Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Postat Iunie 6, 2014 Golane dupa modul de exprimare tu esti Ventrino aka Srigoiu ...spune-mi ca gresesc te rog..dar sunt sigur.hai ca te salut
Go Lan Reputație: 156 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 6, 2014 fanico, te iubesc in gura, 'a draq )
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 6, 2014 in primul rand, pune mana pe carte. Mai citeste o data, nu odata.In al doilea rand, explica-mi ce e gresit sa nu mor prost."Aveti minte cat pula mea" ( pula de obicei nu prea stie carte, e cam proasta, percuteaza doar cand vede o gaura). Nu am dorit sa te atac. In primul rand, mai citese tu modificarile care s-au facut in gramatica limbii romane. In alta ordine de idei, sugerai ca au mintea mica pt ceea ce faceau. In ideea asta ti-am spus ceea ce am spus. Vad ca ai muschii umflati. Pt tine, sper sa ai pula mai mare decat mintea alora care isi acorda puncte aiurea. Hai ca esti simpatic breee! Nu stiu daca esti ventrino da' daca este asa ... mi-ai parut mai istet! 3 2
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Postat Iunie 6, 2014 fanico, te iubesc in gura, 'a draq )acum stiu cine esti ..yuuuuuuuhuuuuuuuu ce tare ..baga la fazan sa devii gălbior sa vorbim prin PM
bic.c Reputație: -1560 Postat Iunie 6, 2014 Oras:. Oras:. Postat Iunie 6, 2014 in primul rand, pune mana pe carte. Mai citeste o data, nu odata.In al doilea rand, explica-mi ce e gresit sa nu mor prost."Aveti minte cat pula mea" ( pula de obicei nu prea stie carte, e cam proasta, percuteaza doar cand vede o gaura).Esti tare ce sa zic . Pui omul sa citeasca , calendare ? 1 1
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 6, 2014 Esti tare ce sa zic . Pui omul sa citeasca , calendare ? Bravo bre, asta citesti tu? Bine ti-a spus atunci cand a spus ca ai mintea mica cqt pula lui! 2 2
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Iunie 6, 2014 Ti-am dat si tie, ca sa nu te simti exclus. You're welcome.vai vorba lu' xoxo , aveti minte cat pula mea daca ati ajuns sa va dati intre voi puncte ))
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 6, 2014 Esti tare ce sa zic . Pui omul sa citeasca , calendare ?O problema de interpretare! 2 2
Go Lan Reputație: 156 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 6, 2014 - Dă-ţi! [Tu ţie.] - Daţi! [Voi vouă] La asta te refereai? Tu nu prea esti "la zi". Esti tare ce sa zic . Pui omul sa citeasca , calendare ? calendare? eu nu stiu sa citesc calendare ))
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Postat Iunie 6, 2014 fanico, te iubesc in gura, 'a draq )Si ai facut sex cu fanica?Vad ca o iubesti ♥
bic.c Reputație: -1560 Postat Iunie 6, 2014 Oras:. Oras:. Postat Iunie 6, 2014 Cineva vrea sa-mi suga pula : Odată = adverb cu sensul de cândva (în trecut sau în viitor), imediat, în sfârşit.O dată = numeral adverbial (o dată, de mai multe ori) şi substantiv cu sensul de zi, dată calendaristică @advanced , ai grija la exprimare ca te fut in bot 2 2
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Postat Iunie 6, 2014 Cineva vrea sa-mi suga pula : Odată = adverb cu sensul de cândva (în trecut sau în viitor), imediat, în sfârşit.[/size]O dată = numeral adverbial (o dată, de mai multe ori) şi substantiv cu sensul de zi, dată calendaristică[/size]foarte urat ..se spune corect:cineva vrea sa-mi faca un sex oral n.p.suna mai igienic!
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 6, 2014 Cineva vrea sa-mi suga pula : Odată = adverb cu sensul de cândva (în trecut sau în viitor), imediat, în sfârşit.[/size]O dată = numeral adverbial (o dată, de mai multe ori) şi substantiv cu sensul de zi, dată calendaristică[/size] @advanced , ai grija la exprimare ca te fut in bot[/size] Mai mergi baii in pula noastra ca te dai rotund unde nu esti. Sfat, nu folosii ceea fe nu stapanesti cocos! Hai marsh ca m-ai lamurit ce pula mica ai! invata sa foloseste dex-ul ' ca altfel sugi pula la toti! 1 2
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Postat Iunie 6, 2014 Mai mergi baii in pula noastra ca te dai rotund unde nu esti. Sfat, nu folosii ceea fe nu stapanesti cocos! Hai marsh ca m-ai lamurit ce pula mica ai! ainvwta sa foloseste dex-ul ' camiai!hiiiihiiii ce mor de ras ha haaaa hiiii
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 6, 2014 foarte urat ..se spune corect:cineva vrea sa-mi faca un sex oral n.p.suna mai igienic!Iti faci singura sex oral nevasta tuturor. Curva barboasa ce esti! 1 2
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 6, 2014 hiiiihiiii ce mor de ras ha haaaa hiiiila cat de proasta esti, mi se pare normal! 1 2
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iunie 6, 2014 Cineva vrea sa-mi suga pula : Odată = adverb cu sensul de cândva (în trecut sau în viitor), imediat, în sfârşit.[/size]O dată = numeral adverbial (o dată, de mai multe ori) şi substantiv cu sensul de zi, dată calendaristică[/size] @advanced , ai grija la exprimare ca te fut in bot[/size] Cred ca futi pe altcineva in bot. Eventual iti dai o muie singur! 1 2
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2014 Ventrino este golan, insa nu este si go lan. 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2014 Subscriu si sa-mi dea userul Sfantu',ca n-am facut nimic,in plm Xoxo,te saluta fratele tau Ahahahaha....te pierdusem. Te-am (re)gasit Welcome back!
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat Iunie 6, 2014 Ce ar fi raul fara bine, sau Pisicuts fara mod1 , lasa ca mie imi plac cei care ii executa pe cei care merita.
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2014 Ahahahaha....te pierdusem. Te-am (re)gasit Welcome back!
randunica Reputație: 6353 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 6, 2014 cei 3 muschetari/pisicuti/moderatori 1
Ven†rino Reputație: 251 Postat Iunie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2014 au boala copiilor?
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Iunie 6, 2014 "Sunteti de acord ca Moderator 1 este impulsiv si exagerat?" Nu sunt de acord, da' ce poti sa faci , asa e el....( ) 1
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Iunie 7, 2014 Sunt de acord ca acest site sa aiba alti admini si alti moderatori, eventual, sa fie supusi prin vot, dintr-un numar de 100 de nominalizati. (50 de domni si 50 de doamne/domnisoare)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum