advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 7, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 7, 2014 Ma gandesc ca stii ca este gata autostrada in zona nu ? Ocolitoare ty! din pacate 1 2
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Postat Iunie 7, 2014 Pana nu ajung sa circul pe ea, prefer sa nu ma pronunt. Asa era la inceput si o mare bucurie pe bucata Turda- Cluj care pana la urma s-a dovedit un fas. Cluj-Sebes prea curand nu se face ,dar autostrada A1 care ocoleste Sebesul este gata , circul eu de cel putin 2 ori pe saptamana pe ea si este lux , sper ca anul asta sa termine si partea de la Saliste ,aici zice exact stadiul http://ro.wikipedia.org/wiki/Autostrada_A1_(România)
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 7, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 7, 2014 Daca tot suntem aici...- INDÍCIU, indicii, s. n. Semn (aparent) după care se deduce existența unui lucru, a unui fenomen etc Sursa: dex '09Unde e indiciul? Eu vad ca ai dat un raspuns direct...- daca vrei sa se inteleaga ce zici, sa stii ca inainte de "dar" se pune ","...virgula P.S. Ai impresia ca intrebam ceea ce am intrebat intrucat nu stiam si speram sa aflu de pe forum? Ai dreptate...da-i dreaq de poeti, prozatori, istorici, filozofi si alti fraieri de acest gen esti bun bre... pot sa ma pupi? 1 2
roberto Reputație: 4138 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 7, 2014 Sure...cu striata
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Postat Iunie 7, 2014 Dar am zis si o repet tara asta are o mica sansa la prezidentiale ! acuma sa ii vedem pe romanasii nostri ce voteaza
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2014 Cluj-Sebes prea curand nu se face ,dar autostrada A1 care ocoleste Sebesul este gata , circul eu de cel putin 2 ori pe saptamana pe ea si este lux , sper ca anul asta sa termine si partea de la Saliste ,aici zice exact stadiul http://ro.wikipedia.org/wiki/Autostrada_A1_(România) Aia din link e autostrada Bucuresti - Pitesti.... cred ca nu au deviat-o pe la Sebes
marian175 Reputație: 912 Postat Iunie 7, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 7, 2014 Eufloo ! unde esti ? ca ma dispera fredo asta cu Sibiul lui
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Postat Iunie 7, 2014 Aia din link e autostrada Bucuresti - Pitesti.... cred ca nu au deviat-o pe la Sebes Cred ca ai virusi in Pc nu stiu ce zici ,acuma e ok ? http://ro.wikipedia.org/wiki/Autostrada_A1_(România)
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2014 Pai, hai sa-ti explic. Guvernul la momentul actual nu mai este dispus sa construiasca si portiunea Sibiu - Pitesti. Inca se fac presiuni sa se mearga pe proiectul initial dar deocamdata guvernul rezista cu brio. Daca apuca sa se finalizeze Bucuresti - Ploiesti - Brasov. Adio autostrada Sibiu - Pitesti. Atunci se va face legatura cu Bucurestiul , prin Brasov. La momentul ala se schimba tot.
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2014 Postat Iunie 7, 2014 Lamurit.. Toate autostrazile din Romania or sa faca nod la Sibiu,cu directii spre Teleorman,Craiova,Botosani,Tulcea si chiar si Bucuresti,astfel incat TIR-urile sa poate cara cultura din zona Sibiului si spre altii mai desculti..Util link-ul... 3
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 7, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 7, 2014 Pana nu ajung sa circul pe ea, prefer sa nu ma pronunt. Asa era la inceput si o mare bucurie pe bucata Turda- Cluj care pana la urma s-a dovedit un fas. Gabi, este vorba despre o "autostrada" ocolitoare a Sibiului. Mai bine o iei prin centru! 1 2
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Postat Iunie 7, 2014 Gabriel ce vrea sa faca guvernul romaniei nu intereseaza pe nimeni , ce conteaza este ce se dicteaza de la Bruxel , deci cred ca stii Romania de mult nu mai este un stat suveran si este condus din alta parte , problema este ca daca era dupa guvern se construia autostrada Giurgiu-Alexandria ,Romania nu exista in Europa , Romania nu are bani de nimica , autostrada Sibiu Pitesti se face pe 80 % din fonduri europene si astia nu sunt instare sa o construiasca , stii dc guvernul vrea sa bage autostrada prin Brasov , deaorece este cu taxa Comarnic Brasov si vrea sa ciuguleasca ceva ! Pai, hai sa-ti explic. Guvernul la momentul actual nu mai este dispus sa construiasca si portiunea Sibiu - Pitesti. Inca se fac presiuni sa se mearga pe proiectul initial dar deocamdata guvernul rezista cu brio. Daca apuca sa se finalizeze Bucuresti - Ploiesti - Brasov. Adio autostrada Sibiu - Pitesti. Atunci se va face legatura cu Bucurestiul , prin Brasov. La momentul ala se schimba tot.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2014 Gabi, este vorba despre o "autostrada" ocolitoare a Sibiului. Mai bine o iei prin centru! La asta ma gandeam si eu. Anul trecut de exemplu am plecat spre Alba si la dus am mers pe centura, iar la intoarcere am luat-o direct prin oras. Prin oras am facut cu 10 minute mai putin decat pe centura.....
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 7, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 7, 2014 Sure...cu striata Daca atata poti, atata faci mancami-ai!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2014 Gabriel ce vrea sa faca guvernul romaniei nu intereseaza pe nimeni , ce conteaza este ce se dicteaza de la Bruxel , deci cred ca stii Romania de mult nu mai este un stat suveran si este condus din alta parte , problema este ca daca era dupa guvern se construia autostrada Giurgiu-Alexandria ,Romania nu exista in Europa , Romania nu are bani de nimica , autostrada Sibiu Pitesti se face pe 80 % din fonduri europene si astia nu sunt instare sa o construiasca , stii dc guvernul vrea sa baga autostrada prin Brasov , deaorece este cu taxa Comarnic Brasov si vrea sa ciuguleasca ceva ! Romania, daca este condusa din afara, sub nici o forma nu este condusa de la Bruxelles . Iti garantez eu ca daca se putea face cu 80% din bani europeni s-ar fi facut si se baga si taxa de rigoare si nimeni nu ar fi carait. Cum insa nici presiunea franceza nu reuseste sa urneasca proiectul Sibiu - Pitesti, sint ferm convins ca altul e adevarul.
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 7, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 7, 2014 La asta ma gandeam si eu. Anul trecut de exemplu am plecat spre Alba si la dus am mers pe centura, iar la intoarcere am luat-o direct prin oras. Prin oras am facut cu 10 minute mai putin decat pe centura..... Stiu gabi, noroc ca am unde sa opresc in sibiu. O locatie superba dealtfel, cu oameni minunati. Mai sunt si exceptii, este adevarat!
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Postat Iunie 7, 2014 La asta ma gandeam si eu. Anul trecut de exemplu am plecat spre Alba si la dus am mers pe centura, iar la intoarcere am luat-o direct prin oras. Prin oras am facut cu 10 minute mai putin decat pe centura..... Vb prostii ,Sibiul la nr de masini este pe locul 2 dupa Bucuresti ,vb de cate pers detin masina in Sb, inSb este trafic de mori de la ora 15 pana la 20
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2014 Stiu gabi, noroc ca am unde sa opresc in sibiu. O locatie superba dealtfel, cu oameni minunati. Mai sunt si exceptii, este adevarat! Da pe goarna locatia, daca este una de larg consum. Eu in Sibiu n-am reusit sa fiu multumit niciodata si chiar mi-ar prinde bine o pauza la Sibiu, inainte de sectorul Sibiu - Pitesti care stii cat e de enervant cand prinzi coloane de T.I.R.-uri
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2014 Vb prostii ,Sibiul la nr de masini este pe locul 2 dupa Bucuresti ,vb de cate pers detin masina in Sb, inSb este trafic de mori de la ora 15 pana la 20 Ala e trafic ? Inseamna ca nu circuli prin Bucuresti.
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Postat Iunie 7, 2014 Ala e trafic ? Inseamna ca nu circuli prin Bucuresti. Depinde cand ai fost si la ce ora , nu e ca in Bucuresti ,dar nici in Bucuresti nu e ca in Atena si au acelasi nr de locuitori
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 7, 2014 Cluj-Sebes prea curand nu se face ,dar autostrada A1 care ocoleste Sebesul este gata , circul eu de cel putin 2 ori pe saptamana pe ea si este lux , sper ca anul asta sa termine si partea de la Saliste ,aici zice exact stadiul http://ro.wikipedia.org/wiki/Autostrada_A1_(România)Păi,bă băiatule,traiesti in Koln dar circuli de cel putin doua ori pe saptamana pe autostrada pizdii?!? Mult minti,bă....du-te dreacu'
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Postat Iunie 7, 2014 Cine traieste in Koln mah? acolo am casa care este bagata in chirie !
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 7, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 7, 2014 Da pe goarna locatia, daca este una de larg consum. Eu in Sibiu n-am reusit sa fiu multumit niciodata si chiar mi-ar prinde bine o pauza la Sibiu, inainte de sectorul Sibiu - Pitesti care stii cat e de enervant cand prinzi coloane de T.I.R.-uri Dau bre oricand!
sit down comedy Reputație: 729 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 7, 2014 cred ca stii cu cine vb acuma comediantul m-a mirosit !Normal ca te-am mirosit. Sunt bun. De tot.
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 7, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 7, 2014 Cine traieste in Koln mah? acolo am casa care este bagata in chirie ! Cred ca tu est cu "chirie" baiete!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum