sit down comedy Reputație: 729 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 7, 2014 Vb prostii ,Sibiul la nr de masini este pe locul 2 dupa Bucuresti ,vb de cate pers detin masina in Sb, inSb este trafic de mori de la ora 15 pana la 20E plin de Dacii, renault Twingo si alte ragalii ) E aglomeratie ca mergeti cu 20 de km la ora in plm!!!! )))))))))))) Va ia vantu' cand trec cu 60 la ora pe langa voi.
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Postat Iunie 7, 2014 Ce credeti voi , chiar nu ma intereseaza ! eu ma retrag ,nu vrea ban acuma , simt iara ca o sa incep sa jignesc , numa bine !
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 7, 2014 Cine traieste in Koln mah? acolo am casa care este bagata in chirie !Mi-am dat doua palme sa-mi revin Esti irecuperabil bă, 'te-n pula lu' Xoxo
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Postat Iunie 7, 2014 E plin de Dacii, renault Twingo si alte ragalii ) E aglomeratie ca mergeti cu 20 de km la ora in plm!!!! )))))))))))) Va ia vantu' cand trec cu 60 la ora pe langa voi.Slatina de unde esti tu nu ?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2014 Vb prostii ,Sibiul la nr de masini este pe locul 2 dupa Bucuresti ,vb de cate pers detin masina in Sb, inSb este trafic de mori de la ora 15 pana la 20 Un link incredibil de bun https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=8&cad=rja&uact=8&ved=0CFgQFjAH&url=http%3A%2F%2Fwww.scribd.com%2Fdoc%2F79007621%2FDRPCIV&ei=qwWTU_GdIY6A7QadroDgCQ&usg=AFQjCNEj0_2n8Jpk3U7zf1gxFkOzIGH7lQ
sit down comedy Reputație: 729 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 7, 2014 99 de km de tine....
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 7, 2014 Ce credeti voi , chiar nu ma intereseaza ! eu ma retrag ,nu vrea ban acuma , simt iara ca o sa incep sa jignesc , numa bine !Schimba dreaq useru' asta că faci titularul de ras Revino si tu cu un user gen,Pacala,Tandala,Ogica,etc
Da' Toate Reputație: 1 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Rotisor Oras:Rotisor Postat Iunie 7, 2014 Imi placea sibiul la un moment dat...pacat ca si-au tras si unii oieri de-ai lor "niet". Beee in plm inapoi la toiag.
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Postat Iunie 7, 2014 Un link incredibil de bun https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=8&cad=rja&uact=8&ved=0CFgQFjAH&url=http%3A%2F%2Fwww.scribd.com%2Fdoc%2F79007621%2FDRPCIV&ei=qwWTU_GdIY6A7QadroDgCQ&usg=AFQjCNEj0_2n8Jpk3U7zf1gxFkOzIGH7lQIara nu intelegi vb la nr de masini pe cap de locuitor , in fine nu are rost !
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 7, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 7, 2014 Ce credeti voi , chiar nu ma intereseaza ! eu ma retrag ,nu vrea ban acuma , simt iara ca o sa incep sa jignesc , numa bine !"succesuri" mergi in plm!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2014 Schimba dreaq useru' asta că faci titularul de ras Revino si tu cu un user gen,Pacala,Tandala,Ogica,etc Nu merge bre Ogica.... cum sa-si puna user de oltean
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2014 Iara nu intelegi vb la nr de masini pe cap de locuitor , in fine nu are rost ! Fa tu imparteala si ai sa vezi ce-ti iese. Dar le punem si pe alea ale studentilor ca sa fie procentul mai bun.
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2014 Postat Iunie 7, 2014 Io-s mai greu de cap si nu-nteleg...cica Sibiul ca numar de locuitori ar fi cam pe 14.Bucurestiul pe 1. Aia din celelalte 12 orase cu ce drac circula??? Nu-mi iese socoteala cu cate masini detin persoanele din Sibiu si saracii ailalti...
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Postat Iunie 7, 2014 Gabriel chiar ma dezamagesti tu nu faci diferenta intre judet si municipiu? EU vb de Sibiu nu de judetul Sibiu , ti-am zis zona Mediasului este la pamant ,deci repet la nr de masini pe cap de locuitor sibiu este pe 2
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 7, 2014 Nu merge bre Ogica.... cum sa-si puna user de oltean Plm,e 'dăștept' și 'dezghețat' exact in aceeasi masura,mă gandeam ca se simte măgulit
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2014 Io-s mai greu de cap si nu-nteleg...cica Sibiul ca numar de locuitori ar fi cam pe 14.Bucurestiul pe 1. Aia din celelalte 12 orase cu ce drac circula??? Nu-mi iese socoteala cu cate masini detin persoanele din Sibiu si saracii ailalti... In Bucuresti la numarul de masini pe cap de locuitor iese un procent mai bun decat in New York sau Moscova. Asa spun statisticile. Despre Sibiu in afara de acea statistica altceva nu se mai gaseste. De unde a scos el acel loc 2 nu stiu.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2014 Gabriel chiar ma dezamagesti tu nu faci diferenta intre judet si municipiu? EU vb de Sibiu nu de judetul Sibiu , ti-am zis zona Mediasului este la pamant ,deci repet la nr de masini pe cap de locuitor sibiu este pe 2 Pune-mi si mie link cu statistica aia. Eu pe site-ul DRPCIV nu am gasit.
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Postat Iunie 7, 2014 Pune-mi si mie link cu statistica aia. Eu pe site-ul DRPCIV nu am gasit. Asta am auzit anul trecut la stiri la pro tv , poate o sa caut sursa ,ce link mi-ai dat tu acolo nu are relevanta, deaorece Sibiul este un judet f mic , jumate cat Constanta ,Brasov,Iasi ,Galati etc si normal ca in sursa ta sunt mai multe masini ,dar din pacate nu pe cap de locuitor
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2014 Postat Iunie 7, 2014 Gabi,multam...m-am racorit P.S. am plecat la meci... HAAAAAAIIIII SIMONAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 7, 2014 Forza Halep!!!!!!! Fredo,taci ca esti obosit
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2014 Asta am auzit anul trecut la stiri la pro tv , poate o sa caut sursa ,ce link mi-ai dat tu acolo nu are relevanta, deaorece Sibiul este un judet f mic , jumate cat Constanta ,Brasov,Iasi ,Galati etc si normal ca in sursa ta sunt mai multe masini ,dar din pacate nu pe cap de locuitor Este sinhura sursa cu data exacte. DRPCIV inseamna Directia de Permise de Conducere si Inmatriculare Vehicule. Asta este singura sursa care poate avea control asupa masinilo inmatriculate in Romania.
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Postat Iunie 7, 2014 Este sinhura sursa cu data exacte. DRPCIV inseamna Directia de Permise de Conducere si Inmatriculare Vehicule. Asta este singura sursa care poate avea control asupa masinilo inmatriculate in Romania. Probabil ,dar numai pe municipiul Sibiu nu este ? sa vezi ca sunt cu mult mai multe masini ca populatie .
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 7, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 7, 2014 bai baiet, sibiul este un oras superb, nu contesta nimeni asta, a fost capitala culturala, este inca fara a mai fi nominalizata! Pe ce pula mea ne contram? Nimeni nu cred ca a contestat ceva sibiului, da nici sa facem din tantar armasar nu este ok. Sasii, care nu sunt nemti, cei destepti au plecat demult. Datorita influentei germanice Sibiul este ceea ce este. Despre ce vorbim noi aici? Pacat ca nu sunt autostrazi in zona aceea ci doar centuri ocolitoare. Este o regiune superba a Romaniei, cum dealtfel este intreaga tarisoara asta amarata, indiferent de zona. Mai este o vorba da mai bine ma abtin.
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat Iunie 7, 2014 Probabil ,dar numai pe municipiul Sibiu nu este ? sa vezi ca sunt cu mult mai multe masini ca populatie .Orasul Sibiu are circa 155.000 de locuitori si minin 155.001 masini,asta vrei sa spui?Pisicuts,fă ceva cu ăsta ca deja trage forumul in jos
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2014 Postat Iunie 7, 2014 Da barbugiule..la astia si sugarii au cate 3 masini..cu permisele stau mai prost,conform tot DRPCIV
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum