau mai rai decat cei vechi, dat fiind ca nu exista niciun raport intre ei.” Invata sa citesti istoria unui oras.

“Dintr-un oras nu te bucuri de cele sapte sau saptezeci si sapte minuni, ci de raspunsul pe care il da uneia dintre intrebarile tale.” (Italo Calvino)

• Like 1
Link spre comentariu

Gabi, stii foarte bine ca imi este rusine sa spun oamenilor ca habar nu au sa se spele. Nu pot face asta, ii crapa obrazul. Insa evit apropierea foarte mare de acest om. Incerc sa fac vizita cat mai scurta, evident NU imi pasa daca el se simte bine sau nu. Mi-ar fi pasat daca i-ar fi pasat si lui de ficatul meu si nu mi-ar fi mutat nasul din loc. ;)

Insa Tina e nebuna. Ea, DA, a trimis oamnii inapoi la dus, ea a dat oameni afara din casa. Ea e mai mica si are mai mult tupeu. Eu nu...dar cine stie, poate voi invata, nu este timpul pierdut :D

Ti-o vei suge singur, asta se va intampla =))

https://www.youtube.com/watch?v=YCKHlzaTftE

vezi de la minutul 3:10 ce se intampla si cine o suge :)

Atunci, sper sa inveti de la Tina doar sa trimiti nespalatii acasa sau din nou la dus, marketingul sper sa-l inveti de la altii care se pricep mai bine.

Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

g2br13l - "las-o asa la punctul mort" ca nu are rost. Daca cineva isi formeaza o parere proasta despre un anumit lucru/loc/altcineva, cu mare greu poti sa ii intorci opinia in sensul opus. Daca Deeana crede ca Galatiul e un Ferentari - foarte bine - sa creada. Nu trebuie sa pui poze sau sa incerci sa iti argumentezi parerea de bine despre acest oras. Oricum nu conteaza ca de aici au plecat Petru Rares, Al. I. Cuza, etc. sau ca am fost printre primii din tara care au avut consulate ruse, franceze, engleze si americane datorita faptului ca am fost declarati, impreuna cu Sulina, "porto-franco", printre multe altele.

Am fost si noi, ca oras, primii la ceva. Poate ca asta ar trebui sa denote anumite calitati pe care oamenii de aici le au. 

Deeana sa ramana cu parerea ei, eu raman cu a mea. Poate ca nu sunt din cel mai cel oras din toate, dar sunt mandru de el si de faptul ca sunt moldovean. Asta este - cui nu-i convine sa stea la rand la reclamatii - we dont give a flying fck. :rax2

• Like 4
Link spre comentariu

NICI UNUL, stai linistit, stiu cum gandesc prostituatele...("Imi tin respiratia 2 min da il fac si pasta de bani"). Cum crezi ca fac centuristele alea, de sug pulile nespalate cu saptamanile la toti tiristii aia,n-au nici o problema.

Ca sa te convingi da 10 ture de stadion inainte dute la Sorina dupa, zii ca nu vrei sa faci dush, aratai banutzii si vezi ce se intampla!

paradoxal dar, daca reusesti sa ajungi rapid la Sorina, s-ar putea sa fie ok. transpiratia proaspata (15-20 min), in care nu s-au dezvoltat bacterii, are efecte afrodisiace pentru sexul opus. iar daca poti sa futi dupa 10 ture de stadion, sigur ai conditie fizica si nu arati chiar rau :D

• Like 1
Link spre comentariu

Nu incercam sa o conving de nimic pe aceasta domnisoara. Pur si simplu nu imi plac atacurile marsave de genul " mi-a spus mie cineva " . Acest stil este de tot rahatul. Nu este normal sa incerci sa jignesti o comunitate cu " dovezi " bazate pe " mi-a spus cineva " . Tocmai de aceea i-am pus acele poze. Raspunsul ei a venit cu niste exemple de clasa a doua : Casa Poporului si Arcul de Triumf :)  Ceea ce nu a realizat ea din pozele postate de mine , este ca eu am cam acoperit majoritatea zonelor orasului cu cate o poza ( desi am omis destule obiective de interes turistic sau economic din Galati ) Daca m-as fi bagat sa-i povestesc despre cel mai mare angajator din tara ( Combinatul Siderurgic ) , probabil ca m-ar fi considerat un nebun. Sa-i fi spus ca existau vreo 33.000 de angajati pe vremuri ? Sa-i fi spus ca intr-o intreprindere existau semafoare si trecere de pietoni ? Cum ai vrea sa inteleaga aceasta dimensiune a unui obiectiv.

Sint multe lucruri de povestit despre Galati si multe lucruri la care galatenii sint numarul unu. Dar ea considera ca Ferentariul este etalon....

• Like 2
Link spre comentariu
Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Pufarine, Pufarine, multe curiozitati si intrebari mai ai, pentru un membru nou, proaspat inscris prima data pe forum (caci, fara indoiala, asta esti, nu?)...

Te-am intrebat si eu zilele trecute cateva chestii, din curiozitate... si vad ca n-ai zis nimic.

In cazul in care am gresit tinta acelor intrebari, mai am una-doua, daca-mi permiti. Din doua incercari trebuie s-o nimeresc...

Esti, cumva, istet ca un vulpoi...? Ai vreun var defunct, care a devenit strigoi...?

• Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: Stefania
  • Oras:IN RAI
  • Telefon: Stefania
  • Oras:IN RAI

Pufarine, Pufarine, multe curiozitati si intrebari mai ai, pentru un membru nou, proaspat inscris prima data pe forum (caci, fara indoiala, asta esti, nu?)...

Te-am intrebat si eu zilele trecute cateva chestii, din curiozitate... si vad ca n-ai zis nimic.

In cazul in care am gresit tinta acelor intrebari, mai am una-doua, daca-mi permiti. Din doua incercari trebuie s-o nimeresc...

Esti, cumva, istet ca un vulpoi...? Ai vreun var defunct, care a devenit strigoi...?

Nici din greseala ,sunt singur la patinti.Sunt nou si curiozitatea e mare
Link spre comentariu
Vizitator Beraru
Reputație: 0

Poate ca nu sunt din cel mai cel oras din toate, dar sunt mandru de el si de faptul ca sunt moldovean. 

As fi putut scrie foarte multe lucruri pe acest thread, dar nu am facut-o. De multe ori, cand simt ca am multe de spus, prefer sa tac.

Doresc sa comentez doar pe marginea fragmentului citat. 

Vad foarte des sintagma asta: "sunt mandru ca...". De multe ori, motivele care trezesc acest sentiment sunt hilare. Consider ca nu am de ce sa ma mandresc cu faptul ca sunt galatean, bucurestean, oltean, roman, american, ochelarist, negru, alb, fiul primarului, etc.. ...Sau, cea mai des auzita: unicitatea (X e unic; nu mai e altul ca el/ea). Acestea, nu numai ca nu sunt calitati, dar nici macar nu sunt dobandite prin forte proprii, ci sunt urmari ale hazardului natural sau imprejurari in care nu ai fost parte decizionala. Care este, pana la urma meritul tau in toata aceasta "afacere"?

De aceea, eu spun intotdeauna ca "nu imi este rusine ca sunt...". Consider aceasta nuanta ca fiind foarte importanta. Mandria nu poate decat sa imi intunece ratiunea si conduce la subiectivism. 

Nu am nicim cu MiniMe.1.Ii respect mandria, ca sa zic asa. Eu doar am folosit acest prilej ca sa imi expun un principiu.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:San Quentin State Prison
  • Oras:San Quentin State Prison

Foarte frumos ai zis ,dar crezi ca o curva poate intelege asta ? nu are cum punct ,moldovenii sunt cei mai calmi oameni de pe pamant dupa parerea mea

As fi putut scrie foarte multe lucruri pe acest thread, dar nu am facut-o. De multe ori, cand simt ca am multe de spus, prefer sa

tac.

Doresc sa comentez doar pe marginea fragmentului citat. 

Vad foarte des sintagma asta: "sunt mandru ca...". De multe ori, motivele care trezesc acest sentiment sunt hilare. Consider ca nu am de ce sa ma mandresc cu faptul ca sunt galatean, bucurestean, oltean, roman, american, ochelarist, negru, alb, fiul primarului, etc.. ...Sau, cea mai des auzita: unicitatea (X e unic; nu mai e altul ca el/ea). Acestea, nu numai ca nu sunt calitati, dar nici macar nu sunt dobandite prin forte proprii, ci sunt urmari ale hazardului natural sau imprejurari in care nu ai fost parte decizionala. Care este, pana la urma meritul tau in toata aceasta "afacere"?

De aceea, eu spun intotdeauna ca "nu imi este rusine ca sunt...". Consider aceasta nuanta ca fiind foarte importanta. Mandria nu poate decat sa imi intunece ratiunea si conduce la subiectivism. 

Nu am nicim cu MiniMe.1.Ii respect mandria, ca sa zic asa. Eu doar am folosit acest prilej ca sa imi expun un principiu.

Link spre comentariu

As fi putut scrie foarte multe lucruri pe acest thread, dar nu am facut-o. De multe ori, cand simt ca am multe de spus, prefer sa tac.

Ceea ce-ai spus aici se poate intoarce impotriva ta.  Exista un theread in care ai vreo 5-6 interventii sau chiar mai multe. Deducem ca acolo nu ai avut nimic de spus ? 

P.S. Colegule pugilist, se poate sa vorbesti un pic ( mai mult ) mai cizelat ? Apelativele de genul curva, sau curva proasta nu ne ajuta sub nici o forma, ba din contra nu dovedeste decat ca sintem badarani.

Link spre comentariu
Vizitator Beraru

Ceea ce-ai spus aici se poate intoarce impotriva ta.  Exista un theread in care ai vreo 5-6 interventii sau chiar mai multe. Deducem ca acolo nu ai avut nimic de spus ? 

Iti vine sau nu sa crezi, am anticipat aceasta intrebare/acuza. Eu nu am posibillitatea/disponibilitatea ca la fiecare postare sa pun stelute in dreptul afirmatiilor mele, iar la sfarsit sa ofer lista exceptiilor. 

Iti ofer, totusi, doua explicatii (care la randul lor pot naste nevoia unor alte explicatii, daca asta iti doresti; mai ramane sa doresc si eu sa le ofer :D).

1. atunci aveam mai mult timp decat acum;

2. acolo era o disputa, aici o dezbatere (cu alte cuvinte, atunci "m-am aprins"; nu e cazul aici).

• Like 3
Link spre comentariu

Iti vine sau nu sa crezi, am anticipat aceasta intrebare. Eu nu am posibillitatea/disponibilitatea ca la fiecare postare sa pun stelute in dreptul afirmatiilor mele, iar la sfarsit sa ofer lista exceptiilor. 

Iti ofer, totusi, doua explicatii (care la randul lor pot naste nevoia unor alte explicatii, daca asta iti doresti; mai ramane sa doresc si eu sa le ofer :D).

1. atunci aveam mai mult timp decat acum;

2. acolo era o disputa, aici o dezbatere (cu alte cuvinte, atunci "m-am aprins"; nu e cazul aici).

Asa este corect. 

Link spre comentariu
Vizitator Beraru

Eu unul m-as bucura sincer, dar nu prea cred c-ai nimerit-o...

Ai inteles tu ceva in plus din postarea lui "de  ce?"? Omu'  ii spune "muie", in limbaj forumistic, nimic mai mult. Ce te-ar bucura mai exact?

LE: lasa-ma sa ghicesc: ai crezut ca vorbeste despre "lipie", este? :))

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 10279

Ai inteles tu ceva in plus din postarea lui "de  ce?"? Omu'  ii spune "muie", in limbaj forumistic, nimic mai mult. Ce te-ar bucura mai exact?

Daca nu ma inseala memoria, obisnuia sa foloseasca "replica" respectiva, in proportie de 99%, ca sa raspunda postarilor Preacuviosului (alt_nume / shaworma / lipie / etc.). Ma gandeam ca-l suspecteaza pe golan c-ar fi, dac-ar fi... :) dar nu cred ca-i el. (Desi m-as bucura sa ma insel).

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:aer
  • Oras:aer

Eu unul m-as bucura sincer, dar nu prea cred c-ai nimerit-o...

Aaa...imi amintesc parcaca :) era un user cu acest indemn spre sugere orala dar nu stiu cine e, nici nu ma intereseaza...sunt prea multi parca, devine chiar jenibil si penibil...parca s-a dus pe pula tot farmecul forumului...pana si certurile aveau esenta, erau mai constructive, acum vreo 3 luni.Era mai ok cand intram pe forum din "dependenta" si mai citeam cate ceva interesant, replicile erau mai inteligente, parca se punea suflet :)...acum intru sa vad NIMIC...doar boxeri, slugi, golani, bagabonti si pufarine (I).

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...