Sari la conținut

Jurnal de calatorie Sorina4u. Partea a doua: GALATI

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Vb prostii ,Sibiul la nr de masini este pe locul 2 dupa Bucuresti ,vb de cate pers detin masina in Sb, inSb este trafic de mori de la ora 15 pana la 20

E plin de Dacii, renault Twingo si alte ragalii :)) E aglomeratie ca mergeti cu 20 de km la ora in plm!!!! :))))))))))))) Va ia vantu' cand trec cu 60 la ora pe langa voi.

• Oras:San Quentin State Prison
Postat

Ce credeti voi , chiar nu ma intereseaza ! eu ma retrag ,nu vrea ban acuma , simt iara ca o sa incep sa jignesc , numa bine !

• Oras:Dudesti
Postat

Cine traieste in Koln mah? acolo am casa care este bagata in chirie !

Mi-am dat doua palme sa-mi revin =)) Esti irecuperabil bă, 'te-n pula lu' Xoxo =))

Postat

E plin de Dacii, renault Twingo si alte ragalii :)) E aglomeratie ca mergeti cu 20 de km la ora in plm!!!! :))))))))))))) Va ia vantu' cand trec cu 60 la ora pe langa voi.

Slatina de unde esti tu nu ?

Postat

Vb prostii ,Sibiul la nr de masini este pe locul 2 dupa Bucuresti ,vb de cate pers detin masina in Sb, inSb este trafic de mori de la ora 15 pana la 20

Un link incredibil de bun  :laugh2  :laugh2  :laugh2

https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=8&cad=rja&uact=8&ved=0CFgQFjAH&url=http%3A%2F%2Fwww.scribd.com%2Fdoc%2F79007621%2FDRPCIV&ei=qwWTU_GdIY6A7QadroDgCQ&usg=AFQjCNEj0_2n8Jpk3U7zf1gxFkOzIGH7lQ

Postat

Ce credeti voi , chiar nu ma intereseaza ! eu ma retrag ,nu vrea ban acuma , simt iara ca o sa incep sa jignesc , numa bine !

Schimba dreaq useru' asta că faci titularul de ras =)) Revino si tu cu un user gen,Pacala,Tandala,Ogica,etc :)

• Oras:Rotisor
  • Oras:Rotisor
Postat

Imi placea sibiul la un moment dat...pacat ca si-au tras si unii oieri de-ai lor "niet".

Beee in plm inapoi la toiag.

Postat

Iara nu intelegi vb la nr de masini pe cap de locuitor , in fine nu are rost !

• Oras:B
Postat

"succesuri" mergi in plm!

Vizitator alexx_catalin.77
Reputație: 0
Postat

Io-s mai greu de cap si nu-nteleg...cica Sibiul ca numar de locuitori ar fi cam pe 14.Bucurestiul pe 1.

Aia din celelalte 12 orase cu ce drac circula???

Nu-mi iese  socoteala cu cate masini detin persoanele din Sibiu si saracii ailalti...

Postat

Gabriel chiar ma dezamagesti tu nu faci diferenta intre judet si municipiu? EU vb de Sibiu nu de judetul Sibiu , ti-am zis zona Mediasului este la pamant  :no2 ,deci repet la nr de masini pe cap de locuitor sibiu este pe 2

Postat

Nu merge bre Ogica.... cum sa-si puna user de oltean :D

Plm,e 'dăștept' și 'dezghețat' exact in aceeasi masura,mă gandeam ca se simte măgulit :)

Postat

Io-s mai greu de cap si nu-nteleg...cica Sibiul ca numar de locuitori ar fi cam pe 14.Bucurestiul pe 1.

Aia din celelalte 12 orase cu ce drac circula???

Nu-mi iese  socoteala cu cate masini detin persoanele din Sibiu si saracii ailalti...

In Bucuresti la numarul de masini pe cap de locuitor iese un procent mai bun decat in New York sau Moscova. Asa spun statisticile.  Despre Sibiu in afara de acea statistica altceva nu se mai gaseste. De unde a scos el acel loc 2 nu stiu.

Postat

Gabriel chiar ma dezamagesti tu nu faci diferenta intre judet si municipiu? EU vb de Sibiu nu de judetul Sibiu , ti-am zis zona Mediasului este la pamant  :no2 ,deci repet la nr de masini pe cap de locuitor sibiu este pe 2

Pune-mi si mie link cu statistica aia. Eu pe site-ul DRPCIV nu am gasit. 

Postat

Pune-mi si mie link cu statistica aia. Eu pe site-ul DRPCIV nu am gasit. 

Asta am auzit anul trecut la stiri la pro tv , poate o sa caut sursa ,ce link mi-ai dat tu acolo nu are relevanta, deaorece Sibiul este un judet f mic , jumate cat Constanta ,Brasov,Iasi ,Galati etc si normal ca in sursa ta sunt mai multe masini ,dar din pacate nu pe cap de locuitor

Postat

Gabi,multam...m-am racorit :laugh2

P.S. am plecat la meci...

HAAAAAAIIIII   SIMONAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

Postat

Asta am auzit anul trecut la stiri la pro tv , poate o sa caut sursa ,ce link mi-ai dat tu acolo nu are relevanta, deaorece Sibiul este un judet f mic , jumate cat Constanta ,Brasov,Iasi ,Galati etc si normal ca in sursa ta sunt mai multe masini ,dar din pacate nu pe cap de locuitor

Este sinhura sursa cu data exacte. DRPCIV inseamna Directia de Permise de Conducere si Inmatriculare Vehicule. Asta este singura sursa care poate avea control asupa masinilo inmatriculate in Romania. 

Postat

Este sinhura sursa cu data exacte. DRPCIV inseamna Directia de Permise de Conducere si Inmatriculare Vehicule. Asta este singura sursa care poate avea control asupa masinilo inmatriculate in Romania. 

Probabil ,dar numai pe municipiul Sibiu nu este ? sa vezi ca sunt cu mult mai multe masini ca populatie .

Postat

bai baiet, sibiul este un oras superb, nu contesta nimeni asta, a fost capitala culturala, este inca fara a mai fi nominalizata! Pe ce pula mea ne contram? Nimeni nu cred ca a contestat ceva sibiului, da nici sa facem din tantar armasar nu este ok. Sasii, care nu sunt nemti, cei destepti au plecat demult. Datorita influentei germanice Sibiul este ceea ce este. Despre ce vorbim noi aici? Pacat ca nu sunt autostrazi in zona aceea ci doar centuri ocolitoare. Este o regiune superba a Romaniei, cum dealtfel este intreaga tarisoara asta amarata, indiferent de zona. Mai este o vorba da mai bine ma abtin.

Postat

Probabil ,dar numai pe municipiul Sibiu nu este ? sa vezi ca sunt cu mult mai multe masini ca populatie .

Orasul Sibiu are circa 155.000 de locuitori si minin 155.001 masini,asta vrei sa spui?

Pisicuts,fă ceva cu ăsta ca deja trage forumul in jos =))

Postat

Da barbugiule..la astia si sugarii au cate 3 masini..cu permisele stau mai prost,conform tot DRPCIV

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...